INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8568999
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
WOMEN'S FREERIDE SKI BOOTS

Clăpari schi freeride Rossignol Alltrack Elite 100 LOW TEC Damă ROSSIGNOL

ROSSIGNOL
4/5
4/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 09/08/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 10/08/2021 Gratuit
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 10/08/2021 Gratuit
Produs conceput pentru schi (nivel avansat). Clăpari ce asigură precizie, confort şi sunt potriviţi pentru drumeţie, grație inserțiilor Dynafit certificate. Clăpari ce combină greutatea redusă, decuplarea şi inserţiile low tech (de unde şi numele de Alltrack LT pentru "low tech").

Avantaje

Rigiditate Flex de 100, ideal pentru amortizare.
Amortizare Generative Design ce permite ca materialul să fie acolo unde este nevoie.
Libertate de mișcare 50° rotaţie faţă/spate, în poziţie Hike, ce facilitează urcarea.
Susținere 4 catarame aluminiu, design inovator => susținere.
Confort Şosetă interioară Full Custom Optisensor confortabilă.
Utilizare Căptușeală lycra, pentru descălţare uşoară.
Căldură Căptușeală din polar în jurul piciorului. Șosete Thinsulate.

Informații tehnice

FULL CUSTOM OPTISENSOR LINER

Uşori şi confortabili! Spumă preformată la nivelul maleolelor. Inserţii din spumă flexibilă ce favorizează deformarea şosetelor interioare la urcare sau în mers. În caz de disconfort, puteți termoforma şoseta interioară.

De ce este utilă termoformarea?

Unii clăpari folosesc spumă ce se formează la cald.Acest lucru înseamnă că spuma şosetei interioare se poate încălzi, pentru a se adapta formei piciorului şi a clăparilor. Acest lucru asigură confort şi permite compatibilitatea între şoseta interioară şi clăpari. Recomandăm probarea de cel puţin 2 ori înainte de a decide dacă este nevoie să formaţi la cald spuma. Uneori piciorul trebuie doar să se obişnuiască la forma clăparilor.

Cum termoformez şoseta?

1- Încălziți cuptorul la 80 °C.2- Scoateți şoseta.3- Scoateți branțurile.4- Puneţi şoseta 8 minute la cuptor.5- Scoateţi şoseta din cuptor.6- Reintroduceți branțurile.7- Reintroduceți şoseta interioară. 8- Încălţaţi clăparii şi închideţi cataramele.9- Aşteptaţi 8 minute. Sunteţi gata pentru schi!

Reglarea cataramelor

4 catarame micro-metrice din aluminiu şi 2 clape cu 3 poziţii pe tibie, pentru a se adapta la toate tipurile de gambă. 2 clape pe tibie, pentru poziţie de mers. Legătura din partea superioară (40 mm) asigură strângerea optimă a carcasei.

Interior

Încălţare uşoară (last 100mm), şosetă interioară FULL CUSTOM OPTISENSOR: șosete foarte ușoare și confortabile! Spumă preformată la nivelul maleolelor. Inserţii din spumă flexibilă ce favorizează deformarea şosetelor interioare la urcare sau în mers. În caz de disconfort, puteți termoforma şoseta interioară.

Ce este flexul?

Indicele de flexiune al clăparilor indică rigiditatea acestora. Cu cât cifra este mai mare, cu atât clăparii sunt mai inflexibili. Cu cât valoarea este mai mare, cu atât carcasa e mai rigidă. Se consideră cu un flex de 70 este conceput pentru nivel începător spre mediu. Un flex între 70 - 90 este conceput pentru nivel mediu. Produsele cu un flex de peste 90 sunt concepute pentru nivel avansat. Persoanele cu greutate mare pot alege clăpari mai rigizi decât în mod normal.

Cum să probați clăparii?

Trageți limba spre față și exterior: astfel, clăparii se deschid larg și vă puteți încălța ușor.

Optimizarea confortului

Există numeroase posibilități pentru a optimiza confortul. Clăparii trebuie să fie mulați. Pentru îmbunătățirea susținerii, există călcâie adaptate formei boltei plantare.

Confort termic

Adesea neglijată, uscarea clăparilor este foarte importantă pentru a evita frigul la pcioare. Chiar și la -10°C, piciorul transpiră și clăparii nu se pot usca în carcasa din plastic, chiar și timp de câteva zile. Este important să scoateți șosetele interioare în fiecare seară. Puteți folosi uscatoare speciale pentru clăpari, care sunt mai practice și nu mai presupun scoaterea acestora!

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Recomandări de întreținere A se usca într-un spațiu uscat și aerisit. A se usca în aer liber.
Recomandări de stocare A se lăsa la uscat înainte de depozitare. Se recomandă depozitarea într-o husă specială, la temperatură ambiantă, cu clapele închise.
Restricții de utilizare: A nu se usca pe calorifer.

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri