INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8009080
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
Cameră pe aer

Cameră de aer auto-reparantă 26x1,7/2,2 Schrader DECATHLON

DECATHLON
4.2/5
4.2/5
Decathlon
Produs conceput pentru a permite continuarea drumului, în comparaţie cu o cameră clasică ce necesită schimbarea imediată. Cameră de 26", auto-reparantă, cu valvă Schrader! Lichidul din interior repară automat perforaţiile!

Avantaje

Compatibilitate Cauciucuri 26" Schrader (valvă mare). ETRTO 44/57 - 559
Rezistența la perforare Lichidul din interiorul camerei închide crăpăturile mici (<3mm).
Etanşeitate Compoziție optimizată, pentru a asigura o bună etanșeitate.

Informații tehnice

Alege corect camera de aer

Verificați toate informaţiile vizibile de pe marginea cauciucului (diametru şi secţiune). De exemplu, 26 x 2.00 înseamnă că este vorba de un cauciuc de 26 inch (diametru) şi 2.00 inch (lăţime).Pe marginea cauciucului veţi găsi şi dimensiunile internaţionale ETRTO în mm. De exemplu, 50-559 înseamnă că este vorba de un cauciuc de 50 mm lăţime şi 559 mm diametru interior (aproximativ 26 X 2,00).

Schimbarea camerei

Demontaţi camera cu ajutorul levierelor B'TWIN.

Verificări înainte de montarea camerei

Verificaţi starea cauciului. Schimbaţi-l dacă este nevoie.
Asiguraţi-vă că nu există niciun corp străin în cauciuc.Verificaţi starea benzii de jantă. Poate cauza pană dacă este puţin crăpată.Verificaţi dacă janta nu prezintă nicio deformare ce poate deteriora camera de aer.

Montarea camerei de aer

Consultaţi video-ul nostru înainte de a începe.Umflaţi puţin camera pentru a nu o înţepa.Introduceţi valva în orificiu. Respectaţi tipul de valvă prevăzut pentru jantă.Aşezaţi camera în cauciuc și împingeţi camera până se aşază în orificiul jantei.Aveţi grijă să nu înţepaţi camera de aer când o montaţi.

Montare cauciuc

Începeţi montarea cauciucului din partea opusă a valvei. Terminaţi montarea în partea superioară a valvei, pentru a nu o înţepa. Nu montați cauciucul folosind o șurubelniță sau un levier, pentru că riscați să ciupiți sau să deteriorați camera.

Umflare cauciuc

Umflați cauciucul cu precauție, respectând presiunea recomandată de producător (marcată pe partea laterală a cauciucului, în PSI sau în bari, 1 bar = 14,51 PSI).Verificați în mod consecvent poziționarea corectă a cauciucului în timpul umflării.

Recomandări

Pentru e evita provocarea unei pene prin înţepare şi obţinerea unor performanţe optime, vă recomandăm să verificaţi presiunea acestuia după fiecare utilizare.

Greutate:

380g.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Membrană
100% Cauciuc Izobutilen Izopren
Recomandări de stocare Camerele trebuie transportate într-un suport care să le protejeze de perforări (husă, ambalaj original etc).
Restricții de utilizare: Nu funcționează pe crăpăturile laterale.

Angajamentele noastre

Testare produs Pentru a garanta calitate optimă, verificăm 100% din camere prin supunerea la un test de presiune timp de 8 ore.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri