INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8593176
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
CEASURI GPS ALERGARE

Ceas GPS cardio multisport 5 All Black SUUNTO

SUUNTO
4.4/5
4.4/5
Decathlon
Produs conceput pentru a monitoriza progresarea în antrenamente și forma fizică. Suunto 5 este un ceas GPS multisport compact, ce asigură autonomie, gestionarea antrenamentelor și monitorizarea activității.

Avantaje

Măsurarea parametrilor Viteză, distanță, ritmul cardiac și activitatea zilnică.
Coaching Planificați-vă antrenamentul și urmăriți îndeplinirea obiectivelor.
Autonomie Până la 40h de înregistrare GPS: Gestionare inteligentă a bateriei.
Etanșeitate Etanș pentru înot la suprafață (5 ATM)
Conectivitate Suunto App: analiză, monitorizare activitate, notificări, creare trasee.

Informații tehnice

Ceas cu moduri sportive

Ceas cu mai mult de 80 moduri sportive predefinite. Etanș până la 50 m. Ideal pentru înot și triatlon. De asemenea, puteți personaliza ceea ce doriți să se afișeze pe ecranul ceasului în timpul antrenamentului, creând propriile moduri sportive în aplicația Suunto.

Ceasul SUUNTO 5, asistentul personal de antrenament

Ceasul Suunto 5 monitorizează forma fizică și adaptează monitorizarea progresului în funcție de obiectivele propuse. Vă va avertiza când este cazul să luați o pauză de recuperare.

Ajutor pentru o mai bună recuperare.

Ceasul Suunto 5 nu monitorizează doar antrenamentele, ci și activitatea zilnică, nivelul stresului, calitatea somnului. Astfel, puteți evita un atrenament prea solicitant, în zilele când corpul se resimte. Ceasul Suunto 5 monitorizează și calitatea somnului.

Nu rămâneți niciodată fără baterie!

2 moduri predefinite pentru baterie (Perf, Endurance și Ultra), 20, până la 40 h de înregistrare cu monitorizare GPS. La pornirea unei înregistrări, obțineți și o estimare a autonomiei rămase a bateriei. În timpul antrenamentului, puteți schimba modul bateriei selectat inițial. Ceasul Suunto 5 utilizează istoricul antrenamentelor pentru a garanta un nivel bun al bateriei pentru următoarele sesiuni.

Ceas compact și rezistent.

Cântărește doar 66g, design modern, adaptat și pentru utilizare zilnică. A fost testat în cele mai dificile condiții.

Itinerarii mereu noi

Hărțile de pe Suunto App arată care sunt traseele cele mai frecventate de membrii comunității Suunto la nivel mondial, pentru a vă permite să descoperiți, astfel, noi și noi locuri. Planificați-vă itinerariul cu ajutorul hărților topografice, sincronizați și puteți porni la drum!

Conexiune la serviciile favorite

Conectați-vă la serviciile sportive favorite, precum Strava, Endomondo, TrainingPeaks, Relive și multe altele, pentru a vă analiza activitatea, pentru a primi sfaturi de antrenament sau pentru a crea clipuri 3D ale aventurilor voastre, pe care să le puteți distribui. Odată cu achiziționarea unui produs Suunto, beneficiați și de avantajele oferite de partenerii săi.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Restricții de utilizare: Doar pentru utilizarea în timpul liber.

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri