QUIKSILVER

Combinezon Surf Prologue 4/3 mm Negru Bărbați

79999 RON
Ref. : 8660807

Produs conceput pentru sesiuni de surf sub 2 ore, în apă rece cu o temperatură între 12°C și 17°C.

Material stretch în partea superioară a corpului și căptușeală termică pe piept și spate.

Culoare: Negru

  • S Produs indisponibil online momentan
  • M Produs indisponibil online momentan
  • L Produs indisponibil online momentan
  • XL Produs indisponibil online momentan
  • XXL Produs indisponibil online momentan
+ 799 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

    Beneficii:

    Avantaje produs

    Libertate de mișcare

    Neopren flexibil în partea superioară a corpului şi braţe. Cusături extensibile.

    Utilizare

    Fermoar la spate.Închidere integrală la gât.

    Informații tehnice

    Alegerea corectă a combinezonului

    Primul criteriu de alegere al unui combinezon de surf este temperatura apei. Temperatura apei variază în funcţie de loc şi perioada anului. Asiguraţi-vă că temperatura apei corespunde temperaturilor recomandate: Apă caldă: peste 21°C. Apă temperată: 17-22°C. Apă rece: 12-17°C. Apă foarte rece: 7-12°C. Intraţi pe seatemperature.org pentru a afla temperatura locului unde veţi practica.

    Alegerea corectă a mărimii

    Pentru a practica corect, este nevoie să alegeţi mărimea corectă. Combinezonul se poartă mulat şi nu trebuie să aibă nicio cută vizibilă. Uscat, este posibil ca acesta să vi se pară prea strâns, dar senzația de disconfort dispare odată ce combinezonul este ud. Dacă alegeţi un combinezon prea mare, se vor forma cute, vor apărea iritaţii şi izolarea termică va fi necorespunzătoare. Încercaţi produsul înainte de a-l cumpăra.

    Materiale

    Material din neopren ce garantează o izolare termică mai bună. Neoprenul are o căptușeală termică pe piept și la spate, pentru un plus de căldură.Densitatea neoprenului: 4 și 3 mm.

    Guler

    Închiderea gulerului reduce apariţia iritaţiilor. În funcție de sensibilitatea fiecăruia, se recomandă purtarea unui top de protecție anti-UV pe dedesubt. Puteți aplica o cremă grasă în zonele de frecare (gât, sub brațe) în caz de utilizare prelungită. Se recomandă fixarea corectă în interior a părții de material, pentru a limita riscurile de iritații cu fermoarul și gulerul.

    Închidere


    Se închide la spate, pentru mai mult confort la practicarea sporturilor în valuri (poziție întinsă pe surf sau bodyboard).

    Îmbinare etanșă

    Cusăturile sunt lipite, pentru a garanta etanșeitate și rezistență. Cusătura este „oarbă”, ceea ce înseamnă că firul nu pătrunde în totalitate neoprenul și împiedică pătrunderea apei.

    Ideal pentru practicarea mai multor sporturi acvatice

    Compatibilitate cu alte sporturi nautice: kitesurf, navigație cu vele, wakeboard, schi nautic sau SUP (stand-up paddle).

    Quiksilver

    Quiksilver este o marcă fondată în 1969 de către 2 surferi, Alan Green și John Law. Specializată în sporturi de tip surf, produce astăzi produse tehnice în materie de echipament și produse textile. Sediul din Europa este situat în Saint-Jean-de-Luz.

    Garanție

    1 an

    Compoziție/ Recomandări

    Compoziție

    Material principal 83% Nailon, 17% Elastan

    RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

    A se depozita într-un loc uscat şi aerisit. A nu se lăsa în aproprierea surselor de căldură. A nu se lăsa la uscat la soare pentru a prelungirea duratei de viață a produsului. A nu se spăla automat.

    Restricții de utilizare

    Temperatură apă între 12°-17°C. Practicare de până la 2 ore.

    Recomandări de întreținere

    A nu se spăla

    A nu se înălbi

    A nu se usca în mașina automată

    A nu se călca

    A nu se curăța chimic

    Opinii clienți