WEDZE

Cască schi H350 Gri Adulți

29999 RON
36999 RON -18%
*De la 03.02.2024 până la 01.04.2024
Ref. : 8399930

Produs conceput pentru a proteja capul și ochii în timpul practicării de schi pe pârtie (practicare consecventă).Ideal pentru persoanele cu ochelari de vedere!

Casca 2 în 1 cea mai ușoară din gama de căști cu vizieră! Protecțiile pentru urechi asigură un plus de confort.

Culoare: Gri antracit

  • 53-56cm Produs indisponibil online momentan
  • 56-59cm undefined
  • 59-61cm Produs indisponibil online momentan
+ 299 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

    Beneficii:

    Avantaje produs

    Stabilitate

    Rotiță de reglare în spate.

    Ventilare

    10 orificii de ventilare și canale de ventilare în interior.

    Lejeritate

    510 g mărimea M.Cea mai ușoară cască din gama căștilor cu vizieră.

    Protecție solară

    Vizieră simplă lentilă anti-UV, pentru orice tip de vreme (S3).

    Protecție împotriva șocurilor

    Respectă norma EN 1077:2007 clasa B. Structură InMold, mai ușoară.

    Impermeabilitate

    Garnituri din spumă pe vizieră, pentru a reduce intrarea de apă și zăpadă.

    Căldură

    Protecții groase, din material pieptănat.

    Confortul utilizatorului

    Protecții confortabile pentru urechi.

    Imagini

    Cască schi H350 Gri Adulți
    Cască schi H350 Gri Adulți
    Cască schi H350 Gri Adulți
    Cască schi H350 Gri Adulți
    Cască schi H350 Gri Adulți
    Cască schi H350 Gri Adulți

    Informații tehnice

    Particularitate cască cu vizieră

    Căștile cu vizieră sunt foarte confortabile și practice. Cu toate acestea, recomandăm utilizarea acestora doar pentru schi la viteză moderată, deoarece etanșeitatea la vânt este mai redusă comparativ cu cea a unei perechi de ochelari de schi, care acoperă perfect nasul și fața. Dacă schiați rapid, aerul poate intra și acest lucru poate fi neplăcut. Pentru etanșeitate optimă, este necesar să coborâți viziera la maximum. Dacă nu puteți face acest lucru, atunci casca nu vi se potrivește.

    Probarea căștii

    Probați casca cu atenție. Nu trebuie să resimțiți puncte de presiune la nivelul căștii sau la nivelul vizierei. Dacă este cazul, alegeți un alt model.Pentru purtătorii de ochelari, trebuie să probați casca cu ochelarii, pentru a testat dacă simțiți puncte de presiune. Formarea aburului pe ochelari nu est provocată de cască. Există tratamente anti-aburire de aplicat pe ochelari.

    Alegerea mărimii

    * Măsurați circumferința capului în centimetri (mijlocul frunții, trecând deasupra urechilor).
    * Alegeți mărimea potrivită.
    Exemplu: dacă aveți o circumferință a capului de 56 cm, alegeți o cască de mărimea 55-59 cm.

    Rotiță de strângere

    Rotița de reglare este un element esenţial pentru susţinerea bună a căştii. Sistemul permite o reglare uşoară şi precisă în orice moment, datorită unei rotiţe accesibile chiar şi cu mănuşile de schi. Asigură confort şi siguranţă optime. Întoarceţi rotiţa către dreapta pentru a strânge, către stânga pentru a elibera.

    Structură IN-MOLD

    Tehnica In-Mold formează o carcasă externă din policarbonat mulat direct pe calota EPS. Calota internă din EPS absoarbe şocurile înainte de impact. Ansamblul este uşor. Se recomandă schimbarea căştii o dată la 5 ani, dacă aceasta nu a suferit un şoc considerabil între timp.

    Norma EN 1077

    Norma europeană EN 1077:2007 este aplicabilă căştilor utilizate pentru protecţia craniană, în timpul practicării de schi alpin sau snowboard. Această normă se caracterizează prin testarea capacităţii de absorbţie a şocurilor şi a rezistenţei la perforare.Se disting 2 categorii: - Clasa A: protejează partea superioară, ceafa, părțile laterale, precum și urechile. - Clasa B: protejează partea superioară, ceafa, dar nu acoperă urechile.

    Reglare cască

    În timpul utilizării, casca de schi trebuie să fie bine reglată: * Alegeți mărimea potrivită. * Circumferința se poate ajusta cu ajutorul rotiței de reglare. * Banda de sub bărbie trebuie să fie ajustată corect. Este vorba despre același mecanism ca în cazul centurii de siguranță: dacă aceasta este prea largă, siguranța este redusă.

    Siguranţă

    Evitați să purtați o căciulă groasă, întrucât aceasta îndepărtează casca de cap. Alegeți o căciulă sau o cagulă interioară, subțiri, pentru a nu afecta siguranța oferită de cască. O cască asigură confort termic, deci uneori este inutil să mai adăugați un strat suplimentar. De asemenea, evitați fixarea unei camere pe cască, pentru a nu afecta siguranța. Norma nu ține cont de elementele adăugate pe cască.

    Compatibilitate cu ochelari de vedere

    Casca trebuie să asigure confort și utilizatorilor ce poartă ochelari de vedere. De aceea, Wed'ze a creat o cască ce dispune de vizieră, pentru a fi mai practică și a putea fi utilizată peste ochelarii de vedere (OTG). Unele modele sunt incompatibile cu anumite mărimi de ochelari. În magazinul Decathlon puteți proba modelele noastre împreună cu ochelarii de vedere.

    Întreţinere

    Protecții spumă detașabile, care se spală automat la 30°C.

    Serviciul post vânzare

    Anumite piese de schimb ale căștii sunt disponibile la serviciul post vânzare în atelierele magazinelor Decathlon. Disponibilitate: viziera originală tip S3 și setul de șuruburi (șuruburi și garnituri).

    Condiții de retur echipamente de protecție individualăechipament individual de protecție)

    Asigurați-vă că produsul este potrivit înainte de achiziționare.Acceptăm returul căștilor de protecție în următoarele condiții: - produsul este curat și nou (nu a fost folosit) și toate marcajele inițiale sunt prezente și atașate în aceeași formă ca în momentul achiziționării (etichetă mărime, etichete cu diverse informații, etichetă RFID, etc); - nu prezintă defecte vizuale sau urme de uzură și nu au fost personalizate.

    Garanție

    2 ani

    Compoziție/ Recomandări

    Compoziție

    Spumă 100% Polistiren Material exterior 100% Policarbonat

    RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

    A se depozita într-un loc ferit de umiditate, de orice sursă de căldură sau de raze UV. După uscare, casca trebuie depozitată într-o husă de pânză.

    Restricții de utilizare

    Dacă o cască prezintă urme de deteriorare, trebuie înlocuită.

    TESTE

    Toate produsele Wed'ze sunt testate în condiţiile pentru care au fost concepute: orice condiţii de schi, zăpadă sau vreme rece. Echipele de producţie, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că scopul pentru care produsul a fost gândit şi creat corespunde utilizării în practică.

    Opinii clienți

    Întrebări și răspunsuri