Comandă și ridică produsele din magazin. Detalii aici
Referință : 8570578
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
CHILDREN'S FREERIDE SKIS / SKI BOOTS

Clăpari freeride QST ACCESS 70 Copii SALOMON

SALOMON
Evaluarea utilizatorului
Decathlon
până la 569,90LEI -%

de la

569,90LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
569,90LEI -%
Înainte de 0,00LEIAcum 569,90LEI*
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
VERIFICĂ STOC MAGAZIN(E)
Produs conceput pentru schi freeride. Prevăzuți cu tehnologie Hike and Ride, QST Access 70 T sunt clăparii ideali pentru Freeride: aceștia simplifică mersul.

Avantaje

Rigiditate Flexul de 70 este potrivit pentru transmisie şi toleranţă.
Transport Sistem schi/mers, deschidere bază: mai mult confort la mers.
Amortizare Construcție cu 3 catarame și flex progresiv pentru freeride.
Confort Clăpari lați, pentru susținere și confort optime.
Precizie 3 catarame micrometrice.
Utilizare Clăpari cu technologie Slide-In pentru o încălţare mai rapidă.

Informații tehnice

Greutate mică

Clăparii QST Access 70 T sunt cei mai uşori de pe piață, pentru a permite copilului să schieze mai mult timp pe timp de zi.

Backbone

Piesa din magneziu leagă colierul de sus de baza carcasei, pentru susținere la spate, care ameliorează revenirea la ieșirea din viraj (efect de revenire) și autorizează un flex progresiv și mai puternic.Ideali pentru freeride și freestyle.

Tehnologie Ride & Hike

Sistemul îmbină deschiderea Backbone şi forma în "V" specifică părţii din spate a bazei carcasei. Acesta permite deschiderea largă a colierului în modul pentru mers (Backbone deschis) şi obţinerea unui flex alpin în timpul coborârii (Backbone închis), deoarece partea din spate a sistemului Backbone se adaptează perfect la baza carcasei în formă de V.

Reglarea cataramelor

3 clape micro-metrice.

Interior

Asigură confort și căldură! Spumă preformată la nivelul maleolelor, pentru susținere la nivelul călcâiului.

Ce este flexul?

Indicele de flexiune al clăparilor indică rigiditatea acestora. Cu cât cifra este mai mare, cu atât clăparii sunt mai inflexibili. Se consideră că:
Un flex de 60 este conceput pentru nivel începător spre mediu. Un flex între 65 - 75 este conceput pentru nivel mediu. Un flex peste 75 este conceput pentru schiorii de nivel avansat. Persoanele cu greutate mare pot alege clăpari mai rigizi decât în mod normal.

Cum să probați clăparii?

După încălțare, cataramele trebuie strânse la nivel mediu. Puteţi să înaintaţi? Atunci mărimea clăparilor nu este potrivită. Odată clăparii închişi, efecutaţi 3 flexiuni mari apăsând tare pe tibie (puneţi mâinile pe genunchi), pentru a face călcâiul să se ducă înapoi. Staţi drept: trebuie să puteţi atinge uşor vârful carcasei. La flexiune, piciorul trebuie să se ducă în spate şi să nu mai puteţi simţi vârful.

Confort optim

Există numeroase posibilități de optimizarea a confortului la nivelul picioarelor în clăparii de schi. O pereche de clăpari pentru schi trebuie să fie mulați pe picior. Pentru o susținere îmbunătățită, există tălpi adaptate boltei plantare, elemente de reducere a volumului.

Cum să împiedicați apariția frigului la nivelul picioarelor?

Adesea neglijată, uscarea clăparilor este acțiunea cea mai importantă pentru a împiedica apariției frigului la nivelul piciorului. Chiar și la -10°C piciorul transpiră și clăparii nu se pot usca în carcasa din plastic, nici chiar după mai multe zile. Astfel, șosetele interioare trebuie să fie scoase din carcasă în fiecare zi. De asemenea, puteți folosi dispozitive speciale pentru uscarea acestora, fără să le mai scoateți din carcasă!

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Recomandări de întreținere A se usca după fiecare utilizare. A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.
Recomandări de stocare A se lăsa la uscat înainte de depozitare. A se depozita într-o husă specială, la temperatură ambiantă, cu clapele închise.

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri