DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8570252
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
MEN'S SKI BOOTS INTERMED. SKIERS

Clăpari Schi pe Pârtie Alltrack 90 ROSSIGNOL

ROSSIGNOL
4/5
4/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
până la 849,99LEI -%

de la

849,99LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
849,99LEI -%
Înainte de 0,00LEIAcum 849,99LEI*
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
VERIFICĂ STOC MAGAZIN(E)
Produs conceput pentru schi (nivel mediu). Clăpari polivalenți. Clăpari ideali pentru schi practicat la nivel mediu. Avantaj: un flex mare pe o structură internă tolerantă.

Avantaje

Rigiditate Mediu:Flex 90.Asigură un nivel bun de performanță și rămân toleranți.
Stabilitate 102mm: picior standard.
Adaptare la conformație Gheată preformată, non-termoformabilă.
Reglabil 4 clape micro-metrice.2 clape reglabile. Strap de 40mm.
Utilizare ușoară Lycra în spate, pentru o utilizare ușoară.
Transport Sistem mers/schi.
Căldură Gheată interioară și talpă izolante, pentru conservarea căldurii.

Informații tehnice

Experiență

Clăpari polivalenți (pârtie/în afara pârtiei) ce asigură un compromis excelent între precizie și confort. Modul ski/mers asigură un plus de confort în timpul mersului, pentru zile lungi pe pârtie.

Reglarea clapelor

4 clape micrometrice foarte rezistente, din aluminiu. Lungimea cataramei se poate ajusta înșurubând sau deșurubând prima clapă de închidere. Clapa din partea superioară are 3 poziții, pentru adaptare la mărimea gambei. Legătura din partea superioară asigură strângerea optimă a carcasei.

Ce este flex-ul?

Indicele de flexiune al clăparilor indică rigiditatea. Cu cât cifra este mai mare, cu atât clăparii sunt mai inflexibili. Cu cât cifra este mai mare, cu atât clăparii sunt mai inflexibili, iar carcasa este mai rigidă.Se consideră că un flex de 60-70 este conceput pentru nivel începător.Un flex între 80-90 este conceput pentru nivel mediu. Un flex de peste 90 este conceput pentru nivel avansat. Persoanele cu greutate mare pot alege clăpari mai rigizi decât în mod normal.

Alegerea mărimii

După încălțare, clapele trebuie strânse la reglaj mediu. Puteţi să înaintaţi? Atunci mărimea clăparilor nu este potrivită. Odată clăparii închişi, efecutaţi 3 flexiuni mari, apăsând tare pe tibie (puneţi mâinile pe genunchi), pentru a face călcâiul să se ducă înapoi. Staţi drept: trebuie să puteţi atinge uşor vârful carcasei. La flexiune, piciorul trebuie să se ducă în spate şi să nu mai puteţi simţi vârful.

Ce fac în caz de durere?

1- Alegeţi şosete de schi tehnice, fine, pentru a evita punctele de presiune şi a favoriza circulaţia sângelui. 2 - Alegeţi un branţ adaptat formei piciorului pentru a evita alunecarea. Cereţi sfatul unui angajat din magazin. Cereți recomandări și specialiștilor din magazinele noastre.

Încărcarea clăparilor

1- Aerisiți clăparii, scoțând gheata interioară din carcasa de plastic.2- Închideți clapele la primul segment, pentru a evita deformarea clăparilor și, dacă este posibil, depozitați-le într-o husă.
3- Depozitați clăparii într-un loc uscat, unde temperatura nu scade sub 10°C. Astfel, veți întreține optim componentele din plastic ale clăparilor.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Recomandări de întreținere A se usca după fiecare utilizare.
Recomandări de stocare A se lăsa la uscat înainte de depozitare. Se recomandă depozitarea într-o husă specială, la temperatură ambiantă, cu clapele închise.

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri