LUXILON

Cordaj monofilament Tenis BIG BANGER ALU POWER 1,25 mm Gri

8999 RON
Ref. : 8072605

Produs conceput pentru tenis (nivel avansat). Potrivit pentru jucătorii care rup cordajul în mai puțin de 10 ore de joc. Asigură control și lovituri cu efect.

Acest cordaj de tenis monofilament Luxilon Alu Power 1,25mm este potrivit pentru jucătorii de nivel avansat, datorită puterii și controlului pe care-l oferă.

Culoare: GRI ÎNCHIS

Ridicare gratuită din magazin

+ 89 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

    Beneficii:

    Avantaje produs

    Rezistenţă

    Bună rezistență datorită structurii din co-poliester.

    Controlul traiectoriei

    Acest cordaj monofilament asigură un bun control al mingii.

    Rotire

    Asigură confort la contacul cu mingea și lovituri cu efect.

    Tensiune cordaj

    Menține tensiunea corectă a cordajului până la 3 luni de utilizare.

    Informații tehnice

    Tipuri de tensiune

    O tensiune moderată (18kg - 23kg) asigură mai mult confort, lovituri cu efect și mai multă putere. Dar va oferi un control și o precizie mai mică. O tensiune ridicată (>23kg) asigură mai multă precizie și control. Dar în acest caz, trebuie să fiți atenți la tendinite. De asemenea, acest tip de tensiune va asigura mai muține lovituri cu efect și putere.

    Cordaj monofilament

    Pentru cordajele monofilament, Decathlon recomandă o tensiune de 19kg - 22kg. Nu recomandăm cordajele monofilament pentru copiii mai mici de 15 ani, pentru a evita riscul de accidentare. Aceste cordaje sunt potrivite pentru utilizatorii care-l rup în mai puțin de 10 ore de joc, deoarece își pierde foarte repede tensiunea.

    Când se schimbă cordajul?

    Performanța rachetei depinde 50% de cadru și 50% de cordaj! Astfel, trebuie să aveți grijă la alegerea cordajului. Pentru cei care rup des cordajul: trebuie schimbat atunci când se rupe. Pentru cei care nu rup cordajul niciodată sau doar rar, Decathlon vă recomandă ca numărul de schimbări într-un an să fie egal cu numărul sesiunilor dintr-o săptămână. Exemplu: Joc o dată pe săptămână: schimb cordajul o dată pe an. Joc de 3 ori pe săptămână: schimb cordajul de 3 ori pe an.

    Recomandările Decathlon

    Un cordaj flexibil nu trebuie întărit deoarece randamentul său va fi afectat. Un cordaj mai puțin tensionat asigură un joc mai relaxat, fără a forța și având mai multă putere. Forțând jocul, cordajul se uzează chiar fără a se rupe. Acesta ăși pierde elasticitatea și proprietățile inițiale. Grosimea (sau diametrul) influențează senzațiile de joc. Dacă grosimea este mai mică, asigură mai multă putere și lovituri cu efect. Dacă grosimea este mai mare, cordajul va fi mai rezistent.

    Garanție

    1 an

    Compoziție/ Recomandări

    Compoziție

    Co polimer nailon, fibre de aluminiu și fluorocarbon.

    RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

    A se evita schimbările bruște de temperatură. A nu se lăsa racheta în portbagajul mașinii: temperaturile pot crește sau pot scădea foarte mult!

    Restricții de utilizare

    Cordajul monofilament nu se potrivește pentru jucătorii <15 ani!

    Opinii clienți