DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8542243
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
CORDAJ RACHETE TENIS

Cordaj Tenis MULTIFILAMENT BRUN TA 500 SENZAȚII ȘI CONFORT 1.24MM ARTENGO

ARTENGO
4.6/5
4.6/5
Decathlon
tenis (nivel mediu, avansat). Recomandat jucătorilor care deteriorează rar cordajul. Confort și senzații. Cordajul de tenis multifilament Ta 500 confort cu diametru de 1.24mm asigură putere și control asupra mingii, datorită materialului performant Peek.

Avantaje

Putere Randament optim, datorită compoziției din poliuretan, poliamidă.
Controlul traiectoriei Diametru de 1.24 mm, pentru control optim.
Obţinerea efectelor Lovituri de efect, datorită elasticității și diametrului de 1,24mm.
Rezistența la frecare Cordaj rezistent, pentru jucătorii ce deteriorează rar cordajul.

Informații tehnice

Tipuri tensiune

O tensiune moderată(de la 18kg la 23kg) asigură confort, efecte multiple și mai multă putere. Însă diminuează controlul și precizia. O tensiune mare (>23kg) asigură mai multă precizie și mai mult control. Atenție la apariția tendinitelor. Acest tip de tensionare diminuează efectele și puterea.

Monofilamente

Pentru cordajele monofilament, Decathlon recomandă alegerea tensiunilor între 19kg și 22kg. Pentru a evita apariția rănilor, nu se recomandă cordajele monofilament pentru copii sub 15 ani. Aceste cordaje sunt ideale pentru jucătorii ce le rup în mai puțin de 10 ore de joc, întrucât își pierd 20% din tensiune după 3 ore de joc.

Multifilament

Pentru cordajul multifilament, Decathlon recomandă o tensiune de 25kg maximum! Aceste cordaje sunt recomandate persoanelor predispuse la tendinite, tinerilor și persoanelor sensibile. Cordajul multifilament își păstrează foarte bine tensiunea.

Schimbarea cordajului

Performanța rachetei depinde 50% de tipul cadrului și 50% de cordaj ! Păstrează-ți cordajul în stare bună ! Pentru cei ce rup des cordajele: înlocuirea lui se face de fiecare dată când acesta se rupe. Pentru cei ce nu rup cordajele niciodată, sau le rup foarte rar, Decathlon recomandă schimbarea acestora conform numărului de utilizări pe săptămână. Exemplu : Joc tenis 1 dată pe săptămână, deci schimb cordajul 1 dată pe an. Joc tenis de 3 ori pe săptămână, deci schimb cordajul de 3 ori pe an.

Recomandări Decathlon

Nu tensionați foarte tare, randamentul cordajului poate avea de suferit. Un cordaj mai puțin întins va permite un joc mai relaxat, fără a fi nevoie să forțezi.În timpul jocului,cordajul se utilizează fără a se rupe.Își pierde elasticitatea și proprietățile inițiale.Grosimea cordajului influențează și ea resimțirea senzațiilor din timpul jocului. Dacă grosimea este mai mică, efectele vor fi mai numeroase, iar puterea mai mare. Cu cât grosimea este mai mare, cu atât cordajul va fi mai rezistent.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Cordaj rachetă
23.60% Poliuretan, 09.10% Polieter Blocamidă (PEBA), 67.30% Poliamidă 6
Recomandări de stocare Evitați schimbările dese de temperatură și expunerea la umiditate. Nu depozitați racheta în portbagaj:temperaturile pot crește sau scădea brusc.
Restricții de utilizare: Nerecomandat jucătorilor care deteriorează des cordajul

Angajamentele noastre

Aprobat de De partenerii noștri tehnici Steve Darcis N°38 Atp în 2017 , Nicolas Escudé N°16 Atp în 2001 .
Testare produs Produsele noastre sunt testate în laborator: Testul pentru rezistența cordajului este efectuat în laborator, folosind aparatul Canon Ball, pentru a-i verifica rezistența în timp. Verificăm capacitatea cordajului de a restitui energia și de a imprima viteză mingii.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri