DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8563506
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
CEASURI MĂSURARE RITM CARDIAC

Ceas Cardio Alergare Jogging HR 500 Negru KALENJI

KALENJI
3.6/5
3.6/5

Culoare : NEGRU

Decathlon
Produs conceput pentru măsurarea ritmului cardiac la încheietură şi pentru calcularea consumului de calorii. Găsiţi-vă ritmul, respiraţia, ardeţi mai multe calorii şi progresaţi datorită Cardio!

Avantaje

Măsurarea parametrilor Frecvenţă cardiacă la încheietură (bpm şi %FCM), cronometru, calorii arse.
Coaching Zone de efort automate (confort, anduranţă, rezistenţă) şi manuale.
Vizibilitate Ecran lizibil la lumină puternică.
Autonomie 2.5 de zile în mod antrenament, 30.5 zile în mod ceas.
Etanșeitate Etanş până la 5 atm. Puteţi înota la suprafaţă.
Confort Măsurarea ritmului cardiac la încheietură.
Conectivitate Frecvența cardiacă poate fi trimisă pe aplicația Decathlon Coach.
Descoperiți produsul în detaliu

Informații tehnice

De ce să alegem un ceas cardio?

Frecvenţa cardiacă se măsoară în bpm (bătăi pe minut). Cu cât efortul este mai intens, bătăile sunt mai rapide, iar valoarea în bpm este mai mare.
Cunoscând frecvenţa cardiacă, ceasul cardio HR500 este capabil de a vă propune ce tip de efort este potrivit pentru dumneavoastră: încălzire, confort, anduranță, rezistență. Fiecare tip de efort are efecte diferite asupra corpului: confort în practică, pierdere în greutate, mai bună anduranţă.

Frecvența cardiacă măsurată la încheietură

Frecvenţa cardiacă de la încheietură este un pas important pentru ca ceasurile să fie mai simple şi confortabile. De peste 4 de ani, Decathlon inovează și creează diferite tehnologii adaptate pentru măsurarea frecvenței cardiace. Am ales tehnologia cardio optic, pentru un plus de confort, ce garantează o fiabilitate optimă a semnalului.

Cardio

Sunteţi obosit la sfârşitul antrenamentului? Ceasul HR500 Decathlon vă va ajuta să vă ajustaţi ritmul, pentru a evita extenuarea. În zona de confort, veţi fi capabil să vorbiţi normal. În zona de anduranţă, efortul va fi mai intens, dar nu vă veţi pierde suflul. În zona de rezistenţă, vă veţi pierde suflul după câteva minute.

Cardio pentru a arde caloriile

Alergaţi pentru a vă menţine în formă? Este important să vă cunoașteți zona de confort, pentru că în timpul acestei etape ardeți mai multe grăsimi și nu vă pierdeți suflul. De fapt, în această zonă, corpul nu este stresat. Este momentul să ardeţi grăsime pentru a o transforma în energie.

modele de antrenament

Frecvența cardiacă din timpul antrenamentelor, poate fi transmisă în mod direct aplicației Decathlon Coach.
Decathlon Coach este o aplicație gratuită, care vă ghidează în timpul antrenamentelor.

Cum sunt calculate zonele de efort?

Zonele de efort sunt calculate automat pe baza ritmului cardiac de rezervă (FCR= frecvență cardiacă maximă - frecvență cardiacă de repaus).
Frecvența cardiacă maximă este estimată în funcție de vârstă și gen. Frecvența cardiacă de repaus este de 70 bpm.
Încălzire: < 60% din FCR. Confort: 60-70% din FCR. Anduranță: 70-80% din FCR. Rezistență: 80-90% din FCR. Rezistență puternică: 90-100% din FCR.

Frecvența cardiacă măsurată la încheietură Cum funcționează?

În timpul activităților sportive, inima bate mai tare. Fluxul sanguin crește. Cu ajutorul ledului verde de dedesubt, ceasul HR500 detectează fluxul de sânge și frecvența cardiacă. Această technologie a senzorului este în totalitate integrată în ceas: nu veți mai avea nevoie de centură cardiacă!

Un ceas cardio optic este mai puţin precis decât o centură cardio?

În timpul testelor, am măsurat că senzorul optic are o precizie mai mare sau mai mică de 2 bpm în medie. Măsurarea este mai puţin reactivă pe durata eforturilor fracţionate. Considerând, ca majoritatea alergătorilor, că avantajele unui ceas cardio la încheieturp (confort, simplitate, greutate etc.) sunt superioare altor inconveniente.

Cum se poartă ceasul HR500?

Pentru a garanta o măsurare a frecvenţei cardiace optime, ceasul cardio HR500 trebuie purtat pe încheietură, după osul proeminent. Senzorul trebuie să fie în contact cu piele. Deci cureaua trebuie să fie bine strânsă. Dacă brățara este prinsă prea slab, valorile nu vor fi relevante. Nu ezitaţi să umrătiţi video-ul explicativ, de la sfârşitul acestei pagini.

Ceasul HR500 funcționează, indiferent de cât de pigmentată este pielea?

Tehnologia senzorului cardio a ceasului HR500 este potrivită pentru oricine. În cazul unei pieli închise la culoare sau cu tatuaje, cantitatea de lumină reflectată de piele este mai mică. Senzorul se adaptează, reglându-și sensibilitatea la lumină.

Ceasul HR500 este potrivită pentru orice sport?

Tehnologia cardio a ceasului HR500 este potrivită pentru activități sportive, precum alergare, mers sau ciclism. Pentru fitness, bodybuilding, sporturi de echipă sau cu racheta, din cauza mișcărilor desincronizate, pot exista erori de măsurare.

Zone cardio manuale

Dacă vreţi să vă antrenaţi într-o zonă cardio precisă, puteţi alege o zonă manual de pe ceas (în bpm sau %FCmax). Un indicator grafic pe ecran cât și un semnal sonor vă informează când ieșiți din zonă.Se poate de asemenea înregistra manual frecvenţa cardiacă în repaus şi cea maximă, dacă le cunoaşteţi.

Comparaţi antrenamentele

Ceasul HR500 vă permite să revedeţi rezultatele ultimelor şedinţe de alergare. Pentru fiecare şedinţă veţi regăsi timpul, ritmul mediu şi numărul de calorii arse.

Autonomie și reîncărcare

Ceasul HR500 are o autonomie de 2.5 zile în mod antrenament și 30.5 zile în mod ceas. Se reîncarcă datorită cablului USB inclus.

Dimensiuni

Diametru ecran: 25mm.
Grosime: 14mm.
Greutate: 34.4 g.

Garanție și serviciu post-vânzare

Produsele Decathlon au garanție 2 ani. Aici veți găsi informații și recomandări pentru produsele dumneavoastră: manuale de utilizare, întebări frecvente și tutoriale. Echipa noastră de suport vă stă la dispoziție.

Restricții de utilizare

Conceput pentru utilizare în timpul activităților sportive, dar și pentru cele de timp liber. Acesta nu este un dispozitiv de supraveghere medicală. Informațiile au caracter orientativ și nu trebuie folosite în scop medical. Nu se recomandă măsurarea frecvenței cardiace în apă.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Încheietura mâinii
90% Silicon, 10% Oţel inoxidabil
Carcasă
10% Polimetil Metacrilat (PMMA), 20% Oţel inoxidabil, 70% Acrilonitril butadien stiren
Placă
70% PCBA, 30% Cupru

Angajamentele noastre

Testare produs La Decathlon toate produsele sunt testate de un eșantion de utilizatori în condițiile de folosire pentru care au fost create.Testele sunt supravegheate de o echipă de ingineri. Testele permit responsabililor de produse, inginerilor si ântregii echipe Decathlon să dezvolte, să creeze și să conceapă produse tehnice care vor garanta satisfacția utilizatorilor.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri