DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8298828
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
CORDAJ RACHETE TENIS

CORDAJ TENIS MONOFILAMENT TA 100 1,25mm ALB ARTENGO

ARTENGO
4.1/5
4.1/5
Decathlon
până la 24,99LEI -%

de la

24,99LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
24,99LEI -%
Înainte de 0,00LEIAcum 24,99LEI*
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
VERIFICĂ STOC MAGAZIN(E)
tenis (nivel mediu). Rezistă până la 10 ore de joc. Cordaj rezistent, ce asigură confort în timpul jocului. Cordajul monofilament Artengo 100 1,25mm este rezistent și asigură confort în timpul jocului.

Alti vizitatori au cumparat si...

Avantaje

Rezistența la frecare Materialul din co-polisester îmbunătăţeşte rezistenţa cordajului.
Obţinerea efectelor Grosime de 1.25mm pentru efecte excelente.
Putere Fir unic ce asigură putere în timpul jocului.

Informații tehnice

Tipuri tensiune

O tensiune moderată(de la 18kg la 23kg) asigură confort, efecte multiple și mai multă putere. Însă diminuează controlul și precizia. O tensiune mare (>23kg) asigură mai multă precizie și mai mult control. Atenție la apariția tendinitelor. Acest tip de tensionare diminuează efectele și puterea.

Monofilamente

Pentru cordajele monofilament, Decathlon recomandă alegerea tensiunilor între 19kg și 22kg. Pentru a evita apariția rănilor, nu se recomandă cordajele monofilament pentru copii sub 15 ani. Acest tip de cordaj este potrivit pentru jucătorii care rup un cordaj în mai puțin de 10 ore de joc, din cauza pierderii tensiunii.

Multifilament

Pentru cordajele multifilament, Decathlon vă recomandă să tensionați la 25kg maxim ! Aceste cordaje sunt recomandate persoanelor predispuse la tendinite, tinerilor și persoanelor care rup rar cordajele. Cordajele multifilament își păstrează foarte bine tensiunea.

Schimbarea cordajului

Performanța rachetei depinde 50% de tipul cadrului și 50% de cordaj ! Păstrează-ți cordajul în stare bună ! Pentru cei ce rup des cordajele: înlocuirea lui se face de fiecare dată când acesta se rupe. Pentru cei ce nu rup cordajele niciodată, sau le rup foarte rar, Decathlon recomandă schimbarea acestora conform numărului de utilizări pe săptămână. Exemplu : Joc tenis 1 dată pe săptămână, deci schimb cordajul 1 dată pe an. Joc tenis de 3 ori pe săptămână, deci schimb cordajul de 3 ori pe an.

Recomandări Decathlon

Cordajele flexibile nu trebuie tensionate, randamentul lor va scădea.Un cordaj mai puțin întins va permite un joc mai relaxat, fără a fi nevoie să forțezi.În timpul jocului,cordajul se utilizează fără a se rupe.Își pierde elasticitatea și proprietățile inițiale.Grosimea cordajului influențează și ea resimțirea senzațiilor din timpul jocului. Dacă grosimea este mai mică, efectele vor fi mai numeroase, iar puterea mai mare. Cu cât grosimea este mai mare, cu atât cordajul va fi mai rezistent.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Coardă
100.00% Poliester
Recomandări de stocare A se evita diferențele mari de temperatură. Nu depozitați racheta în portbagaj:temperaturile pot crește sau scădea brusc.
Restricții de utilizare: Monofilamentele nu corespund jucătorilor <15 ani !

Angajamentele noastre

Testare produs Produsul Ta 100 a fost dezvoltat în timpul testelor realizate în 2 cluburi din nordul Franței. A fost comparat cu cele mai bune produse tehnice de pe piaţă.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri