INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8613918
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
Jambiere

Clăpari schi pe pârtie Head LYT 90 Damă HEAD

HEAD
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 13/08/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 13/08/2021 Gratuit
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 13/08/2021 Gratuit
Produs conceput pentru schi (nivel avansat). Clăpari ușori, ce se încalță ușor, datorită tehnologiilor Lyt și Formfit.Clăpari termoformaabili, pentru a se adapta la confortmația piciorului.

Avantaje

Rigiditate Rigizi: Flex 90.Precizie la viteză susținută.
Susținere 102mm: picior standard. Susținere bună călcâi/gambă.
Adaptare la conformație Gheată preformată.
Reglabil 4 clape micrometrice, 2 cu levier. Strap de 40mm. Flex reglabil.
Utilizare ușoară Tehnologie Lyt Tech: încălțare ușoară.
Căldură Gheată interioară și talpă izolante, pentru conservarea căldurii.
Aderență Talpă exterioară cu striații, pentru aderență optimă.

Informații tehnice

Experiență

Clăparii Head Edge LYT 90 asigură un echilibru perfect între confort, control și greutate redusă. Datorită structurii SmartFrame, clăparii sunt cu 20% mai ușori decât modelul anterior. Structură ideală pentru performanță. Tehnologia Thermaloft asigură izolare termică optimă.

Reglarea cataramelor

4 clape micrometrice foarte rezistente, din aluminiu. Lungimea cataramei se poate ajusta înșurubând sau deșurubând prima cataramă de închidere. Clapa de sus are 3 poziţii, pentru adaptare la toate conformațiile de gambe. Cele două clape de sus se pot deplia, pentru a obține un braț de levier mai puternic. Chinga din partea superioară asigură strângerea optimă a carcasei.

Ce este flex-ul?

Indicele de flexiune al clăparilor indică rigiditatea. Cu cât cifra este mai mare, cu atât clăparii sunt mai inflexibili. Cu cât cifra este mai mare, cu atât clăparii sunt mai inflexibili, iar carcasa este mai rigidă.Se consideră că un flex de 60-70 este conceput pentru nivel începător.Un flex între 80-90 este conceput pentru schiori de nivel mediu. Un flex de peste 90 este conceput pentru schiori avansați. Persoanele cu greutate mare pot alege clăpari mai rigizi decât în mod normal.

Reglarea flexului

Clăparii Edge LYT de la Head au un Flex reglabil. Acesta se reglează în partea din spate a clăparilor, folosind cheia imbus inclusă. Trebuie doar să întoarceți în sensul invers al acelor de ceas, pentru mai multă toleranță, iar pentru mai multă rigiditate, întoarceți în sensul acelor de ceas. Atenție, ambii clăpari trebuie să fie reglați la același nivel de rigiditate.

Alegerea mărimii

După încălțare, cataramele trebuie strânse la reglaj mediu. Puteţi să înaintaţi? Atunci mărimea clăparilor nu este potrivită. Odată clăparii închişi, efecutaţi 3 flexiuni mari apăsând tare pe tibie (puneţi mâinile pe genunchi), pentru a face călcâiul să se ducă înapoi. Staţi drept: trebuie să puteţi atinge uşor vârful carcasei. La flexiune, piciorul trebuie să se ducă în spate şi să nu mai puteţi simţi vârful.

Ce fac în caz de durere?

1- Alegeţi şosete de schi tehnice, fine, pentru a evita punctele de presiune şi a favoriza circulaţia sângelui.
2-Alegeţi un branţ adaptat formei piciorului pentru a evita alunecarea. Cereţi sfatul unui angajat din magazin.
Puteți solicita sfatul unui specialist din magazin. 3- Dacă, după 2 zile petrecute pe pârtie, încă mai resimțiți disconfort, clăparii au nevoie de termoformare.

Care este scopul termoformării?

Gheata interioară a clăparilor Head Edge LYT 110 este formată din spumă termoformabilă, ce se poate modela la cald pentru adaptare perfectă la conformație. Aceasta asigură îmbunătățirea compatibilității picior-gheată interioară-carcasă și reducerea punctelor de disconfort.

Încărcarea clăparilor

1- Aerisiți clăpraii, scoțând gheata interioară din carcasa de plastic.2- Închideți clapele la primul segment, pentru a evita deformarea clăparilor și, dacă este posibil, depozitați-le într-o husă.
3- Depozitați clăparii într-un loc uscat, unde temperatura nu scade sub 10°C. Astfel, veți întreține optim componentele din plastic ale clăparilor.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Recomandări de stocare A se lăsa la uscat înainte de depozitare. Se recomandă depozitarea într-o husă specială, la temperatură ambiantă, cu clapele închise.

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri