INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8609286
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
Cameră pe aer

Cameră de aer 29x1.9/2.5 Valvă Schrader 48mm DECATHLON

DECATHLON
4.5/5
4.5/5
Decathlon
Produs conceput pentru cauciucurile cu diametrul de 29", secţiunea de 1,90 - 2,50 și valvă Schrader de 48 mm. Cauciucuri 29 inch, secțiune 1,90-2,50.

Avantaje

Compatibilitate Cauciucuri 29 inch, secțiune 1,90-2,50. ETRTO 47/64 - 622
Etanşeitate Compoziție optimizată, pentru a asigura o bună etanșeitate.

Informații tehnice

Alege corect camera de aer

Verificați toate informaţiile vizibile de pe marginea cauciucului (diametru şi secţiune). De exemplu, 29x1,90 înseamnă că este vorba de un cauciuc de 29 inch (diametru) şi 1,90 inch (lăţime).Pe marginea cauciucului veţi găsi şi dimensiunile internaţionale ETRTO în mm. De exemplu, 50-7622 înseamnă că este vorba de un cauciuc de 50 mm lăţime şi 622 mm diametru interior (aproximativ 29x2,00).

Schimbarea camerei

Demontaţi camera cu ajutorul cheilor Btwin.

Verificări înainte de montarea camerei

Verificaţi starea cauciului. Schimbaţi-l dacă este nevoie.
Asiguraţi-vă că există nici un corp străin în cauciuc.Verificaţi starea jantei. Poate cauza pană dacă este puţin crăpată.Verificaţi dacă janta nu prezintă nici o deformare ce poate deteriora camera.

Montarea camerei

Consultaţi video-ul nostru înainte de a începe.Umflaţi puţin camera pentru a nu o înţepa.Introduceţi valva în orificiu. Respectaţi tipul de valvă prevăzut pentru jantă.Aşezaţi camera în cauciuc, împingeţi camera până se aşază în orificiul jantei.Aveţi grijă să nu înţepaţi camera de aer când o montaţi.

Montare cauciuc

Începeți prin montarea cauciucului la valvă.Terminaţi montarea în partea superioară a valvei pentru a nu o înţepa. Nu montați cauciucul folosind o șurubelniță sau un levier, pentru că riscați să ciupiți sau să deteriorați camera.

Umflare cauciuc

Umflați cauciucul cu precauție, respectând presiunea recomandată de producător (marcată pe partea laterală a cauciucului, în PSI sau în bari, 1 bar = 14,51 PSI).Verificați în mod consecvent poziționarea corectă a cauciucului în timpul umflării.

Recomandări

Pentru e evita provocarea unei pene prin înţepare şi obţinerea unor performanţe optime, vă recomandăm să verificaţi presiunea acestuia după fiecare utilizare.

Greutate:

232g.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Main part
90% Cauciuc Izobutilen Izopren, 10% Alamă
Recomandări de stocare Camerele trebuie transportate într-un suport care să le protejeze de perforare (husă, ambalaj original, etc).
Restricții de utilizare: Aveţi grijă să nu înţepaţi camera când o montaţi.

Angajamentele noastre

Testare produs Pentru a garanta calitate optimă, verificăm 100% din camere prin supunerea la un test de presiune timp de 8 ore.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri