INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8340557
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
CORDAJ RACHETE TENIS

Cordaj Artengo TA Monofilament RPM Blast 1.25 mm 200m Negru BABOLAT

BABOLAT
4.8/5
4.8/5
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 01/08/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 02/08/2021 Gratuit
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 02/08/2021 Gratuit
tenis (nivel avansat). Asigură confort, menținându-și tensiunea în același timp. Rezistă la maximum 10 de ore de joc. Cordajul multifilament Babolat RPM Blast 1,25mm asigură efecte, datorită secțiunii octagonale și a controlului.

Avantaje

Rezistenţă Cordaj rezistent datorită materialului.
Obţinerea efectelor Structură pentagonală. Efecte excelente.
Putere Putere optimă datorită materialului din co-poliester.

Informații tehnice

Tipuri tensiune

O tensiune moderată(de la 18kg la 23kg) ce asigură confort, efecte multiple și mai multă putere. Însă diminuează controlul și precizia. O tensiune mare (>23kg) asigură mai multă precizie și mai mult control. Atenție la apariția tendinitelor. Acest tip de tensionare diminuează efectele și puterea.

Monofilamente

Pentru cordajele monofilament, Decathlon recomandă alegerea tensiunilor între 19kg și 22kg. Pentru a evita apariția rănilor, nu se recomandă cordajele monofilament pentru copii sub 15 ani. Aceste cordaje sunt ideale pentru jucătorii ce le rup în mai puțin de 10 ore de joc, întrucât își pierd rapid din tensiune.

Multifilament

Pentru cordajul multifilament, Decathlon recomandă o tensiune de 25kg maximum! Aceste cordaje sunt recomandate persoanelor predispuse la tendinite, tinerilor și persoanelor care nu rup cordajul des. Cordajul multifilament își păstrează foarte bine tensiunea.

Schimbarea cordajului

Performanța rachetei depinde 50% de tipul cadrului și 50% de cordaj ! Păstrează-ți cordajul în stare bună! Pentru cei ce rup des cordajele: înlocuirea lui se face de fiecare dată când acesta se rupe. Pentru cei ce nu rup cordajele niciodată, sau le rup foarte rar, Decathlon recomandă schimbarea acestora conform numărului de utilizări pe săptămână. Exemplu: Joc tenis 1 dată pe săptămână, deci schimb cordajul 1 dată pe an. Joc tenis de 3 ori pe săptămână, deci schimb cordajul de 3 ori pe an.

Recomandări Decathlon

Cordajele flexibile nu trebuie tensionate, randamentul lor va scădea.Un cordaj mai puțin întins va permite un joc mai relaxat, fără a fi nevoie să forțezi.În timpul jocului,cordajul se utilizează fără a se rupe.Își pierde elasticitatea și proprietățile inițiale.Grosimea cordajului influențează și ea resimțirea senzațiilor din timpul jocului. Dacă grosimea este mai mică, efectele vor fi mai numeroase, iar puterea mai mare. Cu cât grosimea este mai mare, cu atât cordajul va fi mai rezistent.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Recomandări de stocare A se evita diferențele mari de temperatură. Nu depozitați racheta în portbagaj:temperaturile pot crește sau scădea brusc.
Restricții de utilizare: Monofilamentele nu corespund jucătorilor <15 ani!

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri