INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8541320
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat

Ciclocomputer Bryton R 10

3.4/5
3.4/5
Echipa noastră de pasionați a conceput acest produs pentru ciclism. Sincronizare automată via bluetooth. Compatibil cu Strava. Nu prezintă nicio configurare pentru mărimea roților, orei. Se montează pe ghidon și se pornește.

Avantaje

Măsurarea parametrilor Timp, distanță, viteză, ascensiune și poziție. Cardio și ritm opționale.
Conectivitate Conectare Bluetooth cu smartphone, conectare ANT+ senzori (opțional).
Autonomie Autonomie până la 16 ore.
Etanșeitate Grad de rezistență la apă IPX7.
Descoperiți produsul în utilizare

Informații tehnice

Ecran

Grație ecranului de 2 inchi, acesta afișează până la 4 date de rulare pe pagină (5 pagini în total). Datele despre antrenament vă stau la îndemână!

Conexiune

Tehnologie Bluetooth Smart fără fir
Sincronizare automată TrainingPeaks
Sincronizare automată Strava

Autonomie

Acesta prezintă o autonomie lungă a bateriei, suficientă pentru antrenamente de până la 16 ore. Este compatibil și cu bateriile externe mobile, permițând înregistrarea în timpul încărcării.

Funcționalități

29 funcții de date în timp real, precum pagini de date personalizabile: durată, viteză, distanță, calorii, ritm, altitudine, FC și FCSL.

Notificări

Ciclocomputerul primește notificări, precum e-mailuri, apeluri sau mesaje text, în timpul antrenamentului, după conectarea la aplicația Bryton via BLE.
*Disponibilă pe telefoanele iOS și Android.

Afișaj automat al senzorilor ASD

Ciclocomputerul Rider 10 reglează automat afișarea câmpurilor de date în cazul detectării acestora. Ciclocomputer foarte performant! Puteți să vă personalizați paginile/ câmpurile de date în funcție de obiectivele personale de antrenament via aplicația Bryton.

Afișarea datelor

Puteți să vă personalizați paginile/ câmpurile de date în funcție de obiectivele personale de antrenament cu ajutorul aplicației Bryton, via BLE, foarte ușor de utilizat.

Notificare baterie scăzută

Atunci când nivelul bateriei este scăzut, sunteți anunțat că trebuie să îl reîncărcați, pentru a fi pregătit pentru următorul antrenament.

Retroluminare automată

În funcție de latitudinea și longitudinea poziției dumneavoastră, funcția retroluminare se va activa automat, înainte de apusul soarelui, pentru a vă permite să vă deplasați peste tot, indiferent de oră.

Informații privind altitudinea

Grație barometrului integrat, ciclocomputerul Rider 10 afișează datele complete de altitudine relative poziției actuale și vă permite să observați diferențele de altitudine și de temperatură. Rider 10 permite calibrarea ușoară a altitudinii. După conectarea la aplicația Bryton, vă puteți calibra altitudinea de pe telefon.

Sincronizare automată STRAVA, TrainingPeaks și Selfloops

Nu este necesară utilizarea unui software special pentru convertirea datelor. Fișierele de antrenament sunt înregistrate automat în format FITși pot fi descărcate de pe site-uri populare de ciclism, precum STRAVA, TrainingPeaks, Endomondo, Map My Ride, Fit track etc,

Sincronizare cu aplicația Bryton

Profitați de sincronizarea în direct și fără întrerupere cu noua aplicație Bryton Datele de antrenament pot fi sincronizate via Bluetooth, de pe ciclocomputer spre aplicația Bryton, unde puteți vizualiza progresul înregistrat, analize grafice, distribuindu-le pe rețelele de socializare. Configurarea simplă și configurarea automată STRAVA, TrainingPeaks și Selfloops în aplicația Bryton.

Dimensiune și Greutate

Dimensiuni: Lățime: 46.2 mm.
Înălţime: 71.0 mm. Adâncime:16.5 mm.
Greutate: 52 g.

Specificații

Afișare: Ecran LCD HTN tip segment 2"
Autonomie: 16 ore
GPS: foarte sensibil
etanș: IPX7
Alerte: Da
Jurnal istoric: 30 ore în mod 1 secundă; 120 ore în mod înregistrare inteligentă
Zone frecvență cardiacă: 7 Zone
Temperatură operațională: -10C° ~ 50C°

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri