INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Adunare pentru mișcare, turneul care scapă România de 4.000.000 de calorii
DECATHLON organizează în perioada, 2 februarie - 21 aprilie, turneul de fitness, Adunare pentru Mișcare, care se va desfășura, în fiecare sâmbătă și duminică, începând cu ora 11, în câte un magazin din țară.
Sesiunile de fitness sunt gratuite și sunt susținute de antrenorii HomeTraining.TV, Mădălina Predoi, Campioană Națională la Atletism, și Flavius Predoi, Campion Mondial în Ashihara Karate. Alți pasionați ai sportului s-au alăturat acestui turneu de fitness, printre care: Anca Mihăilescu, Cristi Geamăn, Monica Roşu, Cristina Nedelcu, Damian Ferucio George, Mirel Drăgan, Larisa Iordache, Diana Bulimar, Cristi Pulhac, Roxana Pulhac, Yamato, Ștefan Floroaică, Alina Pană, Mariana Nenu, Diana Senteș, Ami și Roxana Vancea.
Turneul a început deja cu magazinele din București, unde, împreună cu peste 170 de participanți, am reușit să ardem 1.000.000 de calorii. Începând cu 16 februarie, Mădălina Predoi și invitații au plecat în orașele din țară.
Participarea este gratuită și este necesară înscrierea online.
Caloriile arse în timpul evenimentului național vor fi contorizate, iar suma finală va fi comunicată la finalul fiecărui eveniment.
„Turneul Adunare pentru Mișcare se adresează oamenilor de toate vârstele, care vor să facă mișcare și să beneficieze și de sfaturi specializate din partea partenerilor noștri, HomeTrainingTV. Ne dorim să ajutăm România să conștientizeze care sunt beneficiile sportului și, în același timp, să le oferim posibilitatea să și practice!”, a declarat Adrian Trofin, Marketing Specialist DECATHLON România.
Despre DECATHLON
DECATHLON oferă iubitorilor de sport articole și echipamente sportive conform celor mai înalte standarde de calitate și inovație din domeniu. Magazinul include produse aparținând mărcilor proprii, precum : Quechua, Kipsta, Nabaiji, Oxelo, Domyos, Btwin sau Kalenji, cu un raport excelent calitate - preț.
Denumite mărci Pasiune, acestea reprezintă o alternativă viabilă pentru produsele deja prezente pe piață, ce contribuie în mod concret la împlinirea obiectivului de a face sportul accesibil tuturor.
Totodată, prin produsele cu eticheta Primul Preț Tehnic, DECATHLON propune clienților săi produsul cu cel mai bun raport calitate-preț, pentru fiecare gamă de produse, cu o garanție de minim 2 ani.
La nivel național, DECATHLON reunește peste 1000 de colaboratori, într-o rețea de 22 de magazine, la care se adaugă platforma online.
DECATHLON comercializează și articole Made in România, printre care biciclete, încălțăminte concepută pentru drumeții montane și textile pentru ciclism și sporturi de echipă.