INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8553390
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
ECHIPAMENT TRAIL RUNNING

Cană pliabilă TRAIL RUNNING X-LIGHT CUP KALENJI

KALENJI
4.4/5
4.4/5
Decathlon
Produs conceput pentru trail. Gata cu paharele de unică folosință! Obligatorie în cursele de trail, cana reutilizabilă este foarte ușor de depozitat. În plus, aceasta este compresibilă și ușoară.

Avantaje

Capacitate Hidratați-vă! Volum de 200 ml.
Compactare Compactă și flexibilă, aceasta se poate depozita foarte ușor.
Hidratare Deschidere mare, pentru hidratare rapidă.
Lejeritate Greutate: doar 10 g.
Utilizare ușoară Sistem special pentru agățare de rucsac.
Discreție sonoră Cană silențioasă. Nu face zgomot în rucsac.

Informații tehnice

Cană flexibilă și rezistentă

În majoritarea curselor de trail, paharele din plastic sunt interzise. Din acest motiv, pentru a vă bucura mai mult de natură și a respecta natura, echipa noastră a conceput cana X Light Cup: o cană foarte flexibilă, foarte ușoară și rezistentă în timp!

Prezentare cană trail

Grație greutății (doar 10 grame) și dimensiunilor (10 cm înălțime și 7 cm diametru), această cană vă perimite să vă hidratați, fără dificultate.În plus, aceasta este foarte flexibilă, grație materialului TPU! Cana se pliază cum vreți și se depozitează foarte ușor, fără a ocupa mult spațiu.De asemenea, mânerul asigură o utilizare foarte ușoară, chiar și când sunteți obosiți.

Întreținere cană trail

Pentru a evita apariția gustului de plastic, vă recomandăm să o clătiți de 3 ori, cu apă limpede și să o lăsați la uscat.Materialul TPU al cănii X Light Cup este conceput pentru băuturi reci: nu vă recomandăm să utilizați cana pentru o lichide având o temperatură de peste 40 °C.

Cuvintele șefului de produs

"Cana este compactă, ușoară și stabilă. Când participăm la trail, vrem să ne simțim liberi. Fiind foarte simplu de folosit, scopul nostru a fost atins. "

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Cană
100% Poliuretan termoplastic
Recomandări de întreținere A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.
Recomandări de stocare A se clăti bine înainte de prima utilizare. După utilizare, a se clăti cu apă curată și a se usca înainte de depozitare.
Restricții de utilizare: -20°C< t°C apă <+40°C fără lapte, alcool sau micro-unde.
Mențiuni legale Fără BPA (Bisfenol A) conform reglementărilor franceze în rigoare.

Angajamentele noastre

Testare produs Produsele Decathlon sunt testate de un grup de utilizatori în condiţiile de utilizare pentru care au fost concepute. Testele sunt coordonate și supravegheate de o echipă de ingineri. Testele le permit şefilor de produs, inginerilor şi întregii echipe Decathlon să dezvolte şi să creeze produse tehnice ce asigură satisfacţia utilizatorilor.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri