INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8539787
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
Cauciucuri bicicletă şosea

Cauciuc ciclism de șosea TRIBAN PROTECT 700X32 TALON RIGID/ ETRTO 32-622 BTWIN

BTWIN
4/5
4/5
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 10/05/2021 Gratuit
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 11/05/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru ciclism de șosea (practicare consecventă). Greutate: 440 grame. Protecție excelentă datorită plasei din nailon cu densitate mare pe banda de rulare. Talon rigid din oțel, pentru mai multă rezistență. Lățimea de 32 mm asigură confort maxim.

Avantaje

Compatibilitate Compatibil cu camerele de aer de 700x25 - 700x32 şi roţile de 700 (28").
Aderență Aderență bună datorită striațiilor de pe marginile cauciucului.
Rezistența la perforare Puncture Protect: plasă din nailon cu densitate mare pe banda de rulare.
Randament Secțiunea de 32 mm asigură un bun randament și un excelent confort.

Informații tehnice

Măsurarea uzurii cauciucurilor

Pentru a determina uzura cauciucurilor de șosea și pentru a le schimba la timp, trebuie să evaluați starea benzii de rulare. Semne de uzură posibile: -bandă de rulare tocită,
-o serie de microfisuri,
-bandă de rulare cu tendiță de aplatizare, -vizibilitatea carcasei. În toate aceste cazuri, se impune schimbarea cauciucului.

Demontarea cauciucului

Pentru demontarea cauciucurilor trebuie dezumflată camera. Apoi, puteți scoate cauciucul cu un levier.

Montarea cauciucului

Pentru montarea cauciucului, așezați una din părțile laterale pe banda de jantă. Umflați camera la 30% înainte de a o introduce în jantă (umflarea în prealabil reduce riscurile de spargere a camerei de aer). Se instalează a doua parte a camerei pe jantă, începând cu partea opusă valvei. Înainte de umflarea integrală a cauciucului se recomandă verificarea camerei cu aer, pentru ca aceasta să nu fie blocată între cauciuc și jantă.

Umflarea cauciucului

Umflați cu grijă. Presiunea de umflare recomandată este indicată pe produs și pe site. Înainte de fiecare plimbare se recomandă să verificați presiunea cauciucurilor.

Recomandări

Presiunea de umflare trebuie adaptată în funcție de tipul de teren şi mai ales de vreme. Dacă ieșiți cu bicicleta pe vreme ploioasă, nu ezitați să reduceți presiunea cauciucului pentru a mări aderența. Dacă mergeți pe teren uscat, puteți mări presiunea.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Main part
20% Poliamidă 6, 20% Oțel, 30% Cauciuc stiren butadienic, 30% Cauciuc nitril butadin
Recomandări de stocare Cauciucul are talon rigid. A nu se plia, deoarece se poate deteriora. Pentru depozitare se recomandă păstrarea acestuia în forma inițială.
Restricții de utilizare: Se recomandă respectarea indicaţiilor de umflare de pe cauciuc.
instrucțiuni Pentru mai multe detalii despre acest produs, vă rugăm să consultați manualul de instrucțiuni.

Angajamentele noastre

Aprobat de Laboratorul Wheel Energy, certificat și recunoscut de cele mai mari mărci mondiale ce măsoară diferite criterii: aderență, amortizare, rezistență la abraziune, durata în timp și randament.
Testare produs Marca B'TWIN anticipează nevoile clienților săi: inginerii noștri din departamentul de cercetare și dezvoltare lucrează în sediul nostru internațional din Lille, Franța. Acestea sunt testate în laboratoarele noastre și aprobate după verificare de către echipa de profesioniști pentru a se asigura de calitatea ireproșabilă. Munca lor este recunoscută în toată gama noastră de cauciucuri Btwin prin descrierea "DESIGNED IN FRANCE"
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri