INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Decathlon te provoacă la mers sportiv
Decathlon sărbatoreşte Ziua Mondială a Mersului pe Jos pe 6 octombrie 2018, şi oricine poate participa gratuit la evenimentul din Parcul Circului, care va începe la ora 9.00 conform unui comunicat de presă remis Redacţiei noastre.
Decathlon, unul dintre cei mai mari retaileri de articole sportive din România, sărbătoreşte sâmbătă, pe 6 octombrie 2018, începând cu ora 9.00, Ziua Internaţională a Mersului pe Jos, în Parcul Circului din Bucureşti. Evenimentul "Te provocăm la mers sportiv" este deschis tuturor, indiferent de vârstă sau condiţie fizică, iar intrarea este gratuită. Participanţii vor face trei ture de parc în paşi de mers sportiv. Cei care doresc să participe la eveniment, se pot înscrie aici.
Prin evenimentul "Te provocăm la mers sportiv", Decathlon doreşte să îi încurajeze pe toţi oamenii să facă mai multă mişcare. Mersul este un sport care îţi dezvoltă capacităţiile cardiace şi îţi îmbunătăţeşte circulaţia sangvină, consolidând sistemul imunitar. Acesta combate oboseala fizică şi psihică şi, prin urmare, eşti mai sănătos, mai puţin obosit şi în formă", spune Adrian Trofin, Coordonator Comunicare Decathlon Romania.