DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8625691
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
CEASURI MĂSURARE RITM CARDIAC

Ceas Smartwatch FITBIT VERSA 3 Negru FITBIT

FITBIT
3/5
3/5
Decathlon
Produs conceput pentru actibvitățile sportive. Ceas cu GPS integrat, care monitorizează activitatea realizată în timpul practicării a peste 20 de sporturi. Motivație, inspirație, personalizare: tot ce ai nevoie pentru a face mișcare.

Avantaje

Măsurarea parametrilor Monitorizează activitatea, ritmul cardiac, consumul de calorii, distanța etc.
Autonomie Până la 10 zile autonomie. Până la 12 ore cu GPS activat. Încărcare rapidă.
Etanșeitate Etanș până la 50 m pentru a monitoriza sesiunea de înot.
Conectivitate Aplicația Fitbit este compatibilă cu cele mai populare modele de telefon.
Polivalență Pot fi monitorizate peste 20 de sporturi + SmartTrack: alergare, înot, ciclism.

Informații tehnice

Funcţii principale (1/2)

- GPS integrat: folosește GPS-ul integrat pentru a-ți monitoriza ritmul și distanța parcursă fără telefon, iar apoi descoperă harta antrenamentului tău pe aplicația Fitbit. - Monitorizează ritmul cardiac.
Urmărește caloriile arse și intensitatea antrenamentului direct pe ceas, iar apoi consultă-ți tendințele frecvenței cardiace și verifică dacă te menți în formă, pe aplicația Fitbit. - Monitorizează timpul de activitate.

Funcţii principale (2/2)

Muzică: salvează și ascultă muzică pe Deezer. Ai acces la Spotify direct prin ceas. Pentru a rămâne motivat, folosește playlistul special conceput pentru excercițiile preferate. - Monitorizează somnul și scorul calității somnului: monitorizează timpul petrecut în faza de somn ușor, profund și paradoxal, iar apoi verifică scorul pentru a-ți înțelege mai bine calitatea somnului.

Rămâi mereu conectat

Notificări apeluri, SMS-uri și aplicații: efectuează apeluri prin Bluetooth® și primești notificări pentru SMS-uri și aplicații, direct pe ceas, atunci când telefonul se află în apropriere. - Asistent Google și Amazon Alexa integrat: consultă prognoza meteo, setează alarma pentru a merge la somn, controlează dispozitivele de acasă conectate și multe altele, doar prin discuții cu asistentul vocal, direct pe ceas.

Design bine gândit

Ceasul Versa 3 este ușor, etanș și este prevăzut cu o curea infinity flexibilă și un ecran mare, cu afișare luminoasă AMOLED, pentru a facilita primirea notificărilor și a statisticilor.

Funcții legate de frecvența cardiacă

- Monitorizarea ritmului cardiac: urmărește caloriile arse și optimizează-ți eforturile fizice cu tehnologia îmbunătățită PurePulse. În plus, pe aplicație îți poți verifica tendințele frecvenței cardiace în timpul odihnei și poți vedea dacă te menții în formă.
- Sesiuni de exerciții personalizate de respirație: Bucură-te de momente liniștite în timpul zilei, cu sesiuni de exerciții de respirație ghidate, personalizate, de 2 - 5 minute, care se bazează pe ritmul cardiac.

Funcții legate de somn

- Monitorizare somn: descoperă timpul petrecut în faza de somn ușor, profund și paradoxal, iar apoi beneficiază de recomandări pentru a îmbunătăți calitatea somnului. - Scorul calității somnului: este un mijloc simpul și rapid de a vedea dacă ai dormit bine și de a-ți monitoriza tendințele în timp.
- Alarme silențioase.
- Mod Somn: alege modul Somn pentru a dezactiva ecranul de pornire și notificările. Astfel, te asiguri că somnul nu îți va fi întrerupt.

Monitorizarea sănătății

Vei învăța să te cunoști utilizând ceasul Versa 3 și aplicația Fitbit care îți permit să îți înregistrezi regulile, simptomele și să vezi unde te situezi în propriul ciclu.

FITBIT PAY

Plătește cu ceasul smartwatch, apropiindu-l de terminalul de plată, fără a-l atinge (în prealabil, trebuie să îți înregistrezi cardurile bancare în portofelul aplicației Fitbit). Fitbit Pay funcționează oriunde este acceptată plata fără contact.

Caracteristici

- Ceasul Versa 3 este prevăzută cu o curea fabricată dintr-un material rezistent și flexibil, similar cu cel folosit pentru majoritatea ceasurilor pentru sport. De asemenea, ceasul este prevăzut cu o carcasă din aluminiu.

Senzori și componente

- Giroscop;
- GPS integrat + GLONASS;
- Accelerometru cu 3 axe;
- Altimetru;
- Wi-Fi (802.11b/g/n 2,4 GHz);
- Detector de lumină ambiantă;
- Microfoane;
- Difuzor;
- Motor oscilant;
- Senzor de frecvență cardiacă;
- Senzor de temperatură pe dispozitiv (senzor variații de temperatură a pielii disponibilă doar via Premium)

Dimensiuni și mărimi

Dimensiuni: 40,48 x 40,48 x 12,35 mm
- Dimensiuni brățară ceas: S: potrivită pentru încheieturi cu o circumferință de 140 - 180 mm.
L: potrivită pentru încheieturi cu o circumferință de 180 - 220 mm.

Conținut

- Brățară Fitbit Versa 3 negru;
- Curea clasică (S și L);
- Cablu de încărcare;

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri