DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8554097
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
HIDRATARE ȘI PREGĂTIRE

Comprimate spirulină 3 săptămâni APTONIA

APTONIA
4/5
4/5
Decathlon
Produs conceput pentru a urma o cură cu spirulină, pe perioada antrenamentelor susținute. Cură de proteine! Supliment alimentar de calitate, pentru perioadele de efort intens.

Avantaje

Concentraţie de proteine Spirulină cu 60% proteine.
Utilizare ușoară Spirulină sub formă de comprimate, ușor de utilizat!
Compoziție Spirulină bio, naturală.

Informații tehnice

Spirulină comprimate

Spirulină Bogată în proteine, această algă este un supliment alimentar ce conține vitamine, minerale și oligo-elemente. Mai ales pentru antrenamente de intensitate mare. Vă propunem comprimate de spirulină. Mai ușor de transportat, depozitat și utilizat.

Cum se consumă spirulină?

Datorită proprietăților anti-oxidante și proteinelor, spirulina este un adevărat partener în antrenamente. Cum se realizează o cură cu spirulină? propunem un flacon cu 84 de comprimate: 2 pe zi în prima săptămână, 4 pe zi în a doua săptămână și 6 pe zi în a treia săptămână, pentru un efect intens!

Produs bio: spirulină de calitate.

Spirulina este o algăea filtrează apa în care se află, pentru a absorbi nutrienții ce se răgăsesc în cură. Am făcut cercetări chiar și în India. Spirulină de calitate? Spirulină bio, fără metale grele și cu un conținut de proteine de 60%!

Suntem mândri să vă propunem...

...un supliment bio, pentru antrenamente. Natural și eficient! După numeroase analize, echipa noastră a conceput spirulină de calitate. Testat de către 20 de sportivi de triathlon, ce au fost mulțumiți de acest produs.

Echipa noastră de concepere vă oferă sfaturi:

"Avantajul acestui produs este că începem cura cu 1 gram și ajungem cu 3 grame: acest lucru permite o adaptare progresivă a organismului la spirulină. Trebuie să începi cura când începi și antrenamentele de nivel intensiv. Dacă competițiile sunt în aprilie, poți începe cura la începutul anului." "Am încercat acest produs și îmi place. M-a ajutat să combat oboseala și curbaturile."

Recomandări de utilizare

2 pe zi în prima săptămână, 4 pe zi în a doua săptămână și 6 pe zi în a treia săptămână, pentru un efect intens!A se relua cura, dacă este necesar. A nu se depăși doza zilnică recomandată de 2, 4 sau 6 comprimate (în funcție de perioadă).

Observație

Acest supliment alimentar nu este un medicament. Este important să aveţi o alimentaţie variată, echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. În caz de consum prelungit (> 2 luni), cereţi sfatul unui medic sau nutriționist.
Acest produs nu se administrează în caz de insuficiență renală, hepatică, femeilor însărcinate sau copiilor. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Tabel nutrițional

Declarație nutrițională: 1g (=2 comprimate) 2g (=4 comprimate) - 3g (=6 comprimate) Proteine(60%) : 0,6g - 1,2g - 1,8g

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Recomandări de stocare Spirulină sub formă de comprimate! A se păstra într-un loc răcoros şi uscat.

Angajamentele noastre

Aprobat de A fost testată de utilizatori.
Testare produs Toate produsele Aptonia sunt testate după fiecare etapă de producţie de către partenerii noştri tehnici şi de către consumatori.

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri