DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8620027
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
ACCESORII, CEARĂ DE ALUNECARE, BEȚE SCHI FOND

Ceară lichidă Pure one mid +2 / -4°c VAUHTI

VAUHTI
Decathlon
Produs conceput pentru a întreține talpa schiurilor și a îmbunătăți alunecarea. Compatibil pentru temperaturi între + 2°C și - 4°C. Gama de produse PURE nu conține fluor. Aceste produse sunt ușor de utilizat și mai puțin nocive asupra mediului.

Avantaje

Utilizare ușoară Se aplică ușor.
Calitatea deplasării Ceara PURE ONE MID poate fi aplicată singură sau ca bază.

Informații tehnice

De ce să ceruiți schiurile de fond?

Schiul de fond este, înainte de toate, un sport de alunecare. Pentru aceasta, este primordial să întrețineți talpa schiurilor, pentru senzații plăcute pe pârtie.
Ceruirea permite reducerea efectului ventuză și îmbunătățește alunecarea schiurilor. Astfel, talpa schiurilor devine mai compatibilă cu caracteristicile zăpezii (temperatura aerului, calitatea zăpezii. Puteți cerui schiurile singur sau puteți apela la un specialist din atelierul nostru.

Când se ceruiesc schiurile?

În momentul achiziției, pregătiți-vă tălpile schiurilor, pentru a atinge un nivel optim de alunecare. Pentru aceasta, sunt necesare mai multe ceruiri consecutive, pentru a ''hrăni'' tălpile schiurilor.
Ceruiți în mod regulat schiurile folosite ținând cont de: durata, frecvența, abraziunea zăpezii din timpul ultimelor ieșiri la schi.Nu așteptați ca talpa schiurilor să devină albă pentru a le cerui!

Cum să alegi corect ceara?

Subtilitatea unei ceruiri bune constă în alegerea produsului cel mai bun, adaptat la condițiile meteo din timpul utilizării schiurilor. Ceruirea schiurilor depinde de durata și de frecvența utilizării, precum și de calitatea zăpezii legată de temperatura aerului. Această temperatură este vitală în alegerea culorii cerii.Fiecare culoare a cerii depinde de temperatura de utilizare.

Care este diferența între ceara ONE și UP?

ONE - ceară tradiţională pe bază de hidrocarburi, fără fluor. Aceasta este recomandată pentru întreținerea schiurilor și practicarea de schi fond.----
UP - ceară mai performantă, cu proprietăți hidrofobe, ce respinge pelicula de apa prezentă între talpă și zăpadă. Se poate folosi doar ca bază sau singură.

Cum se ceruiesc schiurile?

Înainte de a aplica ceara, curățați talpa schiurilor cu o perie.
Apoi aplicați ceara și lăsați-o să se usuce 10 mn. După ce acesta s-a uscat, neteziți ceara cu ajutorul unei perii din nailon. Aplicarea cerii trebuie să se facă la temperaturi de peste 10 °C.
=>Accesați tutorialele disponibile pe pagina YouTube Inovik.

Greutate

0,23 KGM

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Angajamentele noastre

Garanție 1 An

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri