LIVRARE GRATUITĂ LA COMENZILE DE PESTE 200 LEI (EXCEPTÂND VOLUMINOASE ȘI BICICLETE)
Referință : 8550134
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
MEN'S FREERIDE SKI BOOTS

Clăpari schi Freeride FR 900 flex 120 Negru/Bordo Adulți WED'ZE

WED'ZE
4.5/5
Evaluarea utilizatorului
Decathlon
până la 869,90LEI -3%

de la

839,99LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din 08/04/2020 La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de 08/04/2020 în limita stocului disponibil
Echipa noastră de pasionați a conceput acest produs pentru schi freeride (nivel avansat). Flex progresiv, puternic și precis. Clăparii FR 900 sunt concepuți pentru schi freeride. Clăpari cu 4 catarame, pentru susținere bună și flex puternic. Șosetă interioară termoformabilă, pentru o personalizare bună și confort.

Avantaje

Rigiditate Flex de 120. Flex progresiv, pentru un plus de confort pe zăpadă.
Amortizare Carcasă din PU, pentru amortizare bună.
Libertate de mișcare Skiwalk: oscilație de 42° în poziție de mers, care facilitează urcarea.
Susținere Față înaltă și 4 catarame, pentru susținere.
Confort Confort foarte bun. Șosetă termoformabilă.
Utilizare Căptușeală din lycra, pentru descălţare uşoară.
Căldură Șosetă și talpă izolatoare, pentru căldură.
Descoperiți produsul în utilizare
Descoperiți inovația din spatele produsului

Informații tehnice

Șosete termoformabile

Șosete din polietilenă, material termoformabil gros de 3 mm. Este posibil să le termoformați, încălzind spuma și comprimând-o, pentru a crrea mai mult spațiu și a asigura confort. Sistem Shock Absorder Area la nivelul călcâiului, pentru amortizarea șocurilor în timpul săriturilor.

De ce este utilă termoformarea?

Unele şosete interioare sunt din spumă termoformabilă. Ceea ce înseamnă că spuma se poate încălzi, pentru a lua forma piciorului. Permite compatibilitatea între şosetă, carcasă şi confort. Recomandăm probarea de cel puţin 2 ori înainte de a decide dacă este nevoie să formaţi la cald spuma. Uneori piciorul trebuie doar să se obişnuiască la forma clăparilor.

Cum termoformez şoseta?

1- Încălziți cuptorul la 80 °C.2- Scoateți şoseta.3- Scoateți branțurile.4- Puneţi şoseta 8 minute la cuptor.5- Scoateţi şoseta.6- Reintroduceți branțurile.7- Reintroduceți şoseta interioară. 8- Încălţaţi clăparii şi închideţi cataramele.9- Aşteptaţi 8 minute. Sunteţi gata pentru schi!

Reglarea cataramelor

4 catarame micro-metrice din aluminiu şi 2 clape cu 3 poziţii pe tibie pentru a se adapta la toate tipurile de gambă. Legătura din partea superioară asigură strângerea optimă a carcasei.

Șosetă interioară

Clăpari (last 100mm), şosetă light liner: 3 mm spumă termoformabilă. Șosete ușoare și confortabile! Spumă preformată la nivelul maleolelor. Inserţii din spumă flexibilă ce favorizează deformarea şosetelor interioare la urcare sau în mers. În caz de disconfort, se poate termoforma şoseta interioară.

Ce este flexul?

Indicele de flexiune al clăparilor indică rigiditatea. Acestă cifră determină rigiditatea ansamblului. Cu cât cifra este mai mare, cu atât clăparii sunt mai inflexibili. Cu cât valoarea este mai mare, cu atât carcasa e mai rigidă. Se consideră cu un flex de 70 este conceput pentru nivel începător spre mediu. Un flex între 70 - 90 este conceput pentru nivel mediu. Un flex peste 90 este conceput pentru nivel avanst. Persoanele cu greutate mare pot alege clăpari mai rigizi decât în mod normal.

Cum să probați clăparii?

După încălțare, cataramele trebuie strânse la reglaj mediu. Puteţi să înaintaţi? Atunci mărimea clăparilor nu este potrivită. Odată clăparii închişi, efecutaţi 3 flexiuni mari apăsând tare pe tibie (puneţi mâinile pe genunchi), pentru a face călcâiul să se ducă înapoi. Staţi drept: trebuie să puteţi atinge uşor vârful carcasei. La flexiune, piciorul trebuie să se ducă în spate şi să nu mai puteţi simţi vârful.

Instrucţiuni de încălţare a clăparilor

Trageți limba spre față și exterior: astfel, clăparii se deschid larg și vă puteți încălța ușor.

Optimizarea confortului

Există numeroase posibilități să optimizați confortul clăparilor. Clăparii trebuie să fie strânși pe picior. Pentru îmbunătățirea susținerii, există tălpi adaptate la forma boltei plantare, reductori de volum.

Căldură

Adesea neglijată, uscarea clăparilor este acțiunea cea mai importantă pentru a împiedica apariției frigului la nivelul piciorului. Chiar și la -10°C piciorul transpiră și clăparii nu se pot usca în carcasa din plastic, nici chiar după mai multe zile. Astfel, șosetele interioare trebuie să fie scoase din carcasă în fiecare zi. De asemenea, puteți folosi dispozitive speciale pentru uscarea acestora, fără să le mai scoateți din carcasă!

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Exterior din
100.00% Polipropilenă
Interior din
100.00% Poliester
Talpă din
100.00% Poliuretan termoplastic
Căptuşeală caldă
100.00% Poliester
Recomandări de întreținere A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.
Recomandări de stocare A se lăsa la uscat înainte de depozitare. Se recomandă depozitarea într-o husă specială, la temperatură ambiantă, cu clapele închise.

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri