INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8547513
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
ECHIPAMENTE, ACCESORII GIMNASTICĂ RITMICĂ

Cerc Gimnastică Ritmică 65 cm Roz DOMYOS

DOMYOS
4.6/5
4.6/5
Decathlon
Produs conceput pentru antrenamente şi competiţii de gimnastică ritmică. Cerc de 65 cm pentru gimnaste de 8-11 ani. Corespunde nevoilor gimnasticii ritmice: uşor de utilizat, flexibil şi rezistent.

Avantaje

Capacitate de manipulare Cu un diametru de 20 mm, acest tub din PVC este uşor de utilizat.
Durabilitate Materialul din plastic de densitate înaltă asigură rezistenţă.

Informații tehnice

Cum se alege mărimea potrivită a cercului?

Pentru a practica corect gimnastica ritmică, gimnasta trebuie să aibă un cerc adaptat vârstei și conformației sale. Pentru a determina mărimea corectă, înălțimea cercului trebuie să corespundă cu înălțimea șoldului. Noi propunem mărimi diferite pentru a corespunde tuturor conformațiilor. Pentru a a afla mărimea corespunzătoare: Stați cu picioarele apropiate și lipiți cercul de picior. Cercul trebuie să ajungă la nivelul șoldului.

Recomandări de întreținere

Cercul trebuie utilizat mereu pe o suprafață asemănătoare cu salteaua de gimnastică sau suprafața multisport din sală. Folosirea pe suprafețe din lemn sau ciment îl pot deteriora. A se spăla cu un burete înmuiat în apă și detergent de vase. A se clăti bine. Frecați ușor. A se usca folosind un material din microfibră, pentru a evita orice risc de zgâriere.

Alegerea ținutei pentru gimnastică ritmică

Sfatul echipei de concepere: Echipamentul potrivit pentru o gimnastă, pentru antrenamente, va fi întotdeauna un body, maiou, şort sau colanţi, ce îi va permite efectuarea mişcărilor în libertate şi cu încredere. Body-ul este obligatoriu în competiţii, însă nu şi pentru antrenamente.

Detalii

Compoziție
Main part
100% Polietilenă de densitate înaltă (HDPE)
Recomandări de stocare Pentru menținerea culorii și formei rotunde, se recomandă depozitarea la loc ferit de razele soarelui.

Angajamentele noastre

Testare produs Produsul a fost testat și aprobat de gimnaste, în club.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri