INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Misiunea noastră

Obiectivul nostru este să facem sportul accesibil tuturor!

Inovăm pentru a face din fiecare atlet un campion

Creațiile noastre se adresează tuturor, indiferent dacă sunteți începători sau experți. Oricare ar fi obstacolele pe care le întâmpini, inovațiile noastre te vor ajuta să le depășești. Fiecare merită șansa să tragă la țintă, să intre pe un teren sau să coboare un munte, să escaladeze, să înoate, să călărească sau să ajungă cât mai departe.

Calitate garnatată, prețuri mici

Decathlon se concentrează pe modul în care poate oferi echipament sportiv la cel mai bun raport calitate - preț – fie prin ambalaje economice, fie prin maximizarea inovării și a investiției în personal. De 40 de ani facem sporturile mai accesibile pentru sute de milioane de oameni din întreaga lume. Vino să joci cu noi.

Eficiență la fiecare pas

Prin integrarea designului mărcilor, inovației și relațiilor cu clienții, Decathlon obține o eficiență ridicată. Eficiența ne permite să reducem deșeurile și să oferim produse sportive de calitate superioară într-un mod sustenabil și la un preț corect.

Pe viață, nu de unică folosință

Produsele noastre au rolul de a încuraja toate persoanele să practice sport în mod regulat, indiferent de abilitate sau statut. Datorită calității și prețului, îți poți permite toate articolele necesare pentru a participa cu încredere. Obiectivul nostru este să construim o relație de durată cu tine. De fapt, fericirea ta este pasiunea noastră. Strategia noastră este să îmbunătățim vieți.

Fericirea ta este garantată

La Decathlon, dorim să punem bazele unor relații de durată cu clienții noștri. Dacă ești nemulțumit de orice produs, returnează-l. Suntem mulțumiți doar atunci când și tu ești mulțumit.

Cheltuiești bani pe deșeuri?

Peste 75,2 milioane de tone de gunoi sunt generate de ambalaje în SUA în fiecare an. Decathlon utilizează ambalaje numai atunci când este necesar. Acest lucru nu numai că ajută planeta, dar generează și economii pentru tine.

Investim în oameni

Sporturile nu sunt posibile fără oameni. Plătim angajaților noștri salarii echitabile, le oferim beneficii excelente, precum și un traseu de dezvoltare transparent. Oamenii contează cel mai mult. Oamenii sunt resursa noastră de bază.

Ne asumăm răspunderea pentru acțiunile noastre

Nu doar că ne pasă de fericirea clienților noștri, dar ne pasă și de impactul pe care îl avem asupra celorlalți. Ne tratăm clienții, angajații și societatea cu maximă seriozitate. Ne alegem în mod conștient acțiunile pentru a contura viitorul care credem că este cel mai bun pentru planeta noastră.

40 DE ANI DE SERVICII

Valorile principale după care ne ghidăm sunt vitalitatea și responsabilitatea. Debordând de energie, entuziasm și idei, echipa noastră s-a angajat să ofere tuturor beneficiile sportului. Etosul acesta este echilibrat de o responsabilitate profundă: față de noi, reciprocă, față de siguranța clienților noști și față de viitorul planetei.

Rezultatul este o companie dedicată clienților săi, echipei sale și planetei și concentrată pe ideea de a face ca sportul să devină un stil de viață disponibil tuturor.

Impulsionați de inovație

Cele 20 de mărci pasiune beneficiază fiecare de câte o echipă de dezvoltare și proiectare dedicată, formată din oameni pasionați de un anumit sport sau de un grup de sporturi. Aceste echipe se ocupă de cercetarea și elaborarea design-urilor inovatoare pentru toate tipurile de îmbrăcăminte sportivă și echipament sportiv și sunt responsabile pentru zeci de brevete în fiecare an.

Avem peste 70.000 de membri mulțumiți, din 80 de țări diferite în echipa noastră, toți însuflețiți de dragostea pentru sport și de un spirit hotărât și inovator. Decathlon unește lumea prin sport.

Inspirați de impact

Ne entuziasmează ideea de a face sportul accesibil tuturor. De aceea, depunem eforturi constante pentru a produce cel mai bun echipament pentru fiecare sport, indiferent de nivelul de practică adoptat.

Decathlon a devenit unul din cei mai mari retaileri de produse sportive la nivel mondial, având peste 1.600 de magazine deschise în 52 de țări din întreaga lume. Și continuăm să ne dezvoltăm!

Cetățenie globală

În afară de faptul că îi ajutăm pe toți să devină mai buni la sport, ne evaluăm constant modul în care putem fi cetățeni mai buni și în care putem construi o lume mai bună. O cultură a răspunderii și condițiilor de lucru echitabile și sigure. Volum redus de ambalaje și magazine accesibile prin mijloacele de transport public. Îmbunătățim eficiența energetică și optimizăm depozitarea și transportul. Proiectare ecologică și etichetare ecologică.

Suntem dedicați fair-play-ului pe teren și prin toate mărcile și formatele noastre de comerț. Credem în responsabilitate în termeni economici și sociali, oriunde este prezentă compania noastră. Astfel, ne creăm valoare pe termen lung - pentru personalul și acționarii noștri, dar și pentru clienții și partenerii noști și, nu ultimul rând, pentru planetă. Află mai multe despre angajamentele noastre față de dezvoltarea durabilă.

Filantropie la nivel mondial

Sportul ne-a oferit atât de multe. Ne dorim să dăm ceva înapoi. Fundația Decathlon a depus eforturi pentru crearea unui mediu concurențial echitabil îmbunătățind accesul la educație, formare și angajare. Încurajăm angajații noștri pasionați de servicii sportive prin intermediul proiectelor și parteneriatelor. Fie că este vorba de Ziua Fundației sărbătorită anual sau de un proiect continuu, formăm parteneriate între membrii echipei locale și ONG-uri și alte organizații non-profit pentru a sprijini zonele subdezvoltate.

Acest lucru poate însemna că vom contribui la renovarea sau construcția de noi terenuri sportive. Sau, că oferim echipamentul și materialele potrivite oamenilor potriviți. Putem contribui la instruirea profesorilor și antrenorilor de care are nevoie o comunitate. Și ne bucură faptul unii din foștii noștri beneficiari fac acum parte din familia Decathlon. În felul acesta ne aplicăm valorile în practică.

Mărcile create de Decathlon

Fiecare sport sau grup de sporturi dispune de o marcă pasiune, creată și deținută de Decathlon. Membrii echipei sunt sportivi dedicați sportului pe care îl practică, colegilor sportivi și dezvoltării celor mai bune produse pentru ca toată lumea să practice sporturi. În prezent, peste 40 de echipe ale mărcilor proprii sunt responsabile de proiectarea viitorului sportului fiecăruia.

Testat în laborator și pe teren

Fiecare Marcă proprie își are sediul în epicentrul sportului respectiv, astfel încât echipele să poată testa produsele în condiții reale, să obțină feedback din partea clienților și să îl integreze în design-ul și dezvoltarea produselor. Lucrul este direcționat ulterior de centrul nostru de cercetare și dezvoltare, SportsLab, unde ne-am concentrat pe interacțiunea dintre corpul uman și produsele noastre, reușind totodată să îmbunătățim la maximum confortul, caracteristicile și siguranța. Toate produsele sunt testate de noi sau de clienții noștri, pe teren și în laborator.

Mai multă inovație, mai multe produse excelente, mai mulți oameni care practică sportul!

Fiecare Marcă proprie beneficiază de un talent, o energie și o inovație imense. Rezultatul? 2800 de produse noi create anual. Și, în fiecare an, Mărcile prorii se reunesc pentru o competiție sănătoasă și distractivă în cadrul Premiilor Inovației.

Echipament și produse sportive atrăgătoare, tehnice și simple. Oferim întotdeauna cel mai înalt standard de calitate posibilă și percepem întotdeauna cele mai mici prețuri posibile pentru a convinge cât mai mulți oameni să facă sport, de la începători la profesioniști.

Aceasta este familia noastră!

Echipa noastră este formată din designeri, dezvoltatori de produse, ingineri și cercetători dinamici, cu toții concentrați pe producerea unui echipament sportiv de cea mai bună calitate.

Familia noastră este formată din echipa Decathlon și din toate persoanele care folosesc și îndrăgesc produsele noastre. Obiectivele noastre sunt siguranța și distracția ta. Feedback-ul tău ne ajută să inovăm, să creăm și să îmbunătățim. Suntem inspirați de fiecare dintre voi, în fiecare zi.