INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8379954
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
CORDAJ RACHETE TENIS

Cordaj Multifilament Tenis TGV 1,35 mm Natural TECNIFIBRE

TECNIFIBRE
4.3/5
4.3/5
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 07/08/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 07/08/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 07/08/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru tenis (nivel mediu/avansat). Rezistă la 10-20 de ore de joc și asigură confort. Cordajul multifilament Tecnifibre TGV își păstrează tensiunea, pentru confort în timpul jocului.

Avantaje

Rezistenţă Grosime de 1,35 mm pentru rezistență mai bună decât în cazul celor mai subțiri.
Obţinerea efectelor Asigură lovituri cu efect normale, pentru un multifilament cu grosime de 1, 35mm
Putere PU 400 Inside pentru de 4 ori mai multă elasticitate. Asigură dinamism, confort.

Informații tehnice

Tehnologia poliuretan PU400 Inside

Tehnologia poliuretan PU400 asigură confort şi performanţe dinamice.

Tipuri tensiune

O tensiune moderată (de la 18 kg la 23 kg) ce asigură confort, lovituri cu efect și mai multă putere, însă diminuând controlul și precizia. O tensiune mare (>23kg) asigură mai multă precizie și mai mult control. Dar fiți atenți la apariția tendinitelor! Acest tip de tensionare diminuează loviturile cu efect și puterea.

Monofilamente

Pentru cordajele monofilament, Decathlon recomandă alegerea tensiunilor între 19kg și 22kg. Pentru a evita apariția rănilor, nu se recomandă cordajele monofilament pentru copii sub 15 ani. Aceste cordaje sunt ideale pentru jucătorii ce le rup în mai puțin de 10 ore de joc, întrucât își pierd rapid din tensiune.

Multifilament

Pentru cordajul multifilament, Decathlon recomandă o tensiune de 25 kg maximum! Aceste cordaje sunt recomandate persoanelor predispuse la tendinite, tinerilor și persoanelor care nu rup cordajul în mod constant. Cordajul multifilament își păstrează foarte bine tensiunea.

Schimbarea cordajului

Performanța rachetei depinde 50% de tipul cadrului și 50% de cordaj! Păstrează-ți cordajul în stare bună! Pentru cei ce rup des cordajele: înlocuirea lui se face de fiecare dată când acesta se rupe. Pentru cei ce nu rup cordajele niciodată, sau le rup foarte rar, Decathlon recomandă schimbarea acestora conform numărului de utilizări pe săptămână. Exemplu: Joc tenis 1 dată pe săptămână, deci schimb cordajul 1 dată pe an. Joc tenis de 3 ori pe săptămână, deci schimb cordajul de 3 ori pe an.

Recomandări Decathlon

Cordajele flexibile nu trebuie tensionate, randamentul lor va scădea.Un cordaj mai puțin întins va permite un joc mai relaxat, fără a fi nevoie să forțezi.În timpul jocului,cordajul se utilizează fără a se rupe.Își pierde elasticitatea și proprietățile inițiale.Grosimea cordajului influențează și ea resimțirea senzațiilor din timpul jocului. Dacă grosimea este mai mică, efectele vor fi mai numeroase, iar puterea mai mare. Cu cât grosimea este mai mare, cu atât cordajul va fi mai rezistent.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Recomandări de stocare A se evita diferențele mari de temperatură. Nu depozitați racheta în portbagaj deoarece temperaturile pot crește sau scădea brusc.

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri