INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8613953
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
WOMEN'S SKI BOOTS INTERMED. SKIERS

Clăpari schi pe pârtie SALOMON SPRO HV 80 Damă SALOMON

SALOMON
5/5
5/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 14/08/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 14/08/2021 Gratuit
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 14/08/2021 Gratuit
Produs conceput pentru schi (nivel mediu). Clăpari confortabili! Volumul generos din vârf și de la nivelul gleznei asigură un plus de confort.

Avantaje

Rigiditate Mediu:Flex 80Compromis bun între confort şi performanţăIdeali pentru a progresa
Susținere 102mm: dimensiune picior standard. Susținere optimă.
Adaptare la conformație Gheată interioară termoformabilă (gleznă, maleole, călcâi).
Reglabil 4 clape micro-metrice 2 cremaliere reglabile. Strap de 35 mm.
Utilizare ușoară Parte flexibilă la nivelul gleznei, pentru încălțare ușoară.
Căldură Gheată interioară și talpă izolante, pentru conservarea căldurii.

Informații tehnice

Experiență

Noutatea Salomon a iernii 20/21Un volum confortabil, dar susținere bună, pentru cel mai bun compromis precizie-confort.

Reglarea clapelor

4 clape micrometrice foarte rezistente, din aluminiu. Lungimea cataramei se poate ajusta înșurubând sau deșurubând prima clapă de închidere. Clapa din partea superioară are 3 poziţii, pentru a se adapta la mărimei maleolei. Chinga de reglare lată din partea superioară asigură strângerea optimă a carcasei.

Ce este flex-ul?

Indicele de flexiune al clăparilor indică rigiditatea. Cu cât cifra este mai mică, cu atât clăparii sunt mai flexibili. Cu cât cifra este mai mare, cu atât clăparii sunt mai inflexibili, iar carcasa este mai rigidă.Se consideră că un flex de 60-70 este conceput pentru nivel începător.Un flex între 80-90 este conceput pentru nivel mediu. Un flex de peste 90 este conceput pentru nivel avansat. Persoanele cu greutate mare pot alege clăpari mai rigizi decât în mod normal.

Alegerea mărimii

După încălțare, clapele trebuie strânse la reglaj mediu. Puteţi să înaintaţi? Atunci mărimea clăparilor nu este potrivită. Odată clăparii închişi, efecutaţi 3 flexiuni mari apăsând tare pe tibie (puneţi mâinile pe genunchi), pentru a face călcâiul să se ducă înapoi. Staţi drept: trebuie să puteţi atinge uşor vârful carcasei. La flexiune, piciorul trebuie să se ducă în spate şi să nu mai puteţi simţi vârful.

Ce fac în caz de durere?

1- Alegeţi şosete de schi tehnice, fine, pentru a evita punctele de presiune şi a favoriza circulaţia sângelui.2- Alegeţi un branţ adaptat formei piciorului pentru a evita alunecarea.Cereți sfatul specialiștilor din magazinele noastre.

Care este scopul termoformării?

Gheata interioară (My Instant Fit Sport) a clăparilor Salomon SPRO HV 100 este termoformabilă la nivelul gleznei, maleolelor și căclâiului. În această zonă, spuma se poate modela la cald, pentru o mai bună adaptare la conformație. Astfel, puteți reduce punctele de disconfort.

Depozitarea clăparilor

1- Aerisiți clăparii, scoțând gheata interioară din carcasa de plastic.2- Închideți clapele la primul segment, pentru a evita deformarea clăparilor și, dacă este posibil, depozitați clăparii într-o husă.
3- Depozitați clăparii într-un loc uscat, unde temperatura nu scade sub 10°C. Astfel, veți întreține optim componentele din plastic ale clăparilor.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Recomandări de întreținere A se usca după fiecare utilizare.
Recomandări de stocare A se lăsa la uscat înainte de depozitare. Se recomandă depozitarea într-o husă specială, la temperatură ambiantă, cu clapele închise.

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri