DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8563516
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
CĂȘTI&MP3

Căşti Fără Fir Bluetooth Alergare Jogging 500 Negru KALENJI

KALENJI
3.8/5
3.8/5
Decathlon
Produs conceput pentru jogging. Asigură stabilitate și confort. Rezistenţă la ploaie şi la transpiraţie. Căști compatibile cu toate tipurile de smartphone, care rămân fixate (chiar și când transpirați sau plouă), având o autonomie de 4 ore și un sistem mâini libere.

Avantaje

Stabilitate Cablul flexibil în jurul urechii și capăt cu aripioare.
Autonomie Autonomie 4 ore.
Rezistența la apă Rezistenţă la ploaie şi la transpiraţie (IPX4).
Control Sistem mâini libere, pentru apeluri și muzică (vezi informații tehnice).
Lejeritate Greutate: 17 g.
Compatibilitate Compatibile cu orice smartphone (IOS >6.1 şi ANDROID > 4.1).
Descoperiți produsul în detaliu

Informații tehnice

Îmbunătățire datorată părerilor dumneavoastră

Căștile Bluetooth KALENJI 500 înlocuiesc modelul ONEAR 500. Datorită opiniilor dumneavoastră, am regândit design-ul căștilor KALENJI 500, pentru a îmbunătăți susțierea pe ureche. Izolând fonic, noile căști asigură, de asemenea, îmbunătățirea calității sunetului și a percepției basului.

Care este diferenţa între căşti clasice şi sportive?

Corpul este în mișcare. Trebuie să stea fixe în urechi. În caz de transpiraţie, acestea trebuie să reziste. Sunetele exterioare sunt perceptibile. Ne-am ghidat după aceste 3 nevoi în conceperea căştilor 500.

Căştile nu se mişcă în timpul alergării!

Căștile 500 sunt fixe: - Capatele din silicon sunt prevăzute cu aripioare. Ele oferă stabilitate căstilor, fără a jena. 3 dimensiuni de capete incluse. -Cablul reglabil uneşte cele 2 căşti şi trece pe deasupra urechilor pentru a oferi susţinere bună. Lungimea este reglabilă, pentru ca acestea să nu se miște.

Rezistenţă la ploaie uşoară şi la transpiraţie!

Alergaţi, este cald şi transpiraţi. Brusc începe ploaia. Căştile 500 rezistă la ploaie şi transpiraţie. Am ales difuzoare și butoane etanșe, care au trecut cu succes testele de rezistență la ploaie, pe care le-am realizat pentru fiecare produs Se recomandă depozitarea într-un spaţiu uscat, ferit de umiditate.

Material moale

Pentru partea care intră în contact cu urechea, am ales un silicon moale. Pentru conceperea acestor capete, am studiat conformaţia urechii şi am efectuat teste de confort. Design-ul capetelor este rezultatul îmbunătățirilor succesive pe parcursul a 3 generații de căști.

Conectare rapidă

Ne plac lucrurile simple! Conexiune simplificată a căştilor 500. Este suficient să porniţi căstile şi să modificaţi setările bluetooth ale telefonului pentru a lansa căutarea de dispozitiv bluetooth. Click pe “Kalenji 500” şi porniţi! Data următoare, telefonul se va conecta în mod automat de îndată ce căştilre vor fi pornite şi în apropierea telefonului. Nu uitaţi să activaţi bluetoothul!

Conexiune bluetooth foarte bună

Nimic nu este mai deranjat decât întreruperile de muzică. Aceste întreruperi se produc din cauza semnalului. Din această cauză, am avut grijă asupra semnalului căștilor 500.
Iar pentru a putea practica sportul şi în sală, căştile pot face faţă unei conexiuni la 10m distanţă, fără obstacole.

Cât despre telecomandă?

Majoritatea căștilor bluetooth permit comanda telefonului când este în buzunar (reglarea volumului, preluarea unui apel). Această telecomandă se află pe fir și poate fi instabilă. Din acest motiv, am integrat telecomanda și microfonul direct în căști. Acest lucru nu creează disconfort în timpul mișcării. Butoanele sunt mult mai accesibile.

Este o extensie a telefonului!

Acțiunile pe care le puteți face cu căștile 500: - modificarea volumului (apăsaţi pe butoanele de volum +/-)
- pauză (apăsaţi pe butonul de "Play")
- trecere la melodia următoare (apăsaţi de două ori pe butonul de "Play")
- acceptarea unui apel telefonic (apăsaţi pe butonul de "Play")
- refuzarea unui apel telefonic / închidere apel - (apăsaţi pe butonul de "Play")
- deschidere Siri sau Google Voice (apăsaţi 2 secunde în același timp pe butonul de volum + și volum -);

Compatibilitate Bluetooth

Conexiunea fără fir, prin bluetooth 4.1 este compatibilă cu toate tipurile de smartphone (IOS >6.1 și ANDROID >4.1), tablete și toate echipamentele care suportă profilul bluetooth AD2P/HSP/HFP/AVRCP.
Sunt compatibile majoritatea laptopurilor Apple sau Windows. Pentru anumite configurații Windows, este necesară instalarea profilului Bluetooth.

Caracteristici tehnice

Diametru cască 8.6mm
Autonomie 32 ohms
Sensibilitate 91 Db (+/- 3 Db la 1Khz şi 1 mW în intrare)
Gama de frecvenţă 20hz-20Khz
Putere nominală 3mW
Baterie 85 mAh (6 ore)
Audio codec: SBC
Bluetooth V 4.1
Conexiune bluetooth : 8 - 10m fără obsatcole.

Autonomie și reîncărcare

Autonomie de 4 ore. Alertă vocală (în engleză) ce vă inforează de nivelul bateriei când stingeţi căştile, pentru a nu uita să le reîncărcaţi pentru următoarea alergare. Căştile 500 se încarcă datorită unui cablu micro-USB inclus.

Garanţie şi servicii post-vânzare

Produsele noastre sunt garantate 2 ani. Pentru mai multe informații, accesați site-ul de SUPORT http://customercare.geonaute.com. Aici veți găsi informații și recomandări pentru produsele dumneavoastră: manuale de utilizare, întebări frecvente și tutoriale. Echipa noastră de suport vă stă la dispoziție.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Căști
20% PCBA, 20% Cauciuc - Cauciuc termoplastic (TPR), 20% Baterie Lilo, 40% Acrilonitril butadien stiren
Recomandări de stocare A se depozita într-un spaţiu uscat, ferit de umiditate.

Angajamentele noastre

Aprobat de La Decathlon toate produsele sunt testate de un eșantion de utilizatori în condițiile de folosire pentru care au fost create.Testele sunt supravegheate de o echipă de ingineri. Testele permit responsabililor de produse, inginerilor si ântregii echipe Decathlon să dezvolte, să creeze și să conceapă produse tehnice care vor garanta satisfacția utilizatorilor.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri