GARMIN

Ciclocomputer bicicletă GPS Edge 530

1.09999 RON
.
Ref. : 8617926

Produs conceput pentru urmărirea performanțelor și progresului, în timpul practicării de ciclism.

Vă deplasați ca și cum ați cunoaște fiecare urcare și viraj și găsiți cele mai alese trasee de către sportivii din regiunea respectivă. Autonomie până la 20 ore.

Momentan, acest produs nu este disponibil online

Ridicare gratuită din magazin

Află mai multe despre protecția datelor personale
+ 1099 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Beneficii:

Avantaje produs

Măsurarea parametrilor

Timp, distanță, viteză, ascensiune și poziție. Cardio și navigare.

Conectivitate

Conexiune Bluetooth.

Controlul traiectoriei

Navigare pe hartă și programare traseu.

Autonomie

Autonomie până la 20 ore.

Coaching

Programare sesiune și gestionare antrenament.

Citire ușoară

Ecran 2,6 inch, culoare, 246 × 322 pixeli.

Impermeabilitate

Grad de rezistență la apă IPX7.

Informații tehnice

Funcționalitate controlare efort

Afișează distanța care vă rămâne de urcat, precum și înclinarea pantei atunci când urmați un traseu. Această funcție vă permite să evaluați mai ușor intensitatea activității și efortul pe care trebuie să îl depuneți.

Urmărire a performanțelor antrenamentului

Obțineți mai multe informații despre modul în care corpul vostru reacționează la antrenamente. Urmăriți VO2 Max, timpul de recuperare, efortul presupus de antrenament, etc.
Antrenamentul vostru este eficient? Profitați de o evaluare automată a istoricului recent al antrenamentului și a indicatorilor de performanță, pentru a vedea dacă antrenamentul vostru a fost eficient, la nivel optim sau prea intens.

Ciclocomputer conectat: notificații, Connect IQ, sincronizare cu Garmin Connect

Primiți e-mailuri, mesaje și alerte direct pe ciclocomputer, atunci când este cuplat la un smartphone compatibil.
Descărcați câmpurile de date și obțineți aplicații și widgets din buticul Connect IQ.
Aplicația Garmin Connect reunește o comunitate foarte activă care le permite utilizatorilor să se conecteze în timpul deplasărilor, să participe la diverse provocări și chiar să își împărtășească performanțele pe rețelele sociale.

Dinamism

Profitați de metrici avansați concepuți pentru a vă oferi informații despre evoluția performanțelor în funcție de condiții variabile, precum poziția, configurarea bicicletei, durata traseului, etc.
Înregistrați fiecare detaliu al activităților voastre MTB, grație noilor metrici, precum numărul de salturi, distanța dintre salturi și durata suspensiei.

Programare antrenamente

Sincronizați-vă antrenamentele cu ajutorul TrainingPeaks® și a comunității noastre online, Garmin Connect™, direct de pe ciclocomputerul Edge. Afișați antrenamentele pe care vreți să le efectuați și lansați-vă în noi provocări.

Generarea de itinerarii populare

Utilizând miliardele de kilometri parcurși de către cicliști, ciclocomputerul Edge 530 vă sugerează cel mai bun itinerariu, bazându-se pe traseele cele mai frecventate. Astfel, petreceți mai mult timp pedalând decât să așteptați, grație unei funcții de calcul al itinerariului, de două ori mai rapidă decât modelele precedente.

Aplicația TRAILFORKS și modul FORKSIGHT

Descărcați aplicația gratuită Trailforks din Connect IQ™, apoi deblocați conținutul hărților de pe Trailforks pe ciclocomputerul vostru Edge, incluzând condițiile pistelor de bicicletă, heatmaps-urile, etc.
Atunci când utilizați aplicația Trailforks, acest mod afișează automat următoarele intersectări ale pistei și vă indică poziția pe pistă.

Navigare: hărți, ghidare vocală, revenire în punctul de plecare

Pedalați cu hărți descărcate, care oferă informații despre altitudine și punctele de interes și vă permit să căutați adresele.
Nu vă rătăciți niciodată, grație funcțiilor de navigare detaliate și alertelor care vă semnalează schimbările de direcție care urmează.
Ciclocomputerul Edge 530 vă ajută să regăsiți drumul cel bun, să nu vă îndepărtați și să vă îndreptați spre punctul de plecare dacă doriți să vă întoarceți mai devreme.

Aclimatizare la căldură și altitudine

Pregătiți-vă să înfruntați toate condițiile mediului înconjurător. Descoperiți cum reacționează corpul vostru la diferite condiții de mediu, grație datelor de aclimatizare la căldură și altitudine.

Autonomie

Ciclocomputerul Edge 530 are până la 20 ore de autonomie cu GPS-ul și până la 40 ore cu kit-ul de alimentare Garmin Charge™ (se vinde separat) sau în mod de economisire a bateriei.

Siguranță

Compatibilitate cu Varia:asociați ciclocomputerul Edge 530 cu luminile noastre sau cu lumina Varia, pentru a vedea și a fi văzut mai ușor.
Detectare incident:
acest ciclocomputer Edge trimite automat poziția dumneavoastră contactelor de urgență încărcate, dacă detectează un incident.
Alarmă bicicletă:
alarma bicicletei protejată de codul PIN vă trimite o notificare pe smartphone dacă bicicleta este deplasată atunci când sunteți absent.
Mesagerie grup:
păstrați contactul cu grupul.

Compatibilitate cu bicicletele electrice SHIMANO STEPS

Afișează un ecran cu datele specifice bicicletei electrice, precum și mesajele în legătură cu starea acesteia și de avertizare a sistemului. Puteți vedea nivelul de asistență, viteza, autonomia bateriei, etc.

Conținut

Conținut:Edge 530
Suport standard
Suport față
Fixare
Cablu USB
Instrucțiuni de utilizare

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Manual

Pentru mai multe informații despre acest produs, verifică Manual de utilizare

Opinii clienți

Loading