INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Comandă online cu ridicare de la Collect Point în perioada 6-12 noiembrie și profită de livrare gratuită indiferent de sumă !


Vrei să plasezi o comandă online, dar ți-e teamă că nu vei fi acasă când vine curierul? Avem soluția pentru tine: comanda online cu ridicare de la punctele de livrare Collect Point. Ai la dispoziție peste 750 de puncte de livrare în țară, astfel că poți alege să ridici comanda din cel mai apropiat punct de pe traseul tău.


Collect Point este alternativa eficientă, flexibilă și comodă de ridicare a comenzilor online, care vine în întâmpinarea ta cu o serie de beneficii:

  • proximitatea și aria mare de acoperire a rețelei PayPoint România (poți alege din cele peste 750 puncte de livrare la nivel național)
  • programul și localizarea magazinelor partenere : poți alege cel mai apropiat magazin sau un magazin care are un program prelungit
  • posibilitatea de a alege metoda de plată dorită: card bancar la finalizarea comenzii sau plată cash la ridicarea acesteia
  • posibilitatea de a merge să ridici comanda în termen de 7 zile de la sosirea ei


Tot ce trebuie să faci este să alegi produsele dorite și să selectezi ca modalitate de livrare ridicarea din punct de livrare. Comanda va fi livrată în incinta unui magazin partener Pay Point Fan Courier.


Livrarea* se va face de luni până sâmbătă, în intervalul orar al magazinului partener. Orarul este disponibil în pagina de selecție a metodei de transport, în momentul în care alegi punctul de livrare.


Descoperă cel mai apropiat Collect Point din cele peste 750 de puncte disponibile:

Durata de livrare diferă în funcție de disponibilitatea produselor comandate, fiind comunicată în momentul plasării comenzii, dar și în mail-urile de confirmare. Comanda trebuie să respecte următoarele condiții:

  • Dimensiunile maxime acceptate ale coletului sunt 60x90x60cm
  • Greutatea maximă a coletului trebuie să fie 10 kg
  • Valoarea maximă a comenzii trebuie să fie 1.000 LEI (indiferent de metoda de plată aleasă)

*Intervalul de livrare poate varia în funcție de programul specific al companiei de curierat și al magazinului partener și nu poate fi controlat în mod direct de către echipa Decathlon.