INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
DECATHLON TE PROVOACA LA MERS SPORTIV
Decathlon nu reprezinta doar un nume de companie, ci insumeaza cele 20 de marci proprii care inoveaza pentru a face sportul accesibil tuturor. Ca si in celelalte tari, in Decathlon Romania suntem uniti de o cultura organizationala puternica si unica, sustinuta de valorile noastre: vitalitatea si responsabilitatea.
In perioada 22 aprilie – 13 mai, DECATHLON lanseaza un program de sesiuni de mers sportiv in Bucuresti, in parcul Herastrau. Dorinta si ideea care sta la baza DECATHLON, de a face sportul accesibil tuturor, au dat nastere acestei actiuni, prin care speram sa reusim sa ii facem pe oameni sa inteleaga raportul sport-sanatate, sa interactioneze unii cu ceilalti si sa-si descopere pasiunea pentru aceasta activitate.
Parcul Herastrau este locatia unde ne dorim ca impreuna sa cunoaștem beneficiile mersului sportiv practicat in conditii specifice, axat pe un program ce are ca obiectiv saptamanal cresterea indicatorului de activitate fizica, insotit de sfaturi pentru a ne echipa corespunzator, dar si pentru a practica mersul sportiv corect.
Echipeaza-te corespunzator pentru sedintele de mers sportiv!
Planul nostru de antrenament este unul complex, progresiv si gratuit si se desfasoara pe o perioada de 30 de zile. In plus, am pregatit si cateva sfaturi utile pentru mersul sportiv. Mersul sportiv este o sursa de energie.
In mersul sportiv, exista o miscare specifica a piciorului, structurata pe trei etape: miscarea de asezare a calcaiului pe sol, urmata de plasarea intregii lunigimi a talpii pe sol, pana la propulsarea realizata cu ajutorul degetului mare. Astfel, vei avea nevoie de o incaltaminte creata special pentru a usura aceste miscari in timpul sedintei de mers sportiv.
Numele marcii, Newfeel, poarta in sine ideea de redescoperire a unor senzatii placate, prin intermediul sportului, mai exact al mersului sportiv.
Pentru ca beneficiile acestuia sa fie garantate, Newfeel isi propune sa asigure fiecarui participant de mers sportiv confortul de care are nevoie, prin: echipament sportiv adaptat pentru fiecare ritm, fiecare viteza si tip de practica. Newfeel pune pe primul loc placerea practicarii mersului sportiv, oferind flexibilitate, confort si respirabilitate!
Cu aplicatia Decathlon Coach, ai posibilitatea sa iti contorizezi si sa iti programezi sedintele sportive.
Nu uita sa te alaturi evenimentelor Facebook, pentru a ramane la curent cu toate informatiile! https://www.facebook.com/pg/decathlon.ro/events/