Comandă și ridică produsele din magazin. Detalii aici
Referință : 8399448

Cască H 450 Roz Copii

Conceput pentru: schi şi snowboarding. Asigură protecţie optimă. Casca H450 este 2 în 1. Asigură o protecţie bună şi protejează ochii de soare cu ajutorul vizierei anti-UV. Cască adaptată pentru cei care poartă ochelari de vedere.

Produsul nu mai este disponibil

Informații tehnice

Sistem Turnring

Turnring-ul este un element esenţial pentru susţinerea bună a căştii. Sistemul permite o reglare uşoară şi precisă în orice moment, datorită unei rotiţe accesibile chiar şi cu mănuşile de schi. Asigură confort şi siguranţă. Întoarceţi rotiţa către dreapta pentru a strânge, către stânga pentru a elibera.

Construcţie Hard Shell

Construcţia Hard Shell oferă mai multă rezistenţă căştii. Tip de construcţie ce integrează o carcasă externă din ABS, turnată prin injecţie, pentru a rezista impacturilor puternice. Asigură rezistenţă la lovituri. Calota internă din EPS absoarbe şocurile în timpul impactului. Se recomandă schimbarea căştii o dată la 5 ani, dacă aceasta nu a fost supusă unei lovituri puternice între timp.

Personalizare

Casca Feel poate fi personalizată cu ajutorul autocolantelor.

Norma EN 1077.

Norma europeană EN 1077 este aplicabilă căştilor utilizate pentru protecţia craniană, în timpul practicării de schi alpin sau snowboarding. Această normă se caracterizează prin testarea capacităţii de absorbţie a şocurilor şi a rezistenţei la perforare.

Întreţinere şi reparaţie

Anumite piese detaşabile ale căştii H450 sunt disponibile în SDV, la atelierele din magazinele Decathlon. Sunt disponible : viziera originală tip S2 şi setul de şuruburi pentru fixarea ei (şuruburi şi distanţiere).

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Spumă
100.00% Polistiren expandat
Material exterior
100.00% Acrilonitril butadien stiren
Recomandări de întreținere A se curăța ochelarii cu produse potrivite: pe bază de microfibre sau spray pentru curățare (produse ORAO)..
Recomandări de stocare Casca se va păstra într-un loc ferit de umiditate, de orice sursă de căldură sau de raze ultraviolete. După uscare, casca trebuie depozitată într-o husă de pânză.
Restricții de utilizare: Dacă o cască a suferit un şoc, aceasta trebuie înlocuită.

Angajamentele noastre

Aprobat de Toți ochelarii noștri sunt omologați de un laborator extern.
Testare produs Toate produsele Wed'ze sunt testate în condiţiile pentru care au fost concepute. Orice condiţii de schi, zăpadă sau vreme rece. Echipele de producţie, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că scopul pentru care produsul a fost gândit şi creat corespunde utilizării în practică.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri