Magazinele Decathlon sunt temporar închise | Comandă pe decathlon.ro și primești produsele acasă, în siguranță!
Referință : 8570252
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
MEN'S FREERIDE SKI BOOTS

Clăpari Schi freeride Rossignol Alltrack 90 Bărbați ROSSIGNOL

ROSSIGNOL
3.7/5
Evaluarea utilizatorului
Decathlon
până la 789,90LEI -%

de la

789,90LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
Produs conceput pentru schi freeride (nivel mediu). Clăpari polivalenți! Încălţăminte ideală pentru pasionaţii de schi. Avantaj: un flex mare pe o structură internă tolerantă.

Avantaje

Rigiditate Flex 90 care garantează un nivel foarte bun de performanță.
Amortizare Generative Design ce permite ca materialul să fie acolo unde este nevoie.
Libertate de mișcare 50° rotaţie faţă/spate, în poziţie Hike, ce facilitează urcarea.
Susținere 4 clape microreglabile din aluminiu și 3 poziții de prindere la nivelul tibiei.
Confort Şosetă interioară Full Custom Optisensor foarte confortabilă.
Utilizare Lycra la spate, bandă la limba din față.
Căldură Carcasă și sosetă care asigură o izolare termică bună.

Informații tehnice

Şosetă interioară Custom M4

ușoare și confortabile! Spumă preformată la nivelul maleolelor. Inserţii din spumă flexibilă ce favorizează deformarea şosetelor interioare la urcare sau în mers.

Reglarea cataramelor

4 catarame micro-metrice din aluminiu şi 2 clape cu 3 poziţii pe tibie pentru a se adapta la toate tipurile de gambă. 2 clape pe tibie, pentru poziţie de mers. Strap larg (40 mm) în partea superioară, ce asigură strângere optimă a carcasei.

Șosetă interioară

Șosetă interioară CUSTOM M4 : ușoare și confortabile! Spumă preformată la nivelul maleolelor. Inserţii din spumă flexibilă ce favorizează deformarea şosetelor interioare la urcare sau în mers. În caz de disconfort, se poate termoforma şoseta interioară.

Ce este flexul?

Indicele de flexiune al clăparilor indică rigiditatea acestora. Cu cât cifra este mai mare, cu atât clăparii sunt mai inflexibili. Cu cât valoarea este mai mare, cu atât carcasa e mai rigidă. Se consideră cu un flex de 70 este conceput pentru nivel începător spre mediu. Un flex între 70 - 90 este conceput pentru nivel mediu. Produsele cu un flex de peste 90 sunt concepute pentru nivel avansat. Persoanele cu greutate mare pot alege clăpari mai rigizi decât în mod normal.

Cum să probați clăparii?

După încălțare, cataramele trebuie strânse la reglaj mediu. Puteţi să înaintaţi? Atunci mărimea clăparilor nu este potrivită. Odată clăparii închişi, efecutaţi 3 flexiuni mari apăsând tare pe tibie (puneţi mâinile pe genunchi), pentru a face călcâiul să se ducă înapoi. Staţi drept: trebuie să puteţi atinge uşor vârful carcasei. La flexiune, piciorul trebuie să se ducă în spate şi să nu mai puteţi simţi vârful.

Instrucţiuni de încălţare a clăparilor.

Trageți limba spre față și exterior: astfel, clăparii se deschid larg și vă puteți încălța ușor.

Optimizarea confortului

Există numeroase posibilități pentru a optimiza confortul. Clăparii trebuie să fie mulați. Pentru îmbunătățirea susținerii, există călcâie adaptate formei boltei plantare.

Confort termic

Adesea neglijată, uscarea clăparilor este acțiunea cea mai importantă pentru a împiedica apariției frigului la nivelul piciorului. Chiar și la -10°C piciorul transpiră și clăparii nu se pot usca în carcasa din plastic, nici chiar după mai multe zile. Astfel, șosetele interioare trebuie să fie scoase din carcasă în fiecare zi. De asemenea, puteți folosi dispozitive speciale pentru uscarea acestora, fără să le mai scoateți din carcasă!

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Recomandări de întreținere A se usca după fiecare utilizare. A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.
Recomandări de stocare A se lăsa la uscat înainte de depozitare. Se recomandă depozitarea într-o husă specială, la temperatură ambiantă, cu clapele închise.

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri