INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8495305
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
ECHIPAMENTE ACCESORII TRIATLON

Centură Număr Triatlon Distanțe lungi Compatibilă G-Easy APTONIA

APTONIA
4.6/5
4.6/5
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 23/05/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 25/05/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 25/05/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru triatlon (distanțe lungi). Aveți nevoie de o centură cu suport pentru număr, pentru triatlon pe distanțe lungi? Are și buzunare speciale pentru transportarea gelurilor G-easy.

Avantaje

Capacitate Buzunare pentru transportarea obiectelor esențiale. Bandă cu arici.
Utilizare ușoară Utilizare ușoară.
Stabilitate Nu se deplasează, datorită benzii din silicon.
Descoperiți produsul în detaliu

Informații tehnice

Centura funcționează după următorul principiu

La competițiile de triatlon, numărul de concurs este amplasat în spate în timpul probei de ciclism, în față la alergare, din motive de vizibilitate. Pentru o tranziție mai ușoară între probe, vă recomandăm această centură: Puteți roti numărul în funcție de probă. Am inclus și buzunare pentru geluri!

Centura permite transportarea unui gel G-Easy

Cunoașteți gelul G-easy? G-easy este gelul marca Aptonia, la al cărui ambalaj puteți monta o tetină, pentru a-l consuma chiar în timpul cursei. Centura include și buzunare cu arici pentru geluri. Depozitați gelul G-easy cu tetină în buzunarul pe care-l fixați pe curea, datorită benzii cu arici. Atfel, aveți gelul la îndemână pentru rehidratare instantanee. Puteți consuma gelul chiar și de pe bicicletă!

Design

Gelul G-easy este un produs ușor de folosit, al cărui transport nu vă incomodează în timpul alergării. Explicăm de ce am ales acest design: - Materialul ușor și fin la atingere nu provoacă iritații
- Benzile cu arici pentru geluri nu permit deplasarea acestora în timpul deplasării. - Banda de silicon nu permite deplasarea centurii în timpul probei
- Buzunarul din față este din mesh 3D, pentru mai mult confort.

Nutriția în timpul unei probe de triatlon pe distanțe lungi

În general, pe traseu sunt amenajate puncte de rehidratare. Însă, pentru nutriție, este bine să aveți mereu ceva la îndemână.
Este recomandat să consumați 1 gel/ oră în timpul probei de ciclism, apoi câte 1 gel la fiecare 30 de minute, în timpul probei de alergare. 1 gel G-Easy este echivalentul a 2 geluri normale. Buzunarele de pe centură permit transportarea a până la 4 geluri: 1 în fiecare recipient și 2 în buzunarul din față. Suficient pentru triatlon sau pentru maraton.

Povestea produsului

Originea produsului: La baza creării acestui produs stă răspunsul la întrebarea: cum mă pot hidrata și alimenta suficient în timpul cursei, fără disconfort? Pentru a ajunge la o soluție echitabilă, echipa noastră formată din 7 practicanți de triatlon a petrecut 18 luni studiind și făcând teste alături de alți 10 practicanți de triatlon (nivel începător și mediu). Suntem mândri să vă prezentăm rezultatul, un produs practic, ingenios și ergonomic.

Sfaturi înaintea de plecarea în cursă

Recomandările lui Jérémie, șef de produs Aptonia: "Pentru ca centura să nu se deplaseze în timpul cursei, trebuie plasată pe șolduri: banda din silicon evită alunecarea acesteia. Cel mai bine este să o reglați și poziționați corect de la început, pentru a nu pierde timp prețios în timpul cursei!"

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
21% Silicon, 22% Poliester, 57% Poliamidă
Catarame
100% Polioximetilenă
Recomandări de întreținere A se spăla cu apă rece. A nu se usca la uscător..
Recomandări de spălare
A se spăla manual
A se spăla manual
A nu se înălbi
A nu se înălbi
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri