INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8400759
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
ACCESORII, CEARĂ DE ALUNECARE, BEȚE SCHI FOND

Ceară Schiuri Fond CH 7 Mov -8/-2 180 g SWIX

SWIX
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 25/07/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 27/07/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 27/07/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru întreținerea tălpii schiurilor și îmbunătățirea alunecării. Temperatura aerului: de la -8 °C la -2 °C. CH reprezintă hidrocarburile (nu conţine fluorocarburi).Este vorba de parafine performante cu 100% hidrocarburi.

Avantaje

Calitatea deplasării Asigură alunecare optimă, precum şi pregătirea tălpii schiurilor.
Utilizare ușoară Temperatură de aplicare: 140°C.

Informații tehnice

De ce trebuie să ceruiți schiurile?

Schiul de fond este, înainte de toate, un sport de alunecare. Pentru aceasta, este primordial să întrețineți talpa schiurilor, pentru senzații plăcute pe pârtie.
Ceruirea permite reducerea efectului ventuză și îmbunătățește alunecarea schiurilor. Astfel, talpa schiurilor devine mai compatibilă cu caracteristicile zăpezii (temperatura aerului, calitatea zăpezii. Puteți cerui schiurile singur sau puteți apela la un specialist din atelierul nostru.

Când se ceruiesc schiurile?

După cumpărare, pregătiți talpa schiurilor, pentru a atinge un nivel optim de alunecare.
Apoi, ceruiți în mod regulat schiurile folosite ținând cont de: durata, frecvența, abraziunea zăpezii din timpul ultimelor ieșiri la schi.Nu așteptați ca talpa schiurilor să devină albă pentru a le cerui!

Cum să alegi corect ceara?

Subtilitatea unei ceruiri bune constă în alegerea produsului cel mai bun, adaptat la condițiile meteo din timpul utilizării schiurilor. Ceruirea schiurilor depinde de durata și de frecvența utilizării, precum și de calitatea zăpezii legată de temperatura aerului. Această temperatură este vitală în alegerea culorii cerii.Fiecare culoare a cerii depinde de temperatura de utilizare.

Care este diferența între CH, LH și HF ?

CH- ceară tradiţională pe bază de hidrocarburi
recomandată pentru întreținerea schiurilor și practicarea de schi fond.LH și HF - noua generație de ceară performantă: acestea resping apa, integrând ingrediente fluorurate hidrofobe.
LF - ceară ușor fluorurată: adaptată pentru antrenamente și deplasări pe distanțe lungi.HF - ceară puternic fluorurată: ultra performantă pentru competiții.

Cum se ceruiesc schiurile?

Înainte de a aplica ceara, pregătiți tălpile schiurilor cu o perie din bronz.
Apoi aplicați ceara uniform, cu ajutorul unui fier de ceruire, pe partea destinată alunecării (în mod clasic: vârf și talpă/ în skating: pe toată lungimea), apoi îndepărtați excesul de ceară, cu ajutorul unei raclete din plastic. La final, periați talpa cu ajutorul unei perii din nailon.
=> Video-uri tutorial disponibile pe canalul YouTube Inovik

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Recomandări de stocare La finalul sezonului, schiurile trebuie ceruite înainte de depozitare, dar nu şi răzuite. Ceara va proteja talpa pe durata depozitării.
Restricții de utilizare: Temperatură SWIX = temperatura aerului.

Angajamentele noastre

Garanție 1 An

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri