Livrare gratuită la comenzi de minim 200 lei

Cordaj foarte rezistent!

  • Racket sports Sporturi cu racheta - Cordaj Pro Hurricane 1,25mm BABOLAT - Mingi de tenis si accesorii
Referință : 8197518
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
Racket sports

Cordaj Tenis Pro Hurricane Tour 1.25nn 200mm BABOLAT

BABOLAT
5/5
Decathlon
până la 399,90LEI -%

de la

399,90LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / De

din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
399,90LEI %
Înainte de 0,00LEIAcum 399,90LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / De

* din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
Rezervare in magazin
Conceput pentru: tenis (nivel expert). Asigură confort, menținându-și tensiunea în același timp. Rezistă la 10 de ore de joc. Cordajul Pro Hurricaine Tour este rezistent, ideal pentru lovituri puternice !

AVANTAJE

Rezistenţă Cordaj foarte rezistent. Atenție la brațe !
Obţinerea efectelor Structură pentagonală. Efecte excelente.
Putere Medie (datorită cordajului din poliester).

INFORMAȚII TEHNICE

Ce tensiune este potrivită pentru cordajul meu?

Tensiune moderată (18kg - 23kg) pentru confort, lovituri puternice și de efect. Însă, scade controlul asupra mingii și precizia loviturilor.
Un cordaj cu tensiune mare (>23kg) asigură control asupra mingii și lovituri precise. Atenție la tendinită. Însă, efectul loviturilor scade, precum și puterea.

Cordaj monofilament?

Pentru un cordaj monofilament, Decathlon recomandă o tensiune între 19kg și 22kg. Pentru copiii sub 15 ani, nu se recomandă cordajele monofilament, pentru a evita rănirea. Acest tip de cordaj este potrivit pentru jucătorii care rup un cordaj în mai puțin de 10 ore de joc, din cauza pierderii tensiunii.

Multifilament?

Pentru cordajul multifilament, Decathlon recomandă o tensiune de 25kg maximum! Acest tip de cordaj este recomandat persoanelor predispuse la tendinite, jucătorilor începători și persoanelor care deteriorează cordajul în mai mult timp. Cordajul multifilament își păstrează foarte bine tensiunea.

Când trebuie schimbat cordajul?

Performanța rachetei depinde 50% de tipul cadrului și 50% de cordaj ! Păstrează-ți cordajul în stare bună ! Pentru cei ce rup des cordajele: înlocuirea lui se face de fiecare dată când acesta se rupe. Pentru cei care nu rup cordajul deloc sau aproape niciodată, Decathlon recomandă schimbarea astfel: Exemplu : Joc tenis 1 dată pe săptămână, deci schimb cordajul 1 dată pe an. Joc de 3 ori pe săptămână, deci îmi schimb cordajul de 3 ori pe an.

Recomandările Decathlon

Un cordaj flexibil nu trebuie tensionat prea mult, pentru a nu-i afecta eficiența. Un cordaj mai puțin tensionat permite un joc relaxat, cu lovituri mai puternice. Pe măsură ce joci, cordajul se deteriorează, chiar dacă nu întotdeauna se rupe. Își pierde elasticitatea și proprietățile inițiale. Diametrul determină senzațiile din timpul jocului. Cu cât diametrul este mai mic, cu atât loviturile vor fi mai puternice și mai de efect. Cu cât diametrul este mai mare, cordajul este mai rezistent!

Greutate

200 kg

Vezi mai mult Vezi mai putin

DETALII

Recomandări de stocare A se evita schimbările mari de temperatură. Nu depozitați racheta în portbagaj: temperatura din interior poate scădea sau crește în mod puternic.
Restricții de utilizare: Monofilamentul nu este potrivit pentru jucătorii <15 ani !

ANGAJAMENTELE NOASTRE

Garanție 2 Ani

ALTI VIZITATORI AU CUMPARAT SI...

Alti vizitatori au cumparat si...

PRODUSE SIMILARE...

OPINIILE DVS.

OPINIA COLABORATORILOR NOȘTRI