INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8403240
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
COSTUM TERMIC ALUNECARE PE APĂ RECE

Combinezon cu fermoar la spate Surf 100 Neopren 4/3 mm Negru Damă OLAIAN

OLAIAN
4.4/5
4.4/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
Produs conceput pentru surf în valuri sub 1m (nivel începător). Conceput pentru surf și bodyboard, în apă cu temperatura între 12°C și 17°C. Nivel începător. Durată: până la 1 oră.

Avantaje

Utilizare Fermoar la spate, pentru utilizare ușoară.

Informații tehnice

Surf practicat la nivel începător

Produs conceput pentru surfîn valuri mici, sub 1m(nivel începător).Echipa noastră a conceput o gamă mare de produse adaptate practicării ocazionale şi conformației dumneavoastră.

Alegerea corectă a combinezonului Partea 1

Primul criteriu de alegere al unui combinezon de surf este temperatura apei. Temperatura apei variază în funcţie de loc şi perioada anului. Asiguraţi-vă că temperatura apei corespunde temperaturilor recomandate: Apă caldă: peste 20 °C. Apă temperată: 17-22°C. Apă rece: 12-17°C. Apă foarte rece: 7-12°C. Intraţi pe seatemperature.org pentru a afla temperatura locului unde veţi practica.

Alegerea corectă a combinezonului Partea a 2-a

Al doilea criteriu de alegerea este durata sesiunii.Dacă sesiunea durează mai puţin de o oră, alegeţi modelul 100. Dacă sesiunea durează până la 2 ore, alegeți modelele 500, iar dacă sesiunea durează până la 3 ore, alegeți modelele 900.În comparație cu modelele 100, modelele 500 sunt mai călduroase, limitează oboseala și apariția iritațiilor. Idem pentru modelul 900 spre deosebire de modelul 500.
NB: Modelele 900 sunt uşor de îmbrăcat.

Alegerea corectă a dimensiunii.

Pentru a profita din plin de funcționalitățile combinezonului, este necesar să alegeți mărimea corectă.Combinezonul se poartă mulat şi nu trebuie să aibă nici o cută vizibilă. Uscat, se va simţi foarte strâns, dar disconfortul dispare odată ce combinezonul este ud.

Închidere

Fermoarele noastre și sistemele de închidere sunt testate în laborator pentru a li se verifica rezistența la apă sărată în timp.
Se închide la spate, pentru mai mult confort la practicarea sporturilor de alunecare (poziție întinsă pe surf sau bodyboard).

Păstraţi căldura corporală cât mai mult timp datorită accesoriilor termice! Fiecare tip de temperatură are panoplia sa.

În apă, extremitățile corpului sunt cele care pierd cel mai repede căldură.
Accesorii recomandate:
- în apă caldă și temperată (>17°C) => încălțăminte joasă din neopren.- în apă rece (12 - 17°C): încălţăminte înaltă şi mănuşi.- în apă rece (7 - 12°C): încălțăminte înaltă, mănuși, cagulă și top. Găsiţi produsele disponibile pe siteul decathlon.ro

OLAIAN, marca Decathlon pentru surf

OLAIAN este noua marcă de surf și de bodyboard Decathlon, situată în Hendaye, în sud-vestul Franței. În birourile noastre, concepem într-o zi un costum de baie, apoi mergem să-l testăm direct pe mare, pentru a verifica susținerea în valuri.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Spumă
100% [EN] Rubber - Chloropren (CR)
Material principal
100% Poliamidă
Recomandări de întreținere A se clăti cu apă curată după utilizare.
Recomandări de spălare
A se spăla manual
A se spăla manual
A nu se înălbi
A nu se înălbi
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se păstra într-un loc uscat şi aerisit. A nu se lăsa în aproprierea surselor de căldură. A nu se lăsa la uscat la soare pentru a prelungirea duratei de viață a produsului. A nu se spăla automat.
Restricții de utilizare: Între 12° şi 17°C. Activitate de până la 1h.

Angajamentele noastre

Testare produs Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs sunt testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri