DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8501274
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
CORDAJ RACHETE TENIS

Cordaj de tenis TA 590 HYBRID COMFORT CONTROL Bej ARTENGO

ARTENGO
4/5
4/5
Decathlon
Produs conceput pentru tenis (nivel avansat). Asigură control și confort. Acest cordaj de tenis Hybrid multifilament din gamaTa 590 Hybrid Control 1.24 și 1.1 mm oferă un control maxim și confort în timpul jocului, grație materialului peek și aramidă(înaltă tehnologie).

Avantaje

Controlul traiectoriei 2 dimensiuni: verticală de 1.1mm și orizontală de 1.24 mm.
Rezistența la frecare Aramida asigură rezistență în timp.
Obţinerea efectelor 2 dimensiuni: verticală de 1.1mm și orizontală de 1.24 mm.
Putere Datorită corzii verticale multifilament din PEEK, tensiune de la 18-20 kg maxim.

Informații tehnice

Tipuri tensiune

O tensiune moderată(de la 18kg la 23kg) asigură confort, efecte multiple și mai multă putere. Însă diminuează controlul și precizia. O tensiune mare (>23kg) asigură mai multă precizie și mai mult control. Atenție la apariția tendinitelor. Acest tip de tensionare diminuează efectele și puterea.
Pentru acest cordaj vă recomandăm o tensiune de:
coardă verticală 20 kg
coardă orizontală18 kg

Monofilamente

Pentru cordajele monofilament, Decathlon recomandă alegerea tensiunilor între 19kg și 22kg. Pentru a evita apariția rănilor, nu se recomandă cordajele monofilament pentru copii sub 15 ani. Aceste cordaje sunt ideale pentru jucătorii ce le rup în mai puțin de 10 ore de joc, întrucât își pierd rapid din tensiune.

Multifilament

Pentru cordajul multifilament, Decathlon recomandă o tensiune de 25kg maximum! Acest tip de cordaj este recomandat persoanelor predispuse la tendinite și tinerilor.Cordajul multifilament își păstrează foarte bine tensiunea.

Schimbarea cordajului

Performanța rachetei depinde 50% de tipul cadrului și 50% de cordaj! Păstrează-ți cordajul în stare bună! Pentru cei ce rup des cordajele: înlocuirea lui se face de fiecare dată când acesta se rupe. Pentru cei ce nu rup cordajele niciodată, sau le rup foarte rar, Decathlon recomandă schimbarea acestora conform numărului de utilizări pe săptămână. Exemplu: Joc tenis 1 dată pe săptămână, deci schimb cordajul 1 dată pe an. Joc tenis de 3 ori pe săptămână, deci schimb cordajul de 3 ori pe an.

Recomandări Decathlon

Cordajele flexibile nu trebuie tensionate, randamentul lor va scădea.Un cordaj mai puțin întins va permite un joc mai relaxat, fără a fi nevoie să forțezi.În timpul jocului,cordajul se utilizează fără a se rupe.Își pierde elasticitatea și proprietățile inițiale.Grosimea cordajului influențează și ea resimțirea senzațiilor din timpul jocului. Dacă grosimea este mai mică, efectele vor fi mai numeroase, iar puterea mai mare. Cu cât grosimea este mai mare, cu atât cordajul va fi mai rezistent.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Cordaj rachetă
50% Poliamidă 6, 50% Aramidă
Recomandări de stocare Se recomandă evitarea schimbărilor de temperatură și umiditate pe coardă. Nu depozitați racheta în portbagaj: temperaturile pot crește sau scădea brusc.
Restricții de utilizare: TA 590 HYBRID jauge1.24 mm et 1.1 mm
Eviți tensiunile puternice.

Angajamentele noastre

Aprobat de Cei mai buni tineri jucători din regiunea de nord și de specialiști.
Testare produs Teste noastre pentru avantajele produselor sunt efectuate ăn laborator:
Testul de rezistență a cordajului a fost efectuat în laborator cu mașina Canon Ball, pentru a verifica rezistența cordajului în timp.
Testul pentru verificarea puterii cordajului este efectuat în laboratoarele noastre de către aparatul "mouton de charpy" și permite verificarea restituirii energiei produsului și capacității de a lansa mingea.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri