INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Decathlon lansează târgul de articole sportive second-hand
Decathlon anunţă lansarea în reţeaua sa de magazine din ţara, în perioada 1 octombrie - 1 noiembrie, a ediţiei de toamnă a Trocathlon - târgul de articole sportive second hand, potrivit unui comunicat de presă al companiei.
Desfăşurat bianual, acesta a devenit un eveniment consacrat al brandului francez, care se oferă să intermedieze gratuit relaţia dintre potenţialii vânzători sau cumpărători de articole şi echipamente sportive.
Trocathlon este un târg de articole şi echipamente sportive second hand, aflate în stare bună, dintr-o gamă variată de discipline sportive, la care clienţii interesaţi participă gratuit, beneficiind de consilierea permanentă a specialiştilor Decathlon. Sunt acceptate articole sportive de la diverşi producători, nu doar cele achiziţionate din magazinele Decathlon.
Participanţii îşi pot vinde produsele sportive pe care nu le mai folosesc, cu menţiunea ca acestea să fie în stare funcţională. Conform regulamentului, clientul care doreşte să vândă aduce produsul la magazin, stabileşte împreună cu un specialist Decathlon un preţ care să-i crească şansele de vânzare şi îl lasă la magazin pe toată perioada târgului.
Produsul este depozitat în condiţii sigure, iar dacă se vinde, clientul va fi anunţat imediat şi va primi de la Decathlon un voucher cu valoarea preţului de vânzare. Dacă nu se vinde, îl poate lua înapoi sau poate decide să îl doneze unei asociaţii caritabile.
Lista produselor care nu sunt acceptate la vânzare este disponibilă pe pagina campaniei de pe site-ul Decathlon.