INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8550135
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
MEN'S FREERIDE SKI BOOTS

Clăpari Schi Freeride FR 100 flex 90 Negru Adulți WED'ZE

WED'ZE
4/5
4/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 14/08/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 14/08/2021 Gratuit
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 14/08/2021 Gratuit
Echipa noastră de pasionați a conceput acest produs pentru schi freeride (nivel începător). Flex progresiv, pentru o amortizare bună. Clăparii FR 100 sunt ideali pentru freeride. Cele 3 catarame asigură o mobilitate bună la nivelul gleznei, facilitând mișcările verticale, pentru amortizarea denivelărilor.

Avantaje

Rigiditate Flex de 90, pentru a progresa ușor.
Amortizare 3 catarame, pentru un plus de mobilitate și amortizare pe teren.
Libertate de mișcare Skiwalk: oscilație de 42° în poziție de mers, care facilitează urcarea.
Susținere 3 catarame micrometrice, bandă lată.
Confort Spumă preformată, vârf din neopren, pentru amortizarea șocurilor.
Utilizare Căptușeală lycra, pentru descălţare uşoară.
Căldură Izolare bună a carcasei și branț cu polar.
Descoperiți produsul în detaliu
Descoperiți produsul în detaliu

Informații tehnice

Puteți folosi uscatoare speciale pentru clăpari, care sunt mai practice și nu mai presupun scoaterea acestora!

Clăpari anatomici, cu spumă preformată la nivelul maleolelor, pentru confort. Partea din față de neopren asigură confort la nivelul degetelor în timpul dezechilibrării. Sistem Shock Absorder Area la nivelul călcâiului, pentru amortizarea șocurilor în timpul săriturilor.

Reglarea cataramelor

3 catarame micro-metrice din aluminiu şi 1 clape cu 3 poziţii pe tibie, pentru a se adapta la toate tipurile de gambă. Legătura din partea superioară asigură strângere optimă a carcasei. Poziție de mers (Walk-roșu), pentru a îmbunătăți oscilația bazei.

Șosetă interioară

Încălțător standard. Șosete interioare ușoare și confortabile! Spumă preformată la nivelul maleolelor. Inserţii din spumă flexibilă ce favorizează deformarea şosetelor interioare la urcare sau în mers.

Ce este flexul?

Indicele de flexiune al clăparilor indică rigiditatea acestora. Cu cât cifra este mai mare, cu atât clăparii sunt mai inflexibili. Cu cât valoarea este mai mare, cu atât carcasa e mai rigidă. Se consideră cu un flex de 70 este conceput pentru nivel începător spre mediu. Un flex între 70 - 90 este conceput pentru nivel mediu. Produsele cu un flex de peste 90 sunt concepute pentru nivel avansat. Persoanele cu greutate mare pot alege clăpari mai rigizi decât în mod normal.

Cum să probați clăparii?

După încălțare, cataramele trebuie strânse la reglaj mediu. Puteţi să înaintaţi? Atunci mărimea clăparilor nu este potrivită. Odată clăparii închişi, efecutaţi 3 flexiuni mari apăsând tare pe tibie (puneţi mâinile pe genunchi), pentru a face călcâiul să se ducă înapoi. Staţi drept: trebuie să puteţi atinge uşor vârful carcasei. La flexiune, piciorul trebuie să se ducă în spate şi să nu mai puteţi simţi vârful.

Optimizarea confortului

Există numeroase posibilități pentru a optimiza confortul. Clăparii trebuie să fie mulați. Pentru îmbunătățirea susținerii, există călcâie adaptate formei boltei plantare.

Căldură

Adesea neglijată, uscarea clăparilor este acțiunea cea mai importantă pentru a împiedica apariției frigului la nivelul piciorului. Chiar și la -10°C piciorul transpiră și clăparii nu se pot usca în carcasa din plastic, nici chiar după mai multe zile. Astfel, șosetele interioare trebuie să fie scoase din carcasă în fiecare zi. De asemenea, puteți folosi dispozitive speciale pentru uscarea acestora, fără să le mai scoateți din carcasă!

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Exterior din
100% Polipropilenă
Interior din
100% Poliester
Talpă din
100% Poliuretan termoplastic
Căptuşeală caldă
100% Poliester
Recomandări de întreținere A se usca după fiecare utilizare. A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.
Recomandări de stocare A se lăsa la uscat înainte de depozitare. Se recomandă depozitarea într-o husă specială, la temperatură ambiantă, cu clapele închise.

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri