DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8597179
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
CĂȘTI&MP3

Căști fără fir AEROPEX AFTERSHOKZ

AFTERSHOKZ
5/5
5/5
Decathlon
Produs conceput pentru alergare. Căști fără fir, pentru deplină libertate de mișcare. Noile căști bluetooh cu transmitere osoasă a sunetului, Aftershokz AEROPEX, reiau funcțiile modelului de succes Trekz AIR, structura rezistentă din titan, însă prezintă și îmbunătățiri.

Avantaje

Etanșeitate Etanșă până la 1 m, timp de 1/2 oră.
Autonomie 8 ore de muzică și apeluri
Mod de veghe: 10 zile
Timp de încărcare: 2h.
Eficienţă sonoră PremiumPitch2+ : Sunet stereo
Durabilitate Structură din titan, pentru rezistență și flexibilitate.
Discreție sonoră Microfon dublu, ce acoperă zgomotul din jur, pentru claritate a sunetului.
Greutate 26 grame.
Rază de acțiune 10 metri.

Informații tehnice

Marca

AfterShokz a fost fondată în 2011, în Syracuse, New-York. Marcă emblematică pentru sistemul de transmisie a sunetului prin os, își propune să creeze cele mai bune căști de sport. Marca Aftershokz deține peste 300 de brevete pentru conducție osoasă și a înregistrat o progresie între 200 și 300 %, în cursul ultimilor 3 ani. Folosind tehnologia Premium­Pitch 2+, căștile Bluetooth AEROPEX duc tehnologia de conducție osoasă a sunetului la alt nivel.

MAI PUȚINE VIBRAȚII

Una dintre provocările căștilor ce folosesc acest sistem este de a găsi echilibrul între sunetele grave și vibrații. Majoritatea dintre noi preferă sunetele joase, însă nu toți pot tolera și vibrațiile pe care acestea le produc. Transductorii căștilor Bluetooth cu conducție osoasă AEROPEX au o înclinare de 30 de grade, pe când cei ai modelului AIR sunt drepți, paraleli cu fața. Astfel, vibrațiile sunt reduse.

DIMENSIUNE MAI REDUSĂ CU 30%, CU 13% MAI UȘOARE

Transductorii căștilor AEROPEX sunt cu 50% mai mici și consumă cu 20% mai puțină baterie. Căștile AEROPEX utilizează un circuit Qualcomm Bluetooth
QCC3024 ce reduce consumul de energie al sistemului Bluetooth cu
50%.

Etanşeitate

Etanșă până la 1 m, timp de 1/2 oră.Căștile AEROPEX sunt impermeabile și rezistă la transpirație. Orificiile LeakSlayers ale transductorilor au fost eliminate, iar încărcarea nu se mai face prin Micro USB, ci prin conectori magnetici.
Căștile AEROPEX avertizează dacă, atunci când vreți să le puneți la încărcat, sunt încă umede, în urma activității sportive.

SCURGERI ACUSTICE REDUSE CU 50%

Scurgerile acustice au fost întotdeauna primordiale, în decursul dezvoltării căștilor cu conducție osoasă. Reducerea scurgerilor de sunet au fost îmbunătățile la modelul AIR.
La modelul AEROPEX, sistemul LeakSlayer a fost eliminat, pentru un aspect mai plăcut, dar și pentru impermeabilitate. Scurgerile acustice au fost reduse cu 50%.

Ce este conducția osoasă? (1/2)

Sistemul de conducție osoasă, asociat cu tehnologia Aftershokz, reprezintă o adevărată revoluție pentru siguranța sportivului în timpul practicării activității preferate, pentru că sunetele exterioare nu sunt blocate în totalitate.Dar acestea nu sunt toate avantajele! Sunetul este transmis direct urechii interne, așadar, nu mai trece prin timpan, acesta fiind protejat. Aceste căști reprezintă o soluție și pentru persoanele afectate de diverse grade de lipsă a auzului.

Ce este conducția osoasă? (2/2)

Neavând sistemul unor căști clasice, ce intră în ureche, căștiel Aftershokz nu riscă să cadă în timpul alergării sau din cauza transpirației. Din același motiv, căștile Aftershokz pot fi utilizate și de persoane al căror canal auditiv este prea îngust, a fost afectat de eczemă, psoriazis, infecții ale cartilajului.

OSTEOFONIA SAU CONDUCȚIA OSOASĂ: CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Transductorii emit mini vibrații ce trec prin oasele obrazului, ajungând direct la urechea internă. Sunetul nu mai este transmis prin aer și nu trece prin urechea externă (pavilion + canal auditiv+
timpan). Astfel, vei putea asculta muzică, fără a avea urechile acoperite, deci fără a risca să omiți sunetele din jur.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri