LIVRARE COLLECT POINT: 9.90 LEI SAU GRATUIT PENTRU COMENZI COLLECT POINT DE MINIM 200 LEI
Referință : 8403250
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
TOP PROTECȚIE SOLARĂ ȘI TERMICĂ

Colanți Surfing Anti-UV 900 Neopren Negru Copii OLAIAN

OLAIAN
4.5/5
Evaluarea utilizatorului
Decathlon
până la 54,99LEI -%

de la

54,99LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / De

din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
54,99LEI %
Înainte de 0,00LEIAcum 54,99LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / De

* din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
Rezervare in magazin
Concepută pentru a proteja de soare în timpul practicării de surfing/ bodyboarding (nivel avansat), în apă cu temperatură de peste 22°C. Practicare de max. 3h. Colanții anti-UV din neopren, ce protejează de soare chiar și atunci când vă aflați în apă.

AVANTAJE

Reducerea frecărilor Reduce frecarea cu placa. Sesiuni de 3 ore.
Izolare termică Faţă din neopren de 1,5mm.
Stabilitate Subliniază armonios talia. Se pot lega de tricou, pentru a nu aluneca în valuri.
Protecție solară Material textil UPF50+. Protejează anti-UV până la 95%

INFORMAȚII TEHNICE

Protecție și când este ud!

Materialul utilizat pentru acest produs blochează minim 98% din razele UVB şi 95 % din razele UVA (UPF 50+). Asigură protecţie optimă împotriva razelor soarelui.Produsul poate fi purtat atât în apă, cât şi pe uscat.
Protecția împotriva razelor UV se datorează densității materialului.

Ce înseamnă FPS 50 +?

FPS este un indice standard de protecţie solară ( Ultra Violet Protection Factor). Respectă normele la nivel international. Desemnează indicele de protecţie textilă şi indicele UV.Pentru a corespunde normelor trebuie să blocheze 95% din razele UV. FPS 50+ înseamnă că materialul blochează minimum 95% din razele UVB şi 98% din razele UVA.

Confortul termic dacă bate vântul.

Temperatura minimă a apei trebuie să fie de min. 22°C. Durata maximă a sesiunilor: 3 ore: Colanți cu neopren intercalat, pentru căldură.

Materiale

Colanții neotermici sunt compuși din polar şi din neopren, pentru izolare termică.
Neoprenul este dublat cu material textil poliamidă, pentru rezistență mai mare la abraziune. Densitatea neoprenului: 1.5 mm.
Neoprenul este compus din spumă de elastomer, cu celule închise (policloropren) și conține bule de azot ce au proprietăți de izolare. Testăm și garantăm calitatea termică a neoprenului.

Prevenirea iritaţiilor

Protejează de răni sau iritaţii ce pot apărea în contactul cu placa de surfing sau de bodyboard. Dacă utilizarea durează mai puţin de 3 ore, nu apar iritaţii.

Comportament în valuri

Talia adaptabilă asigură imobilitatea colanţilor chiar şi în cazul căderii în apă. Recomandăm folosirea tricoului anti UV împreună cu colanţii pentru a fii bine protejat.

Protejați copiii!

Pielea copiilor este mai sensibilă, întrucât sistemul imunitar începe să funcţioneze de la vârsta de 3 ani. Efectele soarelui sunt de 2-3 ori mai mari la copii decât la adulți. De aceea este important să îi protejați eficient.

Protecție împotriva soarelui:

Deși protejează de soare, fenomene ca reflexia (apei, nisipului), căldura, ora, etc, trebuie luate în considerare.
Purtarea acestui produs nu înlocuiește utilizarea echipamentului adaptat pentru plajă: purtarea ochelarilor de soare, pălărie sau șapcă, aplicarea în mod consecvent a unei creme solare, hidratarea în mod regulat, etc.

Ghid de protecție solară

https://sfaturi.decathlon.ro/

Ce este marca OLAIAN ?

Marca TRIBORD devine OLAIAN, noua marcă de produse pentru surfing, bodyboarding și skimboarding. Marcajele de pe toate produsele noastre vor fi înlocuite progresiv. Din acest motiv, produsul dumneavoastră poate avea un logo diferit faţă de cel de pe imaginea de prezentare a produsului.

O notă pentru a compara impactul de mediu al produselor

Impactul produsului asupra mediului este calculat pe totalitatea utilizării produsului cu diferiți indicatoriO notă globală ABCDE este realizată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu comparând produsele de același tip între ele (tricouri, pantaloni, rucsacuri). Decathlon este un actor voluntar în acest demers de afișare a impactului produselor asupra mediului înconjurător.
Pentru mai multe informații:http://sustainability.decathlon.com/

Vezi mai mult Vezi mai putin

DETALII

Compoziție
Material principal
10.00% Poliester, 90.00% Neopren
Material exterior
85.00% Poliester, 15.00% Elastan
Recomandări de întreținere A se spăla înainte de o primă utilizare. A se clăti cu apă curată după utilizare. A se spăla manual.
Recomandări de spălare
A se spăla manual
A se spăla manual
A nu se înălbi
A nu se înălbi
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Restricții de utilizare: Apă > 22°C. Protejează chiar și ud. Filtrează 95% din razele UV.

ANGAJAMENTELE NOASTRE

Aprobat de Materialele cu protecţie solară sunt testate în laborator de către inginerii noştri. Produsul corespunde normelor în vigoare: EN 13758-2. Materialele utilizate sunt testate înainte de a fi lansate spre producţie. Dispunem de aparate proprii de măsurare în laboratoarele noastre pentru a efectua teste în plus faţă de laboratoarele externe. Produsele sunt testate atât în laboratoare cu temperatură umedă şi uscată, cât și în condiții reale de purtare.
Testare produs Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs sunt testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.
Garanție 2 Ani

OPINIILE DVS.

OPINIA COLABORATORILOR NOȘTRI

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI