BTWIN

Cauciuc Trekking 9 Grip 700x42 Protect+ E-Bike ready / ETRTO 42-622

11999 RON
Ref. : 8387115

Conceput pentru biciclete polivalente, trekking sau biciclete electrice (nivel consecvent/ intensiv). Poate fi folosit și pentru gravel.

Cauciucul trekking 9 grip poate fi folosit pentru biciclete polivalente și gravel, având rezistență bună la spargere (protecție 5mm anti-spargere). Compatibil cu bicicleta electrică (50km/h).

Momentan, acest produs nu este disponibil online

Ridicare gratuită din magazin

Află mai multe despre protecția datelor personale
+ 119 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Beneficii:

Avantaje produs

Compatibilitate

Roți de 700 și 28".

Stabilitate

Aderență maximă pe orice tip de teren.

Rezistența la perforare

Carcasă 30 TPI. Tehnologie Protect +, 5 mm de întărituri din elastomer.

Randament

Densitatea benzii de rulare asigură rezistență mai mare în timp.

Greutate

1295 grame.Talon rigid.

Informații tehnice

Cum se măsoară uzura cauciucului?

Pentru a măsura uzura cauciucurilor și a ști când trebuie schimbate, verificați uzura benzii de rulare. Semne de uzură posibile: -bandă de rulare destrămată,
-serii de micro fisuri,
-bandă de rulare cu tendiță de aplatizare -vizibilitatea carcasei.În toate aceste cazuri, se impune schimbarea cauciucului.

Demontarea cauciucului

Pentru demontarea cauciucului, camera trebuie să fie umflată la maxim. Apoi, puteți scoate cauciucul cu un levier.

Cum se montează cauciucul?

Pentru montarea cauciucului, așezați una din părțile laterale pe banda de jantă. Umflați apoi 30% camera, înainte de a o introduce în jantă (umflarea în prealabil reduce riscurile de spargere a camerei de aer). Instalați a doua partea a cauciucului pe jantă, începând cu partea opusă valvei. Înainte de umflarea integrală a cauciucului se recomandă verificarea acestuia.

Umflarea corectă a cauciucului

Umflați cu grijă. Presiunea de umflare recomandată este indicată pe produs și pe site. Mai mult, verificați, înainte de fiecare deplasare cu bicicleta că presiunea cauciucurilor este corectă.

Recomandări

Presiunea de umflare trebuie adaptată în funcție de tipul de teren şi mai ales de vreme. Dacă ieșiți cu bicicleta pe vreme ploioasă, nu ezitați să reduceți presiunea cauciucului pentru a mări aderența. Dacă mergeți pe teren uscat, puteți mări presiunea.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Parte principală 30% , 30% Latex de cauciuc natural, 20% Oțel, 20% Poliamidă

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Nu se recomandă plierea, deoarece există riscul de deteriorare a talonului rigid. Pentru depozitare, a se păstra forma inițială.

Restricții de utilizare

Se recomandă respectarea indicaţiilor de umflare de pe cauciuc.

TESTE

Marca B'TWIN anticipează nevoile clienților săi: inginerii noștri din departamentul de cercetare și dezvoltare lucrează în sediul nostru internațional din Lille, Franța. Acestea sunt testate în laboratoarele noastre și aprobate după verificare de către echipa de profesioniști pentru a se asigura de calitatea ireproșabilă. Munca lor este recunoscută în toată gama noastră de cauciucuri Btwin prin descrierea "DESIGNED IN FRANCE"

Aprobat de

Laboratorul Wheel Energy, certificat și recunoscut de cele mai mari mărci mondiale ce măsoară diferite criterii: aderență, amortizare, rezistență la abraziune, durata în timp și randament.

Manual

Pentru mai multe informații despre acest produs, verifică Manual de utilizare

Opinii clienți

Întrebări și răspunsuri