INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!#COLANȚIPENTRUTOATEFORMELE

Ne-am asociat cu un grup de femei extraordinare pentru a spune povestea noii noastre colecții de colanți!
Obiectivul nostru? Să vă stimulăm încrederea în propriul vostru corp și să vă sprijinim în demersurile din lumea fitness-ului!

Scroll
 
 
 
 
 
 
 

#1Colanți
pentru fiecare femeie

  • Emma
  • Faye
  • Gemma
  • Zoiey
  • Nazia
  • Kat
  • Sabrina
Emma
 
 

#1Colanți
pentru fiecare femeie

"Am dansat de la o vârstă foarte fragedă, dar profesorii mi-au spus întotdeauna că, din cauza dimensiunilor mele, nu voi putea urma o carieră în dans. În ciuda tuturor adversităților, am urmat o școală de arte teatrale și am practicat coregrafia ani întregi pentru propria mea trupă de street dance.

Am rămas însărcinată în tinerețe, am luat mult în greutate și mi-am pierdut nu numai încrederea în mine, ci și pe mine însămi. Mi-a luat 6 ani să revin pe scena de dans, am început cu lecții ca cele de Salsa și Zumba, iar în cele din urmă, am devenit instructor BOOST fit.

Am parte deseori de priviri ciudate și negativitate atunci când spun că sunt instructor de fitness, ca și când, din cauza dimensiunilor mele, n-aș fi demnă să îi instruiesc pe alții în domeniul fitness-ului. Sunt aici să elimin aceste stereotipuri negative. Dimensiunile mele nu îmi influențează sănătatea și nu mă definesc ca persoană. Fiecare corp este diferit și cred că este important ca instructor să știi să-ți intuiești clienții și să-ți personalizezi exercițiile în funcție de nevoile acestora. "

Mai întâi de toate, învață să te iubești pe tine însăți. Nu trebuie să-ți ceri scuze că ești unică, ai voie să ocupi oricât spațiu dorești și orice ți-ai pune în cap să realizezi, vei reuși.

FTI500A FTI 500R

COLANŢI 500 ALBASTRU

Vezi mai mult

"Sportul face parte din viața mea, îmi place enorm să practic gimnastică, dansul, alergarea, drumețiile, să ies la plimbare să mă mențin activă. Misiunea mea este să împărtășesc și să inspir această dragoste pentru activitatea fizică, să încurajez toate femeile să se întâlnească, să mă asigur că sunt fericite, puternice și sprijinite în aventura lor în lumea fitness-ului.

Reușita cea mai importantă este pentru mine să te fac PE TINE să te simți BINE ÎN PIELEA TA!

Acceptă-ți și iubește-ți corpul, fii blândă cu tine însăți, acceptă-ți toate calitățile și toate defectele deopotrivă, pentru că asta ești tu cu adevărat, aceasta ești TU ÎNSĂȚI! "

Atunci când îți dai seama ca ai gânduri negative, încearcă în mod conștient să le transformi în gânduri pozitive, concentrează-te pe punctele tale forte, fiindcă ai de ce să fii mândră de tine!


FTI500A FTI 500R

COLANŢI 500 NEGRU

Vezi mai mult

"Am învățat atât de multe lucrând în domeniul fitness-ului în ultimii 8 ani, predând lecții, antrenamente, în competiții de bodybuilding, creând concepte de fitness și gestionând programul de exerciții în grup pentru unul dintre cele mai renumite cluburi de sănătate și fitness din Londra.

Fitness-ul este o parte importantă din stilul meu de viață și faptul că m-am înconjurat de oameni cu același ethos pozitiv mi-a menținut motivația, este extraordinar să faci parte dintr-o asemenea comunitate.

Activitatea de antrenor mi-a adus atât de multe satisfacții și este extraordinar să vezi atât de multe schimbări pozitive în sănătatea, forma fizică și bunăstarea generală a oamenilor. A fost o călătorie atât de stimulantă și înălțătoare și mă bucur foarte mult că am contribuit la aducerea fitness-ului la un nivel accesibil și prietenos pentru toți. "

Reamintește-ți că trebuie să fii mândră de cine ești, să fii sinceră cu tine însăți și pune fericirea ta pe primul loc, schimbă-te în bine pentru tine, nu pentru alții. Ești destul de puternică pentru a nu renunța la visurile tale!

FTI120 FTI 900

COLANȚI 500 ROZ

Vezi mai mult

"Sportul a fost pasiunea mea încă de la o vârstă fragedă, am practicat gimnastica pentru concursuri, dar asta nu înseamnă că nu am avut îndoieli legate de propriul meu corp în adolescență. Spre deosebire de majoritatea, nu-mi plăcea că sunt atât de musculoasă într-o lume a unor tabloide care erau obsedate, pe vremea aceea, de fetele slabe.

Când stau și-mi aduc aminte, râd de gândurile mele din tinerețe și de cât de ridicole mi se par acum.

Astăzi sunt atât de recunoscătoare că am un corp sănătos și puternic care îmi permite să mă mișc și face față solicitărilor mele în materie de sport. "

Reamintește-ți că niciun corp nu seamănă cu altul. Fiecare are forma și mărimile ei, nu există corp perfect sau imperfect.
Găsește o activitate pe care să o iubești cu adevărat, dedică-te acesteia 100% și orice probleme ale corpului vor fi compensate de sentimentul de bucurie pe care îl capeți atunci când o practici!

FTI120S FTI 500A

COLANȚI 500 MOV

Vezi mai mult

"Sunt o antrenoare sportivă care a câștigat multe premii și am ales să devin o „susținătoare a încrederii în propriul corp” după ce am înapoiat coroana mea de Miss Marea Britanie atunci când organizatorii competiției m-au numit „grasă”. Am făcut dintr-o experiență negativă una pozitivă și mă străduiesc să aduc un strop de bucurie vieților oamenilor.

Ceea ce mă motivează să fac ceea ce fac este să ajut oamenii din toate categoriile sociale să rămână sănătoși și activi. Sunt, de asemenea, un antrenor specialist independent și am grupe de elevi de la începători până la nivelul de elită.

E timpul să contestăm percepțiile legate de corpul „perfect”. Suntem împinși în mod constant să credem că un anumit tip de corp este prototipul perfect. Nu este așa. Varietatea ne condimentează viața. În ciuda a ceea ce spune societatea, există o diferență între a fi „sănătos” și a fi „în formă”.

În loc să te sabotezi singur, hai, mai bine, să ne bucurăm de modul în care corpul nostru face față vieții de zi cu zi și, chiar și atunci când trecem printr-o perioadă mai dificilă, corpul nostru face față acesteia. "

Nu ar trebui să ne fie rușine că avem părți ale corpului care nu sunt tonifiate sau care nu corespund unui anumit stil de vestimentație. Cred că nu există frumusețe mai mare decât cea a unei persoane care nu se scuză deloc și nu se teme deloc să fie ceea ce este.

FTI500A FTI 900

COLANȚI 500

Vezi mai mult

"Pentru mine, să respir și să mănânc este la fel de important ca și fitness-ul. Am nevoie de el în viața mea ca să simt că trăiesc și sunt fericită. Fiind un fost boxer, mi-am format mentalitatea și am învățat să-mi controlez rezistența și să am o atitudine de învingător. Fitness-ul m-a salvat câteodată.

Nu-mi mai doresc să mă încadrez în ideile convenționale legate de motivele pentru care ar trebui practicat fitness-ul. Corpul tău este prima sală de gimnastică pe care o vei avea vreodată și e minunat să înveți cum să-ți folosești corpul pentru a-ți deschide mintea. Recreează-te, reconstruiește-te ca să simți că renaști. "

Învață cum să te iubești pe tine însăți. Dragostea de sine te eliberează și te ajută să devii cea mai bună versiune a ta. Dacă vrei să te schimbi, POȚI!
Alimentează-ți gândurile și hrănește-ți sufletul!

FTI500A FTI 500A

COLANŢI FTI500A BLEUMARIN

Vezi mai mult

" După ani de antrenamente practicate din diverse motive eronate, mă antrenez, în sfârșit, pentru că asta mă face să simt CĂ TRĂIESC! Nu respect un plan și programele mele de antrenament nu sunt niciodată aceleași, dar singurul lucru care nu se schimbă niciodată este sentimentul de fericire și împlinire de după fiecare antrenament. Există mii de moduri în care ne putem mișca corpul, scopul este să o facem întotdeauna astfel încât să ne aducă zâmbetul pe buze :)

Împreună cu comunitatea mea, încerc să demonstrez că activitatea fizică este mult mai mult decât un instrument prin care ne schimbăm modul în care arătăm, este un mod de a ne exprima, de a ne conecta corpul și de a fi recunoscători pentru toate lucrurile incredibile pe care corpul nostru ne permite să le facem. "

Nu există nimic mai frumos decât o femeie care nu se scuză pentru ceea ce este, care se simte bine în pielea ei. Vom fi întotdeauna „prea cumva” în ochii cuiva. Fie prea mari, prea grase, prea slabe, prea înalte, prea scunde etc. Așa că în loc să încerci să „te încadrezi”, alege să fii prea AUTENTICĂ!

FTI900 FTI 500

COLANȚI 500 GRI

Vezi mai mult


 
 
 
 
 

#2 COLANŢI FITNESS CARDIO 500
Produsul nostru vedetă

Colanți concepuți de echipa noastră, astfel încât să nu lipsești de la niciun antrenament!
Must-have: Perechea noastră preferată de pantaloni cu talie înaltă care îți modelează corpul și-ți scoate formele în evidență! Țesătură care lasă pielea să respire pentru un confort maxim. Alege-i!

Vezi mai mult

Imbrăcăminte Cardio Damă

CUM ALEGEM O ŢINUTĂ DE FITNESS CARDIO PENTRU FEMEI