Livrare gratuită la comenzile standard* de peste 200 lei
Referință : 8549020
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
WOMEN'S FREERIDE SKI BOOTS

Clăpari schi freeride FR 900 Flex 100 Albastru Damă WED'ZE

WED'ZE
Evaluarea utilizatorului
Decathlon
până la 869,90LEI -%

de la

869,90LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
Produs conceput pentru schi freeride (nivel avansat). Asigură confort și susținere la nivelul piciorului. Clăpari care asigură o susținere optimă la nivelul picioarelor, un flex progresiv pentru schi freeride și șosete interioare termoformabile, pentru susținere și confort.

Avantaje

Rigiditate Flex 100 progresiv, pentru mai mult confort.
Amortizare Carcasă din PU, pentru amortizare optimă.
Libertate de mișcare Skiwalk: 42° rotire în poziție de mers, pentru a facilita urcarea.
Susținere Față înaltă, cu 4 catarame, pentru susținere adaptată.
Confort Șosetă termoformabilă, pentru confort și susținere.
Utilizare Căptușeală din lycra, pentru descălţare uşoară.
Căldură Șosetă și talpă inzolatoare, pentru confort termic.
Descoperiți produsul în utilizare
Descoperiți inovația din spatele produsului

Informații tehnice

Șosete termoformabile

Șosete din polietilenă, material termoformabil gros de 3 mm. Este posibil să le termoformați, încălzind spuma și comprimând-o, pentru a crrea mai mult spațiu și a asigura confort. Sistem Shock Absorder Area la nivelul călcâiului, pentru amortizarea șocurilor în timpul săriturilor.

De ce este utilă termoformarea?

Unele şosete interioare sunt din spumă termoformabilă. Ceea ce înseamnă că spuma se poate încălzi, pentru a lua forma piciorului. Permite compatibilitate între şosetă şi carcasă şi confort. Recomandăm probarea de cel puţin 2 ori înainte de a decide dacă este nevoie să formaţi la cald spuma. Uneori piciorul trebuie doar să se obişnuiască la forma clăparilor.

Cum termoformez şoseta?

1- Încălziți cuptorul la 80 °C.2- Scoateți şoseta.3- Scoateți branțurile.4- Puneţi şoseta 8 minute la cuptor.5- Scoateţi şoseta.6- Reintroduceți branțurile.7- Reintroduceți şoseta interioară. 8- Încălţaţi clăparii şi închideţi cataramele.9- Aşteptaţi 8 minute. Sunteţi gata pentru schi!

Reglarea clapelor

4 catarame micro-metrice din aluminiu şi 2 clape cu 3 poziţii pe tibie pentru a se adapta la toate tipurile de gambă. Legătura din partea superioară asigură strângere optimă a carcasei.

Interior

Clăpari (last 100mm), şosetă light liner: 3 mm de spumă termoformabilă în jurul piciorului. Uşori şi confortabili! Spumă preformată la nivelul maleolelor. Inserţii din spumă flexibilă ce favorizează deformarea şosetelor interioare la urcare sau în mers. În caz de disconfort, se poate termoforma şoseta interioară.

Ce este flexul?

Indicele de flexiune al clăparilor indică rigiditatea acestora. Cu cât cifra este mai mare, cu atât clăparii sunt mai inflexibili. Cu cât valoarea este mai mare, cu atât carcasa e mai rigidă. Se consideră cu un flex de 70 este conceput pentru nivel începător. Un flex între 70 - 90 este conceput pentru pentru nivel mediu. Un flex peste 90 este conceput pentru schiorii de nivel avansat. Persoanele cu greutate mare pot alege clăpari mai rigizi.

Cum să probați clăparii?

După încălțare, cataramele trebuie strânse la nivel mediu. Puteţi să înaintaţi? Atunci mărimea clăparilor nu este potrivită. Odată clăparii închişi, efecutaţi 3 flexiuni mari, apăsând tare pe tibie (puneţi mâinile pe genunchi) pentru a face călcâiul să se ducă înapoi. Staţi drept: trebuie să puteţi atinge uşor vârful carcasei. La flexiune, piciorul trebuie să se ducă în spate şi să nu mai puteţi simţi vârful.

Instrucţiuni de încălţare a clăparilor.

Trageți limba spre față și exterior: astfel, clăparii se deschid larg și vă puteți încălța ușor.

Optimizarea confortului clăparilor

Există numeroase posibilități de optimizarea a confortului la nivelul picioarelor în clăparii de schi. O pereche de clăpari pentru schi trebuie să fie mulați pe picior. Pentru o susținere îmbunătățită, există tălpi adaptate boltei plantare, elemente de reducere a volumului.

Cum să împiedicați apariția frigului la nivelul picioarelor?

Adesea neglijată, uscarea clăparilor este acțiunea cea mai importantă pentru a împiedica apariției frigului la nivelul piciorului. Chiar și la -10°C piciorul transpiră și clăparii nu se pot usca în carcasa din plastic, nici chiar după mai multe zile. Astfel, șosetele interioare trebuie să fie scoase din carcasă în fiecare zi. De asemenea, puteți folosi dispozitive speciale pentru uscarea acestora, fără să le mai scoateți din carcasă!

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Exterior din
100.00% Polipropilenă
Interior din
100.00% Poliester
Talpă din
100.00% Poliuretan termoplastic
Căptuşeală caldă
100.00% Poliester
Recomandări de întreținere A se usca după fiecare utilizare. A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.
Recomandări de stocare A se lăsa la uscat înainte de depozitare. A se depozita într-o husă specială, la temperatură ambiantă, cu clapele închise.

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri