DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8504633
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
COSTUME ÎNOT FETE

Combinezon Înot Fina Portocaliu/ Negru Fete NABAIJI

NABAIJI
3/5
3/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
Produs conceput pentru competițiile de înot. Asigură susținere musculară și hidrodinamism. Costum omologat de FINA (Federația Internațională de Înot), ce asigură compresie, alunecare și hidrodinmiasm.

Avantaje

Hidrodinamism Tehnologia Aquarace permite deplasarea eficientă în apă.
Calitatea deplasării Materialul hidrofob nu absoarbe apa şi permite alunecarea ei.
Susţinerea musculaturii Asigură susținere musculară optimă datorită zonelor elastice.

Informații tehnice

Practică

La nivel avansat, scopul practicantului de înot este de a-și îmbunătăți condiția fizică și performanțele. Pentru a răspunde nevoilor celor care practică la nivel avansat, Nabaiji a creat costume de înot foarte rezistente la clor, cu decupaj mai înalt, pentru libertate de mișcare. Pentru participantele la competiții, Nabaiji a creat și un costum special, ce asigură susținere și libertate de mișcare înn apă.

Formă

Spate în O:Costumul de înot trebuie să asigure confort și libertate de mișcare, fără să vă incomodeze sau să vă rănească. Din acest motiv, costumul de înot trebuie să fie ales cu atenţie. Spatele în formă de "O" este adaptat înotului. Asigură libertate de mişcare datorită bretelelor aşezate pe margini, pentru a lăsa omoplaţii liberi.

Material

Datorită elatanului, materialul Aquarace îşi menţine proprietăţile în timp. Materialul se usucă rapid, deoarece este hidrofob şi subţire. De fapt, materialul hidrofob nu absoarbe apă, ci o menține la suprafață.

Tehnologie AQUARACE

Costumele şi şorturile de înot cu tehnologie AQUARACE sunt concepute pentru competiţii cu scopul de a îmbunătăţi performanţa şi a oferi hidrodinamism, un plus de flotabilitate şi a reduce oboseala în timpul efortului.

Compresie musculară

Materialul asigură compresie bună, datorită materialului din elastan. Benzile întărite, de culoare roșie, asigură mai multă compresie la nivelul taliei și gambelor. Datorită materialului tehnic ce compresează masa musculară, coeficientul de pătrunere în apă este mai mare și fluxul sanguin, ce îmbunătățește pierderile de energie, reglează oboseala.

Benzi antialunecare

Benzile anti-alunecare plasate la extremități (talie şi şolduri) nu permit materialului să se plieze. Acestea asigură susţinere optimă în timpul săriturilor, întoarcerilor, acoperire optimă în timpul competiţiei, reduce rezistenţa la înaintare.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
53% Poliamidă, 47% Elastan
Căptuşeală
77% Poliamidă, 23% Elastan
Recomandări de întreținere A se clăti cu apă curată după utilizare.
Recomandări de spălare
A se spăla manual
A se spăla manual
A nu se înălbi
A nu se înălbi
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri