DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8386951
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
CAUCIUCURI BICICLETĂ MTB

Cauciuc Trekking 9 Grip 26x1.75 Protect+ E-Bike ready BTWIN

BTWIN
4.5/5
4.5/5
Decathlon
Produs conceput pentru biciclete polivalente, trekking sau biciclete electrice (nivel consecvent/ intensiv). Cauciucul trekking 9 grip este polivalent, putând fi folosit pentru biciclete polivalente, MTB. Asigură rezistență la spargere, datorită protecției de 5mm. Compatibil cu bicicleta electrică (50km/h).

Avantaje

Compatibilitate ETRTO 44-559.
Stabilitate Aderență maximă pe orice tip de teren.
Rezistența la perforare
Carcasă 30 TPI. Tehnologie Protect +, 5 mm de întărituri din elastomer.
Randament Densitatea benzii de rulare asigură rezistență mai mare în timp.
Greutate 1045 g. Cu talon rigid.

Informații tehnice

Măsurarea uzurii cauciucurilor

Pentru a măsura uzura cauciucurilor și a ști când trebuie schimbate, verificați uzura benzii de rulare. Semne de uzură posibile: -bandă de rulare destrămată,
-serii de micro fisuri,
-bandă de rulare cu tendiță de aplatizare -vizibilitatea carcasei.În toate aceste cazuri, se impune schimbarea cauciucului.

Demontarea cauciucului

Pentru demontarea cauciucului, camera trebuie să fie umflată la maxim. Apoi, puteți scoate cauciucul cu un levier.

Montarea cauciucului

Pentru montarea cauciucului, așezați una din părțile laterale pe banda de jantă. Umflați apoi 30% camera, înainte de a o introduce în jantă (umflarea în prealabil reduce riscurile de spargere a camerei de aer). Instalați a doua partea a cauciucului pe jantă, începând cu partea opusă valvei. Înainte de umflarea integrală a cauciucului se recomandă verificarea acestuia.

Umflarea corectă a cauciucului

Umflați cu grijă. Presiunea de umflare recomandată este indicată pe produs și pe site. Mai mult, verificați, înainte de fiecare deplasare cu bicicleta că presiunea cauciucurilor este corectă.

Recomandări

Presiunea de umflare trebuie adaptată în funcție de tipul de teren şi mai ales de vreme. Dacă ieșiți cu bicicleta pe vreme ploioasă, nu ezitați să reduceți presiunea cauciucului pentru a mări aderența. Dacă mergeți pe teren uscat, puteți mări presiunea.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Spătar
50% Cauciuc Latex, 50% Cauciuc EPDM
Recomandări de stocare Nu se recomandă plierea, deoarece există riscul de deteriorare a talonului rigid. Pentru depozitare, a se păstra forma inițială.
Restricții de utilizare: Se recomandă respectarea indicaţiilor de umflare de pe cauciuc.

Angajamentele noastre

Aprobat de Laboratorul Wheel Energy, certificat și recunoscut de cele mai mari mărci mondiale ce măsoară diferite criterii: aderență, amortizare, rezistență la abraziune, durata în timp și randament.
Testare produs Marca B'TWIN anticipează nevoile clienților săi: inginerii noștri din departamentul de cercetare și dezvoltare lucrează în sediul nostru internațional din Lille, Franța. Acestea sunt testate în laboratoarele noastre și aprobate după verificare de către echipa de profesioniști pentru a se asigura de calitatea ireproșabilă. Munca lor este recunoscută în toată gama noastră de cauciucuri Btwin prin descrierea "DESIGNED IN FRANCE"
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri