INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
DECATHLON a deschis primul magazin din Târgovişte, astfel reţeaua naţională a ajuns la 27 de unităţi de vânzare
Național, 15 noiembrie 2019 – Decathlon, cel mai important retailer european de articole sportive, a inaugurat primul său magazin din Târgovişte, situat pe Strada Locotenent Stancu Ion nr. 2E. Odată cu noua deschidere de magazin, a patra din acest an, reţeaua naţională ajunge la 27 de unităţi de vânzare.
Spaţiul comercial Decathlon Târgovişte respectă formatul unic al tuturor unităţilor companiei - Regăsirea tuturor sporturilor sub acelaşi acoperiş. Magazinul deţine o suprafaţă de 803 mp şi pune la dispoziţia cumpărătorilor 5,000 de articole şi echipamente, destinate practicării a peste 50 de sporturi precum fotbal, înot, volei, tenis de câmp, tenis de masă, arte marţiale, bodybuilding, cardio şi, bineînţeles, sporturile de iarnă preferate de mare parte din comunitatea locală.
„Ca parte a misiunii noastre organizaţionale, ne-am propus să fim prezenţi cu magazine în toate oraşele ai căror locuitori practică sport sau îşi doresc să includă activităţile sportive în stilul lor de viaţă. Este şi cazul oraşului Târgovişte, unde am regăsit o comunitate sportivă activă şi o dorinţă a târgoviştenilor de a fi prezenţi şi în oraşul lor. Am răspuns cu mare bucurie numeroaselor solicitări primite în mediul online, iar prin oferta Decathlon adusă mai aproape de ei, sperăm să contribuim la încurajarea cât mai multor persoane din comunitate să practice sport.”, a spus Gwenn Hervo, Manager expansiune Decathlon România.
„Magazinul Decathlon Târgovişte se bucură de o prezentare completă a produselor din gamele esenţiale şi de o disponibilitate ridicată a stocurilor, pentru ca un număr cât mai mare de târgovişteni să beneficieze de produsele noastre. Prin aranjarea logică şi cu ajutorul unei echipe de 14 angajaţi, pasionaţi ai sportului şi gata să le ofere clienţilor suportul necesar pentru ca decizia de achiziţie să fie una cât mai bine informată, le asigurăm clienţilor noştri o experienţă plăcută la cumpărare.” , a completat Mihai Florea, Director de magazin Decathlon Târgovişte.
În magazinul Decathlon Târgovişte, oferta de produse este completată de serviciile adiţionale puse la dispoziţia tuturor clienţilor, precum serviciul atelier, pentru repararea şi reglarea bicicletelor, trotinetelor, aparatelor de fitness sau corturilor, dar şi o zonă pentru imprimare şi marcare pe diverse produse şi suprafeţe. Iar prin serviciile de comandă online, magazinul aduce mai aproape de clienţi întreaga ofertă de produse din magazin: serviciul BornaPlus, care le permite cumpărătorilor să acceseze online toată gama de produse şi să plaseze o comandă folosind bornele amplasate în magazin, beneficiind de gratuitate la livrare, indiferent de valoarea comenzii, dar şi la Click & Collect, serviciul ce le permite doritorilor să plaseze comenzi online, cu alegerea modalităţii de livrare gratuită în magazin.
La fel ca toate celelalte unităţi Decathlon, magazinul din Târgovişte este conform cu cele mai înalte standarde internaţionale de proiectare, amenajare şi siguranţă din domeniul retailului sportiv. Fiind concepută pentru a se adresa tuturor categoriilor de public, indiferent de vârstă, întreaga ofertă regăsită în acest magazin deţine un raport excelent calitate–preţ, iar toate modelele şi echipamentele sportive se disting prin fiabilitate tehnică avansată, creativitate, inovaţie şi calitate.
Inaugurarea din 14 noiembrie a magazinului Decathlon Târgovişte a fost realizată în prezența oficialităților locale, a unor sportivi și reprezentanți ai cluburilor sportive din oraş, a reprezentanţilor mass-media, cât şi a iubitorilor de sport din comunitatea locală.
Prezenţa Decathlon pe suprafeţe mici, ca puncte complementare magazinelor existente, face parte din noua strategie a companiei, alături de prezenţa pe suprafeţe mari ale magazinelor fizice deja deschise în România. Aceste formate de vânzare vor încuraja livrarea online şi vor constitui puncte de comercializare ale articolelor Decathlon, fiind amplasate în zone de proximitate, cu densitate şi trafic ridicate, dar şi aproape de zone de practică sportivă sau clădiri de birouri.
În afară de spaţiile fizice, românii pot accesa articolele şi echipamentele sportive, hainele şi accesoriile pentru sport şi din magazinul online www.decathlon.ro. Vizitatorii sunt aşteptaţi în oricare dintre cele 27 de magazine Decathlon din România, pentru a-şi cultiva pasiunea pentru sport şi a beneficia de produsele pe care, de 10 ani, compania le oferă iubitorilor de sport din ţara noastră.
100% PASIUNE PENTRU SPORT
Decathlon oferă iubitorilor de sport articole și echipamente sportive conform celor mai înalte standarde de calitate și inovație din domeniu. Magazinul include produse aparținând mărcilor proprii, precum: Quechua, Kipsta, Nabaiji, Oxelo, Domyos, Btwin sau Kalenji, cu un raport excelent calitate - preț.
Denumite mărci Pasiune, acestea reprezintă o alternativă viabilă pentru produsele deja prezente pe piață, ce contribuie în mod concret la împlinirea obiectivului de a face sportul accesibil tuturor.
DESPRE DECATHLON ROMÂNIA
La nivel național, DECATHLON reunește peste 1200 de colaboratori, într-o rețea de 27 de magazine, la care se adaugă platforma online. DECATHLON comercializează și articole cu eticheta Fabricat în România, produsele fabricate în cele 3 unități de producție din țară: București, Timișoara și Reșița. În cadrul acestora sunt produse echipamente sportive marcă proprie pentru drumeții montane și trekking, precum încălțăminte, dar și articole textile pentru ciclism și biciclete pentru adulți și copii.