INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8494328
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
Căşti schi/snowboarding copii

Cască Schi 550 Alb-Portocaliu Copii WED'ZE

WED'ZE
4.6/5
4.6/5

Culoare : Alb / Roşu fluorescent

Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 15/05/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 17/05/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 17/05/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru schi (nivel mediu). Viziera integrată protejează capul și ochii. Această cască cu vizieră asigură o protecție optimă la nivelul capului și ochilor. Viziera este anti-UV și anti-aburire (categorie S2).

Avantaje

Stabilitate Rotiță de strângere.
Ventilare 6 orificii pentru evacuarea transpirației.
Lejeritate 570 g mărimea S.
Protecție solară Vizieră simplă ecran anti-UV, de tip vreme variabilă (S2).
Protecție împotriva șocurilor Respectă norma EN 1077-B. Structură ABS, pentru un plus de rezistență.
Căldură Protecții și căptușeală groase.
Confort Protecții confortabile pentru urechi.

Informații tehnice

Rotiță de strângere

Rotița de strângere este un element esenţial pentru susţinerea bună a căştii. Sistemul permite o reglare uşoară şi precisă în orice moment, datorită unei rotiţe accesibile chiar şi purtând mănuși de schi. Întoarceţi rotiţa către dreapta pentru a strânge casca și către stânga pentru a elibera.

Construcție ABS

Norma europeană EN 1077 este aplicabilă căştilor utilizate pentru protecţia craniană, în timpul practicării de schi alpin sau snowboard. Această normă se caracterizează prin testarea capacităţii de absorbţie a şocurilor şi a rezistenţei la perforare. Se disting 2 categorii: - Clasa A: protejează partea superioară, ceafa, părțile laterale, precum și urechile. - Clasa B: protejează partea superioară, cefa, dar nu acoperă urechile.

Alegerea mărimii

* Măsurați circumferința capului în centimetri (din mijlocul frunții, deasupra urechilor).
* Alegeți mărimea potrivită.
Exemplu: pentru o circumferință a capului de 49cm, probați o cască de 48-52cm.

Probarea căștii

Casca trebuie să fie probată cu atenție. Copilul nu trebuie să resimtă puncte de disconfort. Dacă este cazul, copilul trebuie să probeze o altă mărime.

Reglarea căștii

În timpul utilizării, casca de schi trebuie să fie bine reglată: * Alegeți mărimea potrivită. * Circumferința se poate ajusta cu ajutorul rotiței de reglare. * Jugulara trebuie să fie ajustată corect. Este vorba despre același mecanism ca în cazul centurii de siguranță: dacă aceasta este prea largă, veți fi mai puțin protejați.

Particularitate cască cu vizieră

Căștile cu vizieră sunt foarte confortabile și practice. Cu toate acestea, le recomandăm doar persoaneleor care schiază la viteză moderată, întrucât etanșeitatea la vânt este mai puțin eficientă decât cea a unor ochelari ce schi, care acoperă perfect nasul și fața. Dacă copilul dumneavoastră schiază la viteză mare, aerul poate pătrunde în interior și acest lucru poate fi neplăcut.

Siguranţă

Evitați să purtați o căciulă groasă sub cască, din cauză că aceasta îndepărtează casca de cap și capul este mai puțin protejat. Alegeți o cască sau o cagulă interioară foarte subțiri, pentru a nu afecta siguranța. O cască asigură căldură și cel mai adesea este inutil să mai adăugați un strat suplimentar. Evitați să fixați o cameră pe cască, întrucât aceasta poate afecta siguranța. Norma de siguranță nu ține cont de elementele adăugate pe cască.

Compatibilitate cu ochelari de vedere

Plăcerea de a practica schi trebuie să fie accesibilă tuturor, inclusiv persoanelor care poartă ochelari de vedere. Din acest motiv, Wed'ze a creat o cască ce dispune de vizieră, pentru a fi mai practică și a putea fi utilizată peste ochelarii de vedere (OTG). Este posibil ca acest produs să fie incompatibil cu anumite mărimi de ochelari. În magazinele Decathlon este posibilă probabrea căștii împreună cu ochelarii pentru a vă asigura că modelul ales vi se potrivește.

Întreţinere

Protecții pentru confort detașabile. Acestea se pot spăla automat la 30°C.

Schimbare vizieră

Viziera de origine de tip S2 este disponibilă pe site-ul nostru. Nicio vizieră pentru vreme rea nu este disponibilă pentru această cască.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Spumă
100% Polistiren expandat
Carcasă
100% Acrilonitril butadien stiren
Recomandări de stocare Depozitați într-un loc ferit de umiditate, de orice sursă de căldură sau de raze ultraviolete. A se depozita, după ce a fost bine uscată, într-o husă specială.
Restricții de utilizare: Dacă o cască prezintă urme de deteriorare, trebuie înlocuită.

Angajamentele noastre

Aprobat de Toate căştile noastre sunt omologate de un laborator extern avizat.
Testare produs Toate produsele Wed'ze sunt testate în condiţiile pentru care au fost concepute: orice condiţii de schi, zăpadă sau vreme rece. Echipele de producţie, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că produsul corespunde utilizării pe teren.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri