INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8541321
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
CONTOARE BICICLETĂ

Ciclocomputer GPS Bryton Rider 410 E BRYTON

BRYTON
4.2/5
4.2/5
Decathlon
Conceput pentru ciclism. Sincronizare automată via bluetooth. Compatibil cu Strava.Se prinde pe ghidon. Simplu și precis: Rider 410 gestionează toate sistemele satelit, vă permite să obțineți coordonate GPS rapid și să aveți o poziționare mai precisă.

Avantaje

Măsurarea parametrilor Timp, distanță, viteză, ascensiune și poziție. Cardio și ritm opționale.
Conectivitate Conectare Bluetooth cu smartphone, conectare ANT+ senzori (opțional).
Autonomie Autonomie până la 35 ore.
Etanșeitate Grad de rezistență la apă IPX7.

Informații tehnice

Ecran

Conceput pentru o vizibilitate optimă, Rider 410 dispune de un ecran mare, de 2,3”, alb-negru detaliat, pentru o citire ușoară a datelor. Poate să conțină până la 8 date pe pagină și vă permite să realizați o analiză a performanțelor personale, în timp real.

Precizie absolută

Acesta este primul ciclocomputer care înglobează toate sistemele satelit - GPS, Glonass (Rusia), BDS (China), Galileo (Europa), QZSS (Japonia) - și asigură o acoperire foarte fiabilă, indiferent de situație și, în mod particular, în prezența clădirilor/arborilor sau în timpul utilizării unei biciclete MTB.

Senzorii ANT+/ BLE

Alegeți simplicitatea! Senzorii ANT+ și BLE funcționează perfect cu Rider 410. Viteză, ritm, frecvență cardiacă.

Afișarea datelor personalizabile via aplicație

Personalizați-vă afișarea datelor, cu ajutorul aplicației Bryton! După conectarea la aplicația Bryton, puteți să vă personalizați paginile/ câmpurile de date în funcție de obiectivele personale de antrenament via bluetooth. Foarte uşor de utilizat.

72 funcții

Rider 410 oferă date complete, pentru analizarea performanțelor dumneavoastră. Propune până la 72 de funcții, dintre care durata, viteza, distanța, caloriile, altitudinea, puterea, ritmul, etc

35 ore autonomie baterie

Dacă iubiți deplasările lungi, ciclocomputerul Rider 410 este potrivit pentru dumneavoastră. Oferă până la 35 de ore de autonomie și permite încărcarea cu bateria externă, fără a opri înregistrarea datelor.

Notificări

Nu ratați apelurile, email-urile sau mesajele importante în timpul antrenamentului. Rider 410 vă anunță atunci când primiți apeluri, e-mail-uri sau mesaje, după conectarea acestuia cu telefonul dumneavoastră, via Bluetooth.

Sincronizare cu aplicația Bryton

Profitați de sincronizarea în direct și fără întrerupere cu noua aplicație Bryton Datele de antrenament pot fi sincronizate via Bluetooth, de pe ciclocomputer spre aplicația Bryton, unde puteți vizualiza progresul înregistrat, analize grafice, distribuindu-le pe rețelele de socializare. Configurarea simplă și configurarea automată STRAVA, TrainingPeaks și Selfloops în aplicația Bryton.

Sincronizare automată STRAVA, TrainingPeaks și Selfloops

Concurați cu cicliști din întreaga lume, grație datelor înregistrate de Rider 410. Nu este necesară utilizarea unui software special pentru convertirea datelor. Fișierele de antrenament sunt înregistrate automat în format FITși pot fi descărcate de pe site-uri populare de ciclism. Acesta permite și sincronizarea activităților cu ajutorul aplicației Bryton cu Strava/TrainingPeaks/Selfloops.

Dimensiuni și greutate

Lățime: 53.7 mm.
Înălţime: 83.9 mm.
Adâncime: 18.2 mm. Greutate: 71 g.

Specificații

Afișare: Ecran LCD mono de 2.3"
Autonomie: 35 ore
GPS: foarte sensibil
Etanș: IPX7
Alerte: Da
Tur istoric: 130 Tururi
Jurnal istoric: 300 ore
Zone frecvență cardiacă: 7 Zone
Temperatură operațională: -10C° ~ 50C°

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri